ay yazmazsam çatlıycam..bu adam beni çileden çıkarmaya başladı..önümüzdeki pazar görümcemin sünneti var bişr haftadır elbise bakıyorum netten bugün işyerine gelmişti göstereyim de birlikte seçelim dedim..birinin göğüs kısmındaydı modeli yok bu olmazmış benim göğsüm yayıkmış o mankendeki gibi durmazmışş..birinin belinde kemer vardı..benim belim kalınmış o mankeninki incecikmiş olmazmış..3. küloş etekleri vardı efendim popom karpuz gibiymiş daha büyük gösterirmiş mankenin poposu darmış ondan güzel duruyormuş..saat bakıyordum ben iri kemikli bir hatunum..bileklerim odun gibiymiş kaba dururmuş....gözlerim kocamanmış..ben kapalıyım eskiden açıkken çok çirkinsin derdi şimdi saçlarımı boyattım artık idare ediyorsun der..işine gelince güzel karım der..sevgisinden de eminim ama o böyle konuştukça çıldırıyorum..ki herkes hep çok güzel olduğumu söyler..
heryerimin bir kusuru var peki neden benle evlendi ki..eski sevgili listesi çooook kalabalık..hepside manken gibi hatunlar..sonrada gereksiz kıskançlık yapıyor oluyorum...:2::2:
kusura bakmayın ama bukadar rencide edici laftan sonra ortada sevgi olduğunu nasıl düşünebilirsinizki saygı kalmamışki sevgi olsun eşiniz bence çok rahat ve çok terbiyesizce yorumla yapmış siz onun eşisiniz sizi yükseltmsi gerekirken çok çirkin itamlarla konuşmuş vede insanın sevdiği herkesden güzel gelir gözüne allah yardımcınız olsun