Aldatildinizmi

???

• evet

OY: 15 46,9%
  • hayir

OY: 17 53,1%

• Ankete Katılan
    32
Aldatildinizmi ? aldatildiysaniz nasil orendiniz ve ne yaptiniz ?

Ayrıldığım sevgilim 2.5 aydır aramıyoruz birbirimizi. Ve beni bu süre zarfında aramadigi için hayatında biri olduğunu düşünüyorum. :// onu cok sevdiğim için sanırım aldatılmış gibi hissediyorum kendimi :((

neden ayrildiniz ki ?
nekadar suredir cikiyordunuz ? yasin kac
belki senin aramani falan bekliyordur olabilir

neden ayrildiniz ki ?
nekadar suredir cikiyordunuz ? yasin kac
belki senin aramani falan bekliyordur olabilir

Ben sosyal paylaşım sitesinden bir kızı ekledi diye tepki verdim kavga ettik o gün bügundur görüşmüyoruz. Benden 3 yas küçüktü. Ben 80dogumluyum. Ben aramam beni cok inciri cunku

aldatılmadım sanırım yada gözümle görmedim diyeyim yakalamadım

TheTudors --- ikisi bir arada diyelimmm (:

aaa bi sitedeki kiz yuzunden niye kavga ettinizki cnm ya unutmaki o senindi o zaman o kiz oylesine birisiydi bence kavga etmeseydiniz keske sende ekleseydin kiizi ve arkadas olsaydin o zaman bi bisi olmazdi bence ellindeki ni asla kaptirmiycaksin ne demisler KADININ EN BUYUK DUSMANI YINE BIR KADINDIR

aldatılmadım sanırım yada gözümle görmedim diyeyim yakalamadım

cok sevindim adina cnm...

ama oyle gecelik iliskiler aldatilma sayilmazki bence tabiki cunki tek gecedr yasanir gider ve sana geri gelir bi omur boyu dier turlu en kotusu bi baskasin kollarinda olmasi ona bakmasi gozlerine fln cok kotu bi olay umarim hic kimse yasamaz

TheTudors --- ikisi bir arada diyelimmm (:

o zamaaaaan cvp verıyorum:1:

aldatılmayı sadece karşı cınsle olarak değerlendırmez; fikirle yalanla vb şeylerle aldatılmayı ele alırsak evet başıma geldi..

sigara içmesim dedi..içmiş:19:

başkasıyla hıç aldatılmadım ..

ben buna göz yummam ; ama karşı taraf hayata gözlerını yumar:47:

:9:

...................................................

Son düzenleme:
...................................................

Son düzenleme:
ben aldatıldığımı düşünmüyorum,zaten çok fazla ilişkimde olmadı benim,olanlarda uzun soluklu oldular,şimdi evliyim,eşimin aldatmadığından eminim ama aldattıysa bile oyunculuk süper ii yutturuyor demektir:) ama evlenmeden önceki lise yıllarımdaki sevgilim bi ihtimal aldatmış olabilir ama bna hiç hissettirmedi:) insan sözkonusu olunca kesin konuşamıyorum:)

ben aldatıldığımı düşünmüyorum,zaten çok fazla ilişkimde olmadı benim,olanlarda uzun soluklu oldular,şimdi evliyim,eşimin aldatmadığından eminim ama aldattıysa bile oyunculuk süper ii yutturuyor demektir:) ama evlenmeden önceki lise yıllarımdaki sevgilim bi ihtimal aldatmış olabilir ama bna hiç hissettirmedi:) insan sözkonusu olunca kesin konuşamıyorum:)

hersey beklenir onlar bence :) hayat rollerini cok super oynarlarrr

süper oyunculuk hee:9: alemsin hatun..slm :3:

laurana.. senın şu adında bana lorena mckenıtt ı anımsatıyor..

Son düzenleme:
hersey beklenir onlar bence :) hayat rollerini cok super oynarlarrr

hehe ama benim kocama yine de güvenim %99 :)) yuttuğum,zerre hissetmediğim sürece problem yok bnm açımdan...Allah kimseye yaşatmasın ama çok zor bir durumdur,insanın kalbi sızlar bee...

başlık sahibi nily..

pozıtıf bı ınsan gıbı geldın ilk ıntıbanda bana..

maşallah demeden geçmeyeyım dedim:nazar:

Back
X