Aldatılıyor muyum şüphesi...

ay yazmazsam çatlıycam..bu adam beni çileden çıkarmaya başladı..önümüzdeki pazar görümcemin sünneti var bişr haftadır elbise bakıyorum netten bugün işyerine gelmişti göstereyim de birlikte seçelim dedim..birinin göğüs kısmındaydı modeli yok bu olmazmış benim göğsüm yayıkmış o mankendeki gibi durmazmışş..birinin belinde kemer vardı..benim belim kalınmış o mankeninki incecikmiş olmazmış..3. küloş etekleri vardı efendim popom karpuz gibiymiş daha büyük gösterirmiş mankenin poposu darmış ondan güzel duruyormuş..saat bakıyordum ben iri kemikli bir hatunum..bileklerim odun gibiymiş kaba dururmuş....gözlerim kocamanmış..ben kapalıyım eskiden açıkken çok çirkinsin derdi şimdi saçlarımı boyattım artık idare ediyorsun der..işine gelince güzel karım der..sevgisinden de eminim ama o böyle konuştukça çıldırıyorum..ki herkes hep çok güzel olduğumu söyler..
heryerimin bir kusuru var peki neden benle evlendi ki..eski sevgili listesi çooook kalabalık..hepside manken gibi hatunlar..sonrada gereksiz kıskançlık yapıyor oluyorum...:5::2::2:

kusura bakmayın ama bukadar rencide edici laftan sonra ortada sevgi olduğunu nasıl düşünebilirsinizki saygı kalmamışki sevgi olsun eşiniz bence çok rahat ve çok terbiyesizce yorumla yapmış siz onun eşisiniz sizi yükseltmsi gerekirken çok çirkin itamlarla konuşmuş vede insanın sevdiği herkesden güzel gelir gözüne allah yardımcınız olsun

Bu ne canım böyle?:53:
Siz bu adamın sizi sevdiğine eminsiniz di mi?:26:
bunların hepsini söyledi bozulduğumu görüncede 4 senede iki doğum yaptın normal bunlar.bak bir iki seneye toparlarsın takma kafana dedi..ben seni böyle seviyorum şaka yaptım demez mi...indir kafasına 657 yi dedim içimden:47:
birde genellikle yazları tutuyor damarı..tabii tatilciler gelince görüyor çıtır hatunları..aklı kalıyor galiba...:52:

bunların hepsini söyledi bozulduğumu görüncede 4 senede iki doğum yaptın normal bunlar.bak bir iki seneye toparlarsın takma kafana dedi..ben seni böyle seviyorum şaka yaptım demez mi...indir kafasına 657 yi dedim içimden:47:
birde genellikle yazları tutuyor damarı..tabii tatilciler gelince görüyor çıtır hatunları..aklı kalıyor galiba...:52:

Heee iyi o zaman,çok seviyormuş gerçekten eşiniz sizi.
Allah Allah yav bende mi bir gariplik var yoksa dünya mı iyice değişti artık çözemiyorum.
Mutluluklar dilerim.

Konu sahibi arkadaşım madem eşiniz bu kadar rahat(!) her içinden geleni sizinle paylaşıyor, sizi birileriyle kıyaslıyor, siz de etrafta gördüğünüz sportif ve yakışıklı, karizmatik erkeklerle kıyaslayın onu bakalım hoşuna gidecek mi???

Ben eşlerin böyle muhabbetlere girmelerini çok yersiz buluyorum ancak bir erkek eşini dış görünüşü ile ilgili bu kadar rencide ediyorsa, saygıyı hak etmiyordur bence...:47::47::47:

benim eşimde internette sürekli kadınlarla yazışıyo.kaç sefer yakaladım..ama hep inkar ediyor..gerçekte bişey yok..gözümle görmedim.. ama bu tip arayışlarda olması bile insanı çileden çıkarıyor.tabi bende açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü.. hiçbişeyde olmasada güven duygumu kaybettim.. ve aptal konumuna düşmek en kötüsü bence.. bişey anlamaz bişey olmaz mantığı beni çileden çıkarıyo.. artık bişey yapmasada ona hiç güvenmiyorum..

benim eşimde internette sürekli kadınlarla yazışıyo.kaç sefer yakaladım..ama hep inkar ediyor..gerçekte bişey yok..gözümle görmedim.. ama bu tip arayışlarda olması bile insanı çileden çıkarıyor.tabi bende açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü.. hiçbişeyde olmasada güven duygumu kaybettim.. ve aptal konumuna düşmek en kötüsü bence.. bişey anlamaz bişey olmaz mantığı beni çileden çıkarıyo.. artık bişey yapmasada ona hiç güvenmiyorum..

netten anlamıyor daha laptopu hiç açtığını görmedim..daha yeni öğrendim ki peşine takılan kızlar varmış benim o taraklareda bezim yok demiş yüz vermemiş...iyi güzel de bugün çokkk kırıldım...ben ona akşam sevgiyide saygıyıda öğreticem...:47:

