Kaynanamin halasinin gelini
Kardeşlerini vurmuş derkenHatali cunku agzima gelen butun kufurlerii saydim cit bile demedi ayrilcam dedim bitti dedim gitcem dedim yine cit.yok ama ben esimi taniyorum zaten 2002de ikiz kiz kardesini vurmus evlendikden snra ogrendim bu ayri tabi anlatmamisti bana tehditde ettim kadinin ailesine solicem birbirinize girin ben olurum ama sizide yakcam dedim cit yok yine ben aldatilmis biri olarak affetmek deil sans vermeye hazirim seviyorum iki yildir tek sorunumuz bu oldu dokumanlardan gordugum kadariyla ongun olmus konusmaya baslayali ben yakalamasam tabiki devami grlicekti kayinpederimn haberi yok duysa ogluyla kanli bicakli olur oglunu kovar bnm sizden istedigim ne demeliyimki birdaha yapmaya cesareti.olmasin ki zatrn yaparsa cocuklarimida gozum gormicek ailemide olumu.goze alip onuda kendmle beraber yakicam
E affetmişsin zaten boşan ayril laflarini da duymak istemiyorsan neden konu açiyorsun? Bir iğrençliğin içindesin devam edip etmemek sana kalmiş. Ben mesela merdiven silerim, temizliğe giderim yine o iğrenç adamla evli kalmam. Kardeşlerini vurmuş akraba gelini ile birlikte olmuş gidersen öldürecek yaptiğindan pişman değil sen bunlari kabul ettiğine göre miden baya geniş.evet haklisiniz.terket bosan ayril.demek zaten en kolayidir ama insanin herseyden once ekonomik ozgilurlugu olmali yada arkasinda.dag gibi bi ailesi evet affetmek icin destek ariyorum.cunku.baska sansim yokkkkk neyse.allah razi.olsun yinede saolun..
Bu ulkede.binlerce kadin devlet korumasi.altindayken bile.sidette.maruz kalip.olduruluyorsa benm korkmamam icin hicbir.engelim.olamaz aldatilmis.dahi.olsam.esimi.seciyorum ben iki senedir bi tokat bile yemedim ezdirmedi beni.kimseye affetmek istiyorum dogru kiminize.gore igrenc kiminize gore.sacma ne olursa olsun birkisiden anlayisli.bir cevap beklerdim...
Arkadasim buraya yazma amacim suydu esimle nasil bi konusma yapmam lazim diye ama herkez topa tuttu saolsun ayrica konunun gercek oldugunun.ispatidir buyrunEki Görüntüle 1618839
Ayyy ne romantik! Bu adami afffett ne olurrrrr... Konuşma yapmasanda olur bu adam bir daha aldatmaz seni kesin bilgi yayabilirsin.Arkadasim buraya yazma amacim suydu esimle nasil bi konusma yapmam lazim diye ama herkez topa tuttu saolsun ayrica konunun gercek oldugunun.ispatidir buyrunEki Görüntüle 1618839
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?