Aldatılıyor muyum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi babd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence de zorlamanın anlamı yok...
Belli ki ilgisizliğinin nedeni sevgisinin bitmiş olması...
O öyle yapıyorsa siz neden peşinden koşasınız ki...

aşkın gözü kördür diye boşuna dememişler...

arkadaşım malesef sen de çok sevdiğin için ortada kocaman duran sorunu göremiyorsun.bu adam sana yalan söylüyor...ve üzgünüm ki seni sevmiyor artık...kendini üzdüğüne değer mi bir düşün derim...eminim çok daha iyilerine layıksın...:39:

aşkın gözü kördür diye boşuna dememişler...

arkadaşım malesef sen de çok sevdiğin için ortada kocaman duran sorunu göremiyorsun.bu adam sana yalan söylüyor...ve üzgünüm ki seni artık sevmiyor...kendini üzdüğüne değer mi bir düşün derim...eminim çok daha iyilerine layıksın...:71:

umarım en kısa zamanda kalbinden atarsın bitirirsin ilişkiyi. Sen bitirmezsen karşı taraf canını çok acıtarak bitirecek .

haftaya finallerim var,bu hafta derselere bile gidebilcek durumda değilim.hayatım mahvoluyor ve beni nasıl bu kadar umursamaz olabildi anlayamıyorum.ayrılmak hiçte kolay değil bunu yapabilecek gücüm yok.eğer o benden ayrılırsa saçma bir şey yaparım diye kendimden korkuyorum.allah kimseye yaşatmasın yaşadıklarımı.

burada herkesin soylediklerine katiliyrm..

sen diyrsunki 3 ay zaman verdim ve ters tepti ve diyrsun ki uzerine duseceksin ki yakinlassin.. Arkadaslarin birinin dedigi gibi herseye ragmen katlanarak ona sahip olduktan sonra yani evlendikten sonra bir an gelecekki sabir tasacak sen sabir tasi dglsinki omur boyu dayanasin ve bir gun eger o hep boyle ilgisiz sevgisiz ise bir gun gelecek sen patlayacaksin ve dusunki sen patladigin zmn cocuklarin var yada gzl bir isin ve dusunki onun yuzunden isini yani hayat garantini kaybediyorsun.. cocuklarin perisan halde olurlar... Inanki boyle durumda kalbini dinlemekte en cok kendine zarar veriyorsun. (kendi deneyimlere dayanarak soyluyrm!!!) daha once soyledim mi bilmiyrm ama birak aklin yani kafan ve mantigin sana rehber olsun, kalbini dinleme!!! umarim diger arkadaslar bana katiliyrdur..
Onun elde ettikten sonra sen onun yani mutlu hissedekcin kendini ama ya o mutlu dgl'se, sen onun mutsuz gorunce mutlu olabilecekmisin?? mutluluk iki taraftan olunca gzl olur..
Eger bir sevgilisi varsa yine vazgecmeyecekmisin? birak yurtdisinda ne yaparsa yapsin kendisi kaybeder..

haftaya finallerim var,bu hafta derselere bile gidebilcek durumda değilim.hayatım mahvoluyor ve beni nasıl bu kadar umursamaz olabildi anlayamıyorum.ayrılmak hiçte kolay değil bunu yapabilecek gücüm yok.eğer o benden ayrılırsa saçma bir şey yaparım diye kendimden korkuyorum.allah kimseye yaşatmasın yaşadıklarımı.

canım niye bu kadar eziklik yaşatıyorsun ki kendine...!!!
"benden ayrılırsa saçma bişey yaparım"da ne demek!!!
finallerinin ön plana çıkması gerekir diye düşünüyorum
ilerde seni sevgilin değil,finallerinden aldığın yüksek notlar kurtaracak...
Zamanında bende yurtdışına giden denyonun beni terk etmesiyle sarsılmıştım
ama iyiki de sarsılmışım kendime geldim çünkü...
değmez böyleleri için bütün hayatını mahvetmeye....
kendini düşün onu değil...bunlar benim fikrim...

Seni çok iyi anlıyorum. Çok seviyorsun hala, 6 yıl sana bir şey kaybettirmemiş. Ama maalesef karşında bir erkek var, üstelik 6 yılın değerini anlayamamış, y.dışına gidince soğumuş, araya mesafe girince uzaklaşmış bir erkek. Belli ki yanındayken sürdürmüş ilişkiyi ama gidince değişik bir ortama girince unutuvermiş.
Sevgilin hangi ülkede ve ne iş yapıyor? Asllında buna da bağlı biraz. Ailesinden, arkadaşlarından, sevdiklerinden uzakta yorucu stresli bir iş yapıyorsa bunalıma da girmiş olabilir. Ama tabii kuzenin düğününe gidip sana söylememsi bu tezi boşa çıkarıyor.
Seni hayatından uzak tutmaya çalışıyor bu çok açık. Bu davranışları bilyorum çünkü ben de zamanında birilerine yapmıştım. Ama neden "seni seviyorum sen benim her şeyimsin" gibi laflar söylüyor onu anlamadım. Erkekler sanırım hiç çekinmiyor bu tarz seni seviyorum gibi laflar söylerken.Yalan da olsa söylüyorlar. Biz kadınlar yalan yere "seni seviyorum" diyemiyoruz.

bizle paylaşıp açıtıgın konunun aslında cvp bellii umrunda bile degilsinn onun...

