Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aldatmanın 2. şansı olmaz ... Daha önce başka bir arkadaşa da yazmıştım, herşeyin özrü ve affetmesi vardır ama aldatmanın yok... Aldatma bilerek, isteyerek, bencilce ve ahlaksızca yapılan bir eylemdir, kimse kimseyi yanlışlıkla aldatmazki 2. şansı olsun..
Arkadaşlarim açtığım konulardan bilindiği üzere yakın bı zamanda aldatildim şöyle soyliyim Ocak ayında bir aylık bı mesajlasma telle konuşma sonrası birdaha konuşma mesaj olmamış ben Nisan ayında öğrendim ve 10 senelik emeğim ve sewdigim için bı şans verdim.fajat bunu nezaman nasıl unutucagimi bilmiyorum devamlı aklımda hep kuruyorum kendimi sizler nasıl atlattiniz
Canım sen niye buraya soruyorsun ki bunu? Kk da bir eş ile bir tartısma konusuna bosan diye yazmsk icin bekleyen bir ciddi tayfa var. Nebilim bebek maması sor kaynana sor ama eş sorms bir psikıloga git onunla atlat insn bana burada psikolojin düzelmez evliliğine de iyi gelmez
Evet o benim affettim ama o ısrarla inatla nasıl olsa affediyor diye devamlı devam etti başkaları ile konuşmaya hatta bazen öyle bir hal aldı ki gözümün içine soka soka ve yaptıklarını da inkar ederek yaptı ben artık dayaanamadım ve ayrılıyorum
Evet o benim affettim ama o ısrarla inatla nasıl olsa affediyor diye devamlı devam etti başkaları ile konuşmaya hatta bazen öyle bir hal aldı ki gözümün içine soka soka ve yaptıklarını da inkar ederek yaptı ben artık dayaanamadım ve ayrılıyorum
Arkadaşlarim açtığım konulardan bilindiği üzere yakın bı zamanda aldatildim şöyle soyliyim Ocak ayında bir aylık bı mesajlasma telle konuşma sonrası birdaha konuşma mesaj olmamış ben Nisan ayında öğrendim ve 10 senelik emeğim ve sewdigim için bı şans verdim.fajat bunu nezaman nasıl unutucagimi bilmiyorum devamlı aklımda hep kuruyorum kendimi sizler nasıl atlattiniz