ALDATILIP BOŞANANLARDA GÜVEN SORUNU AŞILIYOR MU

chemist0

Uçmuyorsak Newton’a olan saygımızdan💂🏼
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
3.356
9.183
358
Merhaba
Baslıktanda anlasılacagı üzere aldatıldım boşandım.. en yakın arkadaşlarımdan biride benden bikaç ay önce aldatılgını öğrenip boşanmıştı. Herkes aldatıyor kimseye güvenilmez durumu mevcut. Aldatıldıktan sonra bunu aşıp mutlu olanlar var mı aramızda bi umut olur belki bizede merak ettik :)

Merhaba
Baslıktanda anlasılacagı üzere aldatıldım boşandım.. en yakın arkadaşlarımdan biride benden bikaç ay önce aldatılgını öğrenip boşanmıştı. Herkes aldatıyor kimseye güvenilmez durumu mevcut. Aldatıldıktan sonra bunu aşıp mutlu olanlar var mı aramızda bi umut olur belki bizede merak ettik :)
Almak ne kelime :) yepyeni bir hayat kurdum gayet de memnunum iyi ki boşanmışım,aldattığı kadın da iyi ki karşısına çıkmış da beni salmış 😂

Almak ne kelime :) yepyeni bir hayat kurdum gayet de memnunum iyi ki boşanmışım,aldattığı kadın da iyi ki karşısına çıkmış da beni salmış 😂
Ne güzel mutlusunuz ☺️ Aslnda merak ettiğimiz baska birine güvenip tekrar ilişki yaşayabiliyormusunuz?

Şu cevabı verebiliyorsanız sizin ilişkinizin bitme nedeni ihanet değilmiş zaten. İhanet bir sonuç olarak ilişkiniz aslında manevi olarak bittiği için gelmiş. Bu nedenle güven sorunu yaşayacak bir durum yok. Eski eşiniz sizin için doğru kişi değilmiş ki aldatıldığınıza şükredecek hale gelmişsiniz.

Asla guvenemiyorsunuz herkesten paranoya derecesinde şüphe ediyorsunuz ve dediğiniz çok doğru tek örnek ben değilim herkes bir boynuz derdinde

Ben evli değilim ama sırf bu konular yüzünden aşırı korkuyorum . Her erkek aldatıyor gibi hissediyorum. Erkekler artık aldatmayı hak görüyorlar. Eşimi seviyorum ama işte gönül eğlencesi diyorlar, ve bu durum aşırı şekilde normal olmuş. Geçen bi arkadaş ortamında kız sevgililerini anlatıyordu arkasından başka bir arkadaşım o evli biliyor musun dedi. Kadınlarda da bu durum normalleşmiş. Allah sonumuzu hayır etsin

Bence güvenmemekte haklısınız haklıyız. Adam kadına gitmese en kolayı sanaldan yapıyor yine yapıyor. Bekarlar ekmeğinin peşinde evlenince baslıyorlar aranmaya

Güven sorununu aşmanız size bağlı bence. Genelde aldatılan kadınların özgüveni düşer ve kendilerini suçlarlar. Kendinize güveniniz tam ise (ki böyle olmalı) zamanla atlatırsınız diye düşünüyorum.

Ben evli değilim ama sırf bu konular yüzünden aşırı korkuyorum . Her erkek aldatıyor gibi hissediyorum. Erkekler artık aldatmayı hak görüyorlar. Eşimi seviyorum ama işte gönül eğlencesi diyorlar, ve bu durum aşırı şekilde normal olmuş. Geçen bi arkadaş ortamında kız sevgililerini anlatıyordu arkasından başka bir arkadaşım o evli biliyor musun dedi. Kadınlarda da bu durum normalleşmiş. Allah sonumuzu hayır etsin
Çevrenizi değiştirin. Herkes böyle değil

Daha önce aldatıldım mı bilmiyorum yakalamadım, her türlü toksik ilişkiden çıkınca insan doğru iletişim kuracagı ve denk birisi bulunca bence güvenir. Başlarda daha zor olur tabii ki daha uzun sürer ama kımseye de zaten 10 puan vermeyın ne kadar güvenseniz de, herkesten herşeyi bekleyince çok beklentiye girmeden kendimize güvenerek yaşayarak her sorunun aşılacağını düşünüyorum.

Valla aşmayalım 🤣🤣
Artık kimseye güvenileceği yok. Sonra hayal kırıklığı. En çok kendimize güvenelim daha mutlu oluruz eminim

valla size katılıyorum kendimizi sevelim, kendimize güvenelim güçlü olalım. ben de aldatıldım. belki iyi erkekler vardır ama hiçbirine güvenmiyorum ve kimsenin sevgisine de muhtaç değilim

Bunun bu kdr normalleştiğini bende yeni farkediyorum en doğrusu kendi kendine mutlu olmak

Asla guvenemiyorsunuz herkesten paranoya derecesinde şüphe ediyorsunuz ve dediğiniz çok doğru tek örnek ben değilim herkes bir boynuz derdinde
Cok kötü bişey ya :( hiç umutlu bi cevapta gelmedi.

Cok kötü bişey ya :KK43: hiç umutlu bi cevapta gelmedi.
Valla ben ilk bosandigimda utanıyordum aldatildigimi söylemeye bir tek benim başıma geldi merjinal sorunlu adamla evlendim falan zannediyordum ama sonra o kadar çok gördüm ki en çok da ayakta uyuyan kadınlar gördüm ben yine güçlü bir kadınım yakaladim ve bıraktım dedim

Ben de aldatma nedeniyle boşandım.Çok yakın bir erkek arkadaşım demişti ki " aldatmayan erkek yoktur, yakalanmayan erkek vardir"
Ben asla bir erkeğe güvenemem artik.Hayatima da kimseyi almıyorum.
Başaran , tekrar evlilik yapanlar var etrafimda.Ama zor karar bence

Ben de aldatma nedeniyle boşandım.Çok yakın bir erkek arkadaşım demişti ki " aldatmayan erkek yoktur, yakalanmayan erkek vardir"
Ben asla bir erkeğe güvenemem artik.Hayatima da kimseyi almıyorum.
Başaran , tekrar evlilik yapanlar var etrafimda.Ama zor karar bence
Evet bende duydum hatta evli bi arkadasım eşi için dedi kesin yapıyodur ama yakalamadım. Ben olsam bosanmazdm diyende oldu hatta eski eş af diliyodu hep tkrar evlenelim diye kafam okdr gidiktki belirszlk olcagına yaptgnın bedelini ödedi ders almıstır yapmaz. Bunların hepsi yapıyor bildiğim b.kta kalayım kafasına bile girdiğim oldu. Tuhaf durumlar ya Allah mutlu olmamızı sağlasında bi erkek olmak zorundada değil tek duam coo mutlu olayım huzurlu olayım seklinde

Back
X