kızlar ne bu erkeklerden çektiğimiz yaa:(zeynep arkadaşım bende senin gibi şüpheyle kıvranıyorum ama nasıl davranmam gerektiğinide kestiremiyorum maalesef banada fikir verin lütfen.şöyle izah edeyim geçen gün eşimi uyandırmak için yanına gitmiştim.uyurken mesaj gelmiş sanırım mesajı açmasıyla kapaması bir oldu o sırada bende mesajın başında canım diye bişey gördüm net olarak değil tabi.sonra tel alıp bakmak istedim ama eşim izin vermedi çok ısrar ettim ama oda inat etti ve göstermiycem dedi.tabi ben çok sinirlendim ve eğer göstermiyosan beni aldattığını varsayıyorum ve seninle konuşmuyorum dedim çıktım odadan.bu olay cumartesi gecesi gerçekleşti ve ben konuşmuyorum eşimle.dün hastaneye gittim hiç merak edip aramadı sadece akşam işten geldikten sonra konuştu ama ben yüz vermedim.bunun dışında daha öncede bi mesaj görmüştüm telde ama haberi olmadığını mesajı görmediğini söyledi ama mesaj silinmişti.onu sorduğumda mesajları sildim ama içeriğine bakmadım dedi.aptallık bendeki mesajı görür görmez eşime göstermedim o uyuyodu bende işe gittiğim için o sinirle çıktım uyandırıp göstermek aklıma gelmedi:(((daha sonra ben mesaj gönderen noyu kaydetmiştim eşimle konuştuktan sonra aradım bunu senkimsin mesaj atmışsın kocama diye oda bu aralar çok yoğunum kusura bakmayın yanlışlıkla oldu dedi ama bana hiç inandırıcı gelmedi ama o zaman konuyu kapatmıştık.ikna etti eşim ama şimdi yine aynı durumla karşı karşıyayım napmalıyım bilmiyorum.eşim davranışlarınıda açıklamam gerekirse son derece mutluyuz normalde hiç bi sıkıntımız yok şakalaşıyoruz muhabbet ediyoruz bana karşı hiç bir saygısızlığı yok ama bu mesaj olayları aklımı karıştırıyor tel saklıyo bakmamı istemiyo falan bana bi fikir verirmisiniz??????

kızlar ne bu erkeklerden çektiğimiz yaa:(zeynep arkadaşım bende senin gibi şüpheyle kıvranıyorum ama nasıl davranmam gerektiğinide kestiremiyorum maalesef banada fikir verin lütfen.şöyle izah edeyim geçen gün eşimi uyandırmak için yanına gitmiştim.uyurken mesaj gelmiş sanırım mesajı açmasıyla kapaması bir oldu o sırada bende mesajın başında canım diye bişey gördüm net olarak değil tabi.sonra tel alıp bakmak istedim ama eşim izin vermedi çok ısrar ettim ama oda inat etti ve göstermiycem dedi.tabi ben çok sinirlendim ve eğer göstermiyosan beni aldattığını varsayıyorum ve seninle konuşmuyorum dedim çıktım odadan.bu olay cumartesi gecesi gerçekleşti ve ben konuşmuyorum eşimle.dün hastaneye gittim hiç merak edip aramadı sadece akşam işten geldikten sonra konuştu ama ben yüz vermedim.bunun dışında daha öncede bi mesaj görmüştüm telde ama haberi olmadığını mesajı görmediğini söyledi ama mesaj silinmişti.onu sorduğumda mesajları sildim ama içeriğine bakmadım dedi.aptallık bendeki mesajı görür görmez eşime göstermedim o uyuyodu bende işe gittiğim için o sinirle çıktım uyandırıp göstermek aklıma gelmedi:(((daha sonra ben mesaj gönderen noyu kaydetmiştim eşimle konuştuktan sonra aradım bunu senkimsin mesaj atmışsın kocama diye oda bu aralar çok yoğunum kusura bakmayın yanlışlıkla oldu dedi ama bana hiç inandırıcı gelmedi ama o zaman konuyu kapatmıştık.ikna etti eşim ama şimdi yine aynı durumla karşı karşıyayım napmalıyım bilmiyorum.eşim davranışlarınıda açıklamam gerekirse son derece mutluyuz normalde hiç bi sıkıntımız yok şakalaşıyoruz muhabbet ediyoruz bana karşı hiç bir saygısızlığı yok ama bu mesaj olayları aklımı karıştırıyor tel saklıyo bakmamı istemiyo falan bana bi fikir verirmisiniz??????

aldatıyor işte besbelli. canım diye bir şey okuyorsun teli istiyorsun vermiyor. niye vermek istemesin ki. sen onun eşisin. senden gizli neyi varmış.

eşiniz sizi aldatıyor belli ki..

karşıdaki kadın durumu bozuntuya vermediğine göre, danışıklı dövüş..

yalnız eski konuyu hortlatmak yerine, kendinize yeni konu açsanız daha anlamlı olur sanki?

canım benım inşallah öyle bişey yoktur...... ben daha beterını yaşadım bi kızla konuştuğunu öğrendim üstelık benımkı tel.u saklamazdı ama anlaşmışlar herhalde kız bu evde yokken arayıp msj atıyomuş hep eşimde aynen eşimin hattı faturalıydı internetten dökümanına bakıp gördüm ama yinede yalanladılar sadece arkadaşlarmış eşime abı dıyo kız.şuan bana karşı çok iyi izin verirsen çok iyi bir koca olucam diyo çocuklarım için son bi şans verdim beni kandırdı msjları sıldı bı kızla bu kadar yakın olduğunu bilmiyodum....şimdide ben süreklı msj atıyorum ona bazı erkekler yazışmaktan hoşlanıyo sizde bol bol msj atın ona bence...benımde konum var orayada bakabilirsin..

bence de aldatılmış olamazsınız özellikle de telefn kayıtlarında anormallk yoksa bence hiç korkmayın. tahminmce arabyı o bekar arkadsına vermştr bir iki kere de arabyı gördülerse direk eşin olark düşünlmştr laf ordan oraya tasınırken mesele büyümştr bence içini ferah tut yok yere tadınız kaçmasın bu sefer eşin sana kızar güvenmiyor musun diye

eski konuyu hortlatmak derken ne demek istesin anlayamadım canım??

cancağzım şu an zeynepin konusu üzerinden gidiyorsun, kimisi senin konuna yorum yapacak, kimisi sadece ilk mesajı okuyup zeynepin durumuna değinecek, karman çorman anlamsız bir durum olacak..

Back
X