Aldatılıyor muyum?

Souzdcean

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2025
1
0
1
23
Merhabalar. Bi süredir devam eden bir ilişkim var ve ciddi düşünüyorduk. 2 gün önce tesadüfen iş telefonu elime geçti içim bi kötü oldu. Doğrudur kadınlar hisseder. Ben de karıştırdım. Galeride bir tane fotoğraf karşıma çıktı. İki telefonunda da başka herhangi bir şeyle karşılaşmadım. Fotoğrafta kız normal ayna pozu vermiş ve telefon yüzünü kapatıyor. Ama şöyle bir durum var erkek arkadaşımın kendi telefonuna gelen bir fotoğraf iş telefonundan kaybolmasın diye çekmiş. Kendisine sorduğumda hayır eskiden takıldığım bir kız dedi. Beni aldatmadığını söyleyip yeminler etti. Kendi telefonunun galerisinden silerken resim gitsin istememiş. Yaptığı çok yanlış ama inatla resmin eski zamana ait olduğunu söylüyor. Ben de kızın tekli fotoğraf attığını o yüzden resmini çektiğini söylüyorum. Kızı nasıl bulabilirim Doğruları nasıl öğrenebilirim Erkek arkadaşımın asla isim hafızası yok. Kızın sadece ismini hatırlıyor. O da doğruysa tabi Soyadını bilmediğini söylüyor Tamamen bir bilinmezlik içerisindeyim. Bu arada fotoğraf da doğum günümden bir gün önce bana hediye almaya çıktığı gün çekilmiş. Ne yapmalıyım kızın adının Beyza olduğunu söylüyor ama elimde bir fotoğraf ve doğru olmadığından bile emin olamadığım bir isim var.

Hayatin da siz varken cekilmis bir fotografsa sizi aldatiyor yada unutamadigi bir kizin fotosuna denk geldi cekti ve sakliyor

Bi kere şüpheye düşünce o ilişki artık eskisi gibi olmuyor. Devam edeceksiniz artık temkinli yaklaşın

Adını bile hatırlamadığı kızın fotosunu hayatında siz varken kaybolmasın die diğer telefonundan resim çekip saklıyorsa daha neyi anlayacaksınız ki ? Bariz sizi soru işaretleriyle bırakmış defedin gitsin hayatınızdan .

Ayrıca kıza ulaşma fikriniz doğru değil elinizdeki hanzo size yanlış yapan kişi . Bugün eşim beni aldatsa ben karşı tarafa hıc bısey sormam sorumluluk eşimin karşı tarafın değil . yanımdaki hayatı paylaştığım insan bana ihanet ettikten sonra ben benımle bağı olmayan beni tanımayan birine neyi sorcam .

Siz onun hayatındayken öyle yada böyle çekilmiş bir fotoğraf. Aldatmıyor olabilir ama o fotoğrafın hala orda olmasının bir sebebi olmalı. İsim hafızası olayına da zerre inanmıyorum

resmı silinmesin diye tutmasının bir mantığı yok eşşek gıbı de kızın ismini hatırlar takıldığını unutmamış da ısmını mı unutmuş geçsin bu işleri kandırıyor seni duygusu olmasaydı o fotograftan iz kalmazdı maşşalah sıralayacağı bahaneleri de hazırlamış

Back
X