• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Direksiyon Sinavinda Kaza Yapmak🥺

Geçmiş olsun,kaza deyince korktum bende.Birsey değilmiş.

Öğretmenden ders alın.Ben ehliyeti çook önceden almıştım o kadar zor değildi o zamanlar dümdüz gittim u dönüşü yaptım öyle park falan yoktu.Zaten bir saat pratik yapmıştım sadece ,sonra da sınav için hayatımda 2.kez direksiyona geçtim ,arabayı kaldrımak dışında birşey de bılmıyordum.Neyse aldım ehliyeti arabam da yoktu aradan geçti on sene araba aldım ama yeminle el frenini bile indirmeye korkuyordum hiç bir şey bilmiyorum.Kurstan hoca ayarladım kendıme özel ders aldım 7 ders falan yok hala korkuyorum hakim hıssetmıyorum,sanki arabayı sırtımda taşıyorum.Sonra emekli bir öğretmen (hatta bemim ortaokul öğretmenim) annemlerin ilçede sürücü kursu açmış Face'te gördüm ondan ders aldım 7 saatte öğrenemediğimi iki saatte öğrendim.Bence çocuklara öğretmenin verdiği alışkanlıkla çok basitleştirerek anlatıyorlar.

Geçmiş olsun,kaza deyince korktum bende.Birsey değilmiş.

Öğretmenden ders alın.Ben ehliyeti çook önceden almıştım o kadar zor değildi o zamanlar dümdüz gittim u dönüşü yaptım öyle park falan yoktu.Zaten bir saat pratik yapmıştım sadece ,sonra da sınav için hayatımda 2.kez direksiyona geçtim ,arabayı kaldrımak dışında birşey de bılmıyordum.Neyse aldım ehliyeti arabam da yoktu aradan geçti on sene araba aldım ama yeminle el frenini bile indirmeye korkuyordum hiç bir şey bilmiyorum.Kurstan hoca ayarladım kendıme özel ders aldım 7 ders falan yok hala korkuyorum hakim hıssetmıyorum,sanki arabayı sırtımda taşıyorum.Sonra emekli bir öğretmen (hatta bemim ortaokul öğretmenim) annemlerin ilçede sürücü kursu açmış Face'te gördüm ondan ders aldım 7 saatte öğrenemediğimi iki saatte öğrendim.Bence çocuklara öğretmenin verdiği alışkanlıkla çok basitleştirerek anlatıyorlar.
Cok teşekkürler.Ögretmeni nereden bulacağim ki bilemedim.Bir kac özel ders aldigim biri vardi,O da kurstaki hocalardan cok farkli değildi ama dediginiz doğru öğretmen cok daha iyi anlatabilir de...

Evet yazmışsın atlamışım. Keşke daha sonlara doğru olsaydı park falan yapmış olsaydın tecrübe olurdu. Direksiyon hakimiyeti için ben similasyon oyunları oynuyordum 😅 şaka maka baya işime yaradı. Hatta park oyunu var bi tane oyun ama tamamen eğitim amaçlı bi sey baya pratik yapmıştım onunla. Sınav dönemi araç yoktu bizde. Arkadaşın arabasıyla arada park çalışıyordum. Bu arada kurslar ek ders veriyor. Sınav zamanı başlayınca direksiyon dersleri bitmiş olsa bile hem sınav öncesi ücretsiz ek ders hakkın oluyor hem de ücretli alabiliyorsun hoca seçimi yaparak. Yani ben alırken böyleydi kursa sor baska araçla çalışma imkanın yoksa
Ay hangi oyun bu ismini yazabilir misiniz? Kurs çok yoğun olduğu için bir hafta sonraya randevu verdi ders için. Biraz pratik olsun bana

Back
X