Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En yakın arkadaşımın derdi onun durumuna çok üzülüyorum o yüzden tavsiyelerinize açığım benim arkadaşımın sevgilisi var ve bunlar büyük bir tartışma yaşıyorlar tartışma da şu arkadaşım sevgilisinden ayrılıyor sonra tekrar barışıyor ama bu süreçte farklı kişilerle de konuşuyor ama barıştıktan sonra sevgilisini aldatmıyor dünde kavga ediyorlar ve birbirlerine engel atıyorlar bu süreçte de arkadaşım ayrıldıkkarını düşünüp eski flörtüne yazıyor ama sevgilisi beni aldattın diyor ve kabul etmiyor durumu ve sevgiliyken aldattığını söylüyor sizce bu durumda bu gerçek aldatma mıdır yoksa anlık bir. Kavga mıdır ve kız arkadaşımın sevgilisi onu affeder mi
Maşallah arkadaşınıza. Boş durmayam aranam da aranam seviyesine çoktan ulaşmış. Sevgilisinin yerinde olsam yüzüne bile bakmam. Her kavgada hemen başka erkek ya da kadın arayan insandan hayır gelmez. Niye gelsin? Yüce gönlü herkese açık maşallah. İnsan sevdiği varken nasıl bir başkasına yazar? Demek ki sevmiyor arkadaşınız
Arkadaşın kendini 2 dk tutamıyor mu
İlla bir erkek mi lazım anlamadım
Çok irite bir hayat tarzı
Sevgilisi de haklı
Bir gün engel attığım adam hemen eski sevgilisine koşarak yazsa, evlenince iş seyahatine gitsem kim bilir ne yapar diye düşünürdüm
Ayrılsınlar, çocuğu bıraksın, nasıl istiyorsa öyle yaşasın