...yalvar yakar ama huyundan vazgecme .. yine tipik bir kani, sütü, soyu bozuk erkek örneyi daha..hic sasirmadim...ayni seyi bende yasadim.......yalvardi yakardi ertesi gün ele ele baskasiylan gördüm...cehennemlik bunlar valla...kötükedihüsoaffetmedim. bir değil bin kez de başıma gelse affetmem. zaten ayrılık aşamasındaydık ama farklı konulardan dolayı severek ayrılıyordum. ama bana ilan-ı aşk ederken özürler dilerken yalvarıp yakarırken ihanetini yakaladım iyide oldu. şu an ne sevgi ne de saygı hiçbirşey yok. ayrılmakta sonrası da kolay oldu.
Önceki ilişkimden dolayı erkek arkadaşım kendisini aldatılmış gibi hissediyor.Sizin görüşleriniz nedir kızlar?
nassii yani...cok komik bir durum....peki onun ilki sizmisiniz.....akannehir
Evet canım benim daha önce 3.5 yıllık dolu dolu bir ilişkim oldu , ama o daha önce herhangibir ilişki yaşamadı,aşkım dediği,elini tuttuğu ilk bayan ben oldum.
Bir insan sizi bir kez aldattıyse bu onun suçudur
İkinci kez aldattıysa bu sizin suçunuzdur
Hırsızın hiç mi suçu yok derseniz;
Şeref haysiyet meselesidir..
Erkeğin namussuzuna denk gelmişsinizdir
Hiç beklemeden arkanızza bile bakmadan kaçınız..:hulya:
Benim de içlerine dahil olduğum aman aldatıldım şimdi ne olacak affetsemmi affetmesem mi ikilemi yaşayan bayanlara sesleniyorum.ASLA ASLA affetmeyin kalbinize taş basın,nefretinizi yüceltin ama asla affetmeyin çünkü olacakları söyleyeyim size,birincisi gururunuz bunu affedemicek,en ufak birşey de o anları hatırlıcaksınız,hele bir de etrafınızdaki insanlar bunu biliyorsa hergun yenı seyler duyucaksınız aldatılma oykunuzle ılgılı,ınsanlar sıze ne aptal boynuzu yedı hala gerı donuyor dıye bakıcaklar,ınsanlardan kacmaya baslıcaksınız en azından durumu bılenlerden....yapmayın dedım ya kalbınıze tas basın ama affetmeyın cunku unutulmuyor ınanın bana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?