Aldatılıyor muyum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi babd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nerden nereye girdim.. ne karşıma geldi..
canım benim ilişkide saygı bittiyse herşey bitmiştir..
ben 23 aylık evliyim..
ve 15 ay vajinismus yaşadım.. eşim dönüp bana hiç bağırmadı,hiç şikayette bulunmadı,hiç hakaret etmedi...
eşimden önce 5 yıllık bir ilişkim oldu lise çağımda başlayan ilişki bir çok şeyi çok kısa sürede tükettik ve birbirimizi sevdiğimiz halde ilişkimizi bitirdik.. sebebi de yanlış anlamaymış :)) bunu evlendikten sonra öğrendim..fakat o yanlış anlama yüzünden ben ona hiçbir zaman güvenemedim o da bundan dolayı bana çok kızıyordu.. onu hiçbir zaman erkeğim gibi hissettirmedim.. bir sürü tartışma yaşadık.. hep ayrılmak istedim.. dönem dönem ayrılıklar yaşadık.. laubali olduk yani.. sevgim yok değildi ,ama seviyorum diye böyle saçma ilişki sürdürmem imkansızdı.. ayrıldık :)) hatta o ayrıldıgımızı bir ay sonra öğrendi..
sonra eşimle karşılaştım.. yıllardır tanıyormuşum gibi bıraktım kendimi ona.. ben ki güven sorunu olan biri.. ilk görüşte aşk gibii.. onu ilk gördüğümde içimden acaba evli midir diye sordum :)) heyecanlandım..
sonra evlilik düşünmeden ilişkiye devam ettim.. daha sonra bağımlılık yaptı.. onun yanından hiç ayrılmak istemiyordum ki hala istemiyorum.. onsuz 2 gece uyudum..ama sanki bir parçam yokmuş gibi.. bana hiç bağırmadı,hiç terslemedi.. olumsuz hiçbir şey olmadı..
tartışmamız konuşarak oluyor... ve ben 10 dk süreyle kapris yapıyorum sonra hiçbir şey olmamış gibi kuzu kuzu yanına gidip onu güldürmeye çalışıyorum.. yani toplam kavgamız 1 saat bile değil.. günde 6 7 defa arar eşim napıyorsun diye.. haftada bir olayı da sakat yani..
yani evleneceğin biri sana dürüst olmalı,sana saygı duymalı,senin zaaflarını çok iyi bilmeli..
bölye biriyle değil evlilik ,ilişki bile düşünme derim..

Sevgilin sana ayrılalım dememiş ama ilişkiyi kafasında da yüreğinde de bitirmiş belli ki
Ben olsam ondan bu sözü duymayı beklemez, yolumu çizer unutmaya çalışırdım asla ve asla aramazdım. Es kaza arayacak olursa 'bu iş bitti, herkes yoluna' derdim. İçinde kırıntı kadar sevgisi varsa zaten sen kendini çektiğinde o gelmeye başlar ama o da yoksa hiiiç zorlamaya gerek yok. Emin ol şu an böyle olan bir ilişki evlilikte de huzur bulamaz.
Kaçan balık büyük olur derler şu an büyük balık o, bir süre sen büyük balık ol, yakalamak için uğraşırsa amenna, uğraşmazsa dediğim gibi böyle bir adam için üzme kendini.

Back
X