aldatildimm cok guveniyordumm

Ayagima kapanmadi demedimki cok yalvardi ancak ben aldatilmanin sokunda degilim zaten asla bu potansiyelde biri deildi yada benmi oyle gordum bilmiorum kendimden emin olurdum ama ondan asla

Ne fakesi ya ben burd sorunumu anlatiorum fake diosunuz kimsem.yok diye buraya yaziyorum.burda yazilanlardan cesaret alarak yaziyorum.on yargilarindan kurtul once

iğrenç ya
başka bir kadınla birlikte olmuş adamla barışıp tekrar nasıl normal evlilik yürüteceksiniz
insan aynı yatağa giremez tiksinir

Haydar abi neden dikkatinizi çekti? hem telefonuna hiç bakmazdim diyorsunuz hem haydari ilk kez gördüm diyorsunuz. Kapıdan çıktığın an öldürecek adam aynı evde çok mu güvenli?

Suphe duymasaydiniz esinizden gecenin ucunde o tlfnu kurcalamazdiniz. Suphe duymussunuzki arastirma geregi duymussunuz. Neyse konu o degil gerci. Sanki affetmek istiyosun ama bir destek bekliyosun. Ama burdaki hatunlar sana o destegi vermezler kendini bosyere kendini avutma

Neyse ya buraya yazmakla hata yapmisim demekki sevdigin bi insani aldatilmis dahi.olsan he.diyince.sevgin falan.bitmiyo yok oyle.bi dunya aksine daha.cok canin yaniyo

Ee öldürsün öldürecekse , o evde her gün ölmekten iyidir.. Tehditlemi kalıyorsunuz sevdiğiniz için mi once karar verin

Konunuza inanmadım.İnanmak istemiyorum.

Kardeşlerini vurmuş derken

evet haklisiniz.terket bosan ayril.demek zaten en kolayidir ama insanin herseyden once ekonomik ozgilurlugu olmali yada arkasinda.dag gibi bi ailesi evet affetmek icin destek ariyorum.cunku.baska sansim yokkkkk neyse.allah razi.olsun yinede saolun..

evet haklisiniz.terket bosan ayril.demek zaten en kolayidir ama insanin herseyden once ekonomik ozgilurlugu olmali yada arkasinda.dag gibi bi ailesi evet affetmek icin destek ariyorum.cunku.baska sansim yokkkkk neyse.allah razi.olsun yinede saolun..
E affetmişsin zaten boşan ayril laflarini da duymak istemiyorsan neden konu açiyorsun? Bir iğrençliğin içindesin devam edip etmemek sana kalmiş. Ben mesela merdiven silerim, temizliğe giderim yine o iğrenç adamla evli kalmam. Kardeşlerini vurmuş akraba gelini ile birlikte olmuş gidersen öldürecek yaptiğindan pişman değil sen bunlari kabul ettiğine göre miden baya geniş.

Bu ulkede.binlerce kadin devlet korumasi.altindayken bile.sidette.maruz kalip.olduruluyorsa benm korkmamam icin hicbir.engelim.olamaz aldatilmis.dahi.olsam.esimi.seciyorum ben iki senedir bi tokat bile yemedim ezdirmedi beni.kimseye affetmek istiyorum dogru kiminize.gore igrenc kiminize gore.sacma ne olursa olsun birkisiden anlayisli.bir cevap beklerdim...

Ben konuya inanmiyorum dikkat çekmeye çalişiyor sanki biz kafasina silah dayadik boşan diye affet bize ne? Amaç ne anlamadim.

yahu 5 dakkalık bişeydi diyen adamı seviyorum diyorsun hala.. ve bunu anlamamızı bekliyorsun..
herşeyin bir edebi adabı olmalı..

eşini seçiyorsan konu açmanın anlamı ne biz nasıl affedeceğin konusunda nasıl bir fikir verebilirizki ?
destek arıyorsan kayınvaldenle konuş sürekli ..

Arkadasim buraya yazma amacim suydu esimle nasil bi konusma yapmam lazim diye ama herkez topa tuttu saolsun ayrica konunun gercek oldugunun.ispatidir buyrun

Arkadasim buraya yazma amacim suydu esimle nasil bi konusma yapmam lazim diye ama herkez topa tuttu saolsun ayrica konunun gercek oldugunun.ispatidir buyrunEki Görüntüle 1618839

eşinle nasıl bir konuşma yaparsan yap bu gelecekte yaşayacaklarını değiştirmeyecek..işte bu yüzden topa tutuluyorsun..
bir kere affeden yine affeder diye düşünecek eşin ne yazık ki..

sende eğer boşanmayacaksan unutacaksın olmamış gibi davranacaksın ve bir daha asla eşinin telini falan kurcalamayacaksın..

Sorun su ki;
Bosanamiyorsaniz kocanizi didik didik etmeyeceksiniz. Sorununuz bu,ogrendiniz ne oldu simdi? Hicbirsey. Adam daha da cesaretlendi. Birkere daha yapacak,sonra baskasiyla birkere daha. Birkere daha ... Daha daha daha fazla yapacak.

Daha temkinli olir diyemiyorum. Olsa ne olur olmasa ne olur. Onu her haliyle,butun karaktersizligiyle kabuleden bir kadin var. Sindirilmis,bastirilmis...

Bosanmayacaksan; gormeyeceksin duymayacaksin,aptali oynayacaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…