Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8ay yeni oldu evAynı kız mı devamlı konustugu..Zaten ılk gunden ortadaymıs sevdıgının evlenmesı zor yazmıs kız kocan ıcın ama senı kandırmıs baskasına yazdım dıyerek..Sen ne kadarlık evlısın?Madem baskası var hala neden senle evlenmıs ben bunu anlamadım sacmalıga bak ..Pislikler.
Birazdan ara yazan msji cektim resmi var bende suanNe diyelim ki nişanlıyken aldatan şimdi de aldatır..
Benim için aynı şey..
Kanıt bulun, ekran fotosunu çekin kendi telefonunuza gönderin...
Kalsın elinizde...
Birde düğününüze gelmiş, kimin davetlisi olarak, eşiniz mi davet etmiş..Birazdan ara yazan msji cektim resmi var bende suan
Hayir bekar bi ogretmen oda bildigim bu gecen sene nisanli iken ikiside ayni okulda calisiyordu kiz telini almisti esimin esim yeni goreve basladigim icin ayni seylere gorevliyiz diye numarasini aldigini soylemisti bildigim tek sey buyduKadin evli mi?
Yani onu severken neden seninle evlendi?
Ve evliliginiz nasil ?
Esim arkadasini davet etmis kizda o cocukla gelmis ne diye bilmiyorum sonradan ogrendim bende onun o kiz oldugunuBirde düğününüze gelmiş, kimin davetlisi olarak, eşiniz mi davet etmiş..
Ne garip şeyler bunlar arkadaş ya..
Yanii amaçları ne ki macera mı?
Neden maceralarına masum insanlarıda eklerler...
Böylelerini ..... neyse...
İnkar ediyo yani o kızla mesajlaştığını konuştuğunu öyle mi?Esim arkadasini davet etmis kizda o cocukla gelmis ne diye bilmiyorum sonradan ogrendim bende onun o kiz oldugunu
Birincisi, o ekranda numaranın tamamı olmuyor, numaranın kıza ait olduğuna emin misin?Turkcellden sifre istedim gelen sifre ile fatura detayi oluyor son 6 ay ona baktim orda gordum baya oldu ama bakali ben msjlasmanin icerigi yok sadece numara saat var
7. Sinif ogrencisi bunlar zaten kimse o k u zi tanimadigi icin soylemis ogrenciler gicikligi tuttu yine yalvardik sizin isminizi soylemedi ogretmenim dediler hep ayni harfle isim soylemis kizlar butun isimleri soyledilerBirincisi, o ekranda numaranın tamamı olmuyor, numaranın kıza ait olduğuna emin misin?
İkincisi, öğrencilerin yaptığını söylediğin KANSER testi tee bizim neslin çocukluğunda da vardı. Yapabilmek için o kızın "ismini" yazdırması gerekiyor çizelgeye. Bu durumda kızın adını alenen senin de içinde olduğun okuldaki öğrencilerine söylemiş, nasıl cesaret edebilmiş diğer öğretmenlerin de kulağına gitmeyeceğinden emin olup? O tarz bi testi en fazla ilkokul 5, bilemedin orta iki öğrencileri yapar, o çocukların da ağzında birşey durmayacağını bütün öğretmenler bilir.