daha öncede yazmıştım eşimle çok mutlu bir evliliğimiz var..bundan bir sene önce arkadaşlarım bir yerde otururken bir kızın eşimle ilişkisi olduğu gibi bişeyler duymuşlar bunu bana söylediler ama sadece eşinin adı geçti emin değiliz yarım yamalak kulak misafiri olduk dediler..tabii ben çıldırdım ama eşime belli etmedim..çünkü enteresan hiçbir durum yoktu ne tel saklar gittiği yerlerde saat başı beni arar zaten genellikle abisi ile gider..hani yoruma açık hiçbir durum yoktu..bu duyumun üzerine telinin ayrıntılı faturasını araştırdım kart ekstrelerini kontrol ettim.hiçbirşey yok..eşime de sormak istemedim başta varsada nasılsa inkar edecek dedim..en son baktım birşey bulamıyorum çektim karşıma sordum..öyle birşey yok dedi..kalk gidelim bakalım bulalım direk o kıza soralım dedi..istemedim çünkü bahsedilen kız çok mikrop birsürü erkekle adı çıkmış bir kız.ortada bir ilişki yoksa da etrafta daha büyük bir ddikodu çıkacak huzurum iyice kaçacak dedim..bir süre daha dikkatli takip ettim..ama hiç değişiik bir dururm yakalamadım..bir ay sonra falan eşimin tanımadığı eski bir dostum bak güzelim dedi..dün akşam yol kenarında sizin arabayı gördüm..içinde açık bir kızla eşin var sandım ve çok sinirlendim işimi hallettikten sonra dönüşte baktım hala araba orada..sen utanmıyor musun evli barklı adam diye fırçaatacaktım bir baktım başkası ama eşine çok benziyor..eğer onu orada inip görmesem eşi,nle ilgili çok yanlış şeyler düşünüyor olacaktım tembihle sakın bir daha arabayı başkasına vermesin dedi..zira benim gibi başkaları da görür laf çıkar dedi..düşündüm gerçekten kayınpederim hep o aralar eşime kızardı..arabayı verme bekar arkadaşlarına başına bişey açılır içkili kullanırlar v.s diye..
aradan zaman geçti eşimi çok seviyorum onun da beni sevdiğinden kuşkum yok..mesela dün kandil diye bana güzel bir mesaj atmış..mesaj yazmayı pek sevmez..içimdeki şeytan başka bir kadına yazmış yanlışlıkla bana göndermiş olabilirmi dedi akşam eşimede söyledim..senin mutlu olacağını bildiğim için çekmiştim dedi..üzüldüm..adamın her hareketinin altında başka birşey arıyorum..eşimede yalvarıyorum bazen yaptıysan söyle vallahi artık dayanamıyorum söz seni boşamam diyorum aklımdan çıkmıyor diyorum..ama yok ..galiba benim psikolojim ciddi derecede bozukk siz olsanız içinizde bir şüphe kalır mıydı??
aradan zaman geçti eşimi çok seviyorum onun da beni sevdiğinden kuşkum yok..mesela dün kandil diye bana güzel bir mesaj atmış..mesaj yazmayı pek sevmez..içimdeki şeytan başka bir kadına yazmış yanlışlıkla bana göndermiş olabilirmi dedi akşam eşimede söyledim..senin mutlu olacağını bildiğim için çekmiştim dedi..üzüldüm..adamın her hareketinin altında başka birşey arıyorum..eşimede yalvarıyorum bazen yaptıysan söyle vallahi artık dayanamıyorum söz seni boşamam diyorum aklımdan çıkmıyor diyorum..ama yok ..galiba benim psikolojim ciddi derecede bozukk siz olsanız içinizde bir şüphe kalır mıydı??