Seni kuzeninin (yada yeğen..herneyse..) düğününe götürmemesini bir tarafa koyuyorum olumlu düşünmek adına..Ha durum gün gibi ortada gibi görünse de senin için bitirmek kolay değil bunu anlayabiliyorum.bu kadar uzun süreli bir ilişkide ilk heyecanlar çoktan bitmiş olsa da onaca yılın emeği var.İnsan sevilmediğini dahi bilse bunca yaşanmışlığı bir anda silivermek insanın ağırına gidiyor.
Bence sen yine elinden geleni yap.tabi vur dediysek öldürme.Bir anlık histerilere kapılıp çıkmaza sokma.Ama bence sevgine sahip çık.Ama baktın olmuyor,evet,önce sen ayrıl.
Tam gözümüzün açıldığı yaşlarda eğitim için ailelerimizden ayrılıp,sorumluluk altına giriyoruz.Ve tam en özgür zamanlarımızda hayatlarımıza birini alıp,okul sorumluluğunu üzerine bir de ilişki sorunlarımızı sırtlanıyoruz.Kadınlar ilişkilerde daha fedakar,tutarlı,sadık olduğu için evet bazen eziliyoruz ama ilişkiyi yürüten de daha çok bizler oluyoruz..Erkekler zaman zaman kaçacak fırsat kollarlar.yani bir süreliğine...arada müsaade etmezsek sonuç kaçınılmaz oluyor.tabi bu kaçamak dediğim farklı anlaşılmasın..hani arada özgür olmak,rahat rahat takılmak,arkadaşlarıyla çıkmak vs..örneğin biz gün boyu aramasak onlar bunu -çoğu zaman-sorun etmezler..ama bizler öyle değiliz.sıkıyorsa aramasın!!:41::41:
Neyse demek istediğim belki "biraz" bunu istiyordur.Yani sorumsuzca takılmak.Sonuçta şunu görmezden gelemem.6 yıl bir ilişkiyi sürdürmek her babayiğidin harcı değildir.Hem daha önce size böyle bir tavır sergilememişken..Şimdi bu adam okulunu bitirmiş -ki zaten zorlu bir süreçtir- ve yurtdışına gitmiş..Yani biraz nefes almak istiyor olabilir.yada bunun tadını çıkarmak.Yani bunu sakın farklı anlamlara yorma :34:
Gözden ırak gönülden de ıraktır.Biraz ilgisini yitirmiş olabilir.Sana bağırıp çağırmasının sebebi bence sana verdiği sözün farkında olması.ama bdediğim gibi biraz nefes almak istiyor ve seni her hatırladığında sana vaaddettiği şeyleri düşünüp köşeye sıkışması.. (tam anlatamadım galiba)
6 yıldır tanıyorsanız verdiği sözden dönmediğinden de eminsinizdir herhalde!?
Siz yine arayın.Hatrını sorun..özlediğinizi söyleyin.Neşeli olun ve bunu ona yansıtın.ama sakın diğer konulara girmeyin.Gez dolaş,tadını çıkar filan deyin ama beni de unutma buralarda gibisinden şirinlikler yapın.şirinlikler diyorum,laf sokmayın sakın.konuşmayı uzun tutmayın,konuşması için zorlamayın.:34:
Ben ilişkinizin bitmiş olduğunu,seni sevmediğini filan düşünmüyorum açıkcası..Ailenize onun aramadığını söylemeyin.aranızdaki problemlerden bahsetmeyin.İşler yoğun fırsat buldukça arıyor deyin.Kimsenin bilmesine de gerek yok zaten.Bir gün tamamen kopsanız bile ayıp onun ayıbı olur.Siz elinizden geleni yapmış olursunuz..
Niye bu kadar uzun yazdım?Çünkü ben de yaşadım bunu ve ayrıldık ama dönen kendisi oldu.Ve size onun şuan ki düşüncesi hakkında yürüttüğüm tahminler,benim seviglimden duyduklarım.Onun yurtdışındayken hissettikleri..
Tamamen kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak yardımcı olmaya çalıştım.Kesinlikle yaptığını tasvip etmiyorum fakat 6 yıllık bir ilişkide yaşanması çok normal şeyler olarak görüyorum ve aşılmayacağını düşünmüyorum..
Allah yardımcın olsun..
Sevgiler..

canım bu ilişki bitmiş ama sen farkında değilsin biraz ağır olacak ama kendini alıştır sevgi aşk hiç birşey kalmamış.onurunu koru belliki senin gayretinle seni kırmamak için arada bir seninle iletişim kuruyo.bir an önce vazgeç ondan sana çok zor geliyo biliyorum sanki dünyada bir o var sanıyorsun ama yok öyle birşey bunu zamanla anlayacaksın

canim burda gordugun gibi herkes kendi deneyimlere dayanarak sana tavsiyelerde bulunuyor. Kimsi birak gitsin diyor kimsi de birdaha dusun yada sans ver diyor..
Artik kendin icin hangisi hayirli ise o olsun..

Canım burda çoğu kişi yaşamıştır yaşadıklarını. Ama 3 yıllık ama 5 yıllık. Yaşadık biz de. Sen sadace yaşamamak için hep ertelemişsin. Hayatının mahvolduğu falan yok sadece sevgili değiştireceksin hepsi bu :) İnsanların sevgisi bitebilir, ilişkiler bitebilir ne diye kendi malın gibi görüyorsun hala çocuğu o orda sensiz rahat belli ki. Ayrılmayınca daha iyi olcaksan ayrılma. Ama asıl şu an kahroluyorsun.

Adam seni idare ediyo.
İki aşkım bir cicim 3 ay idare et bunlarla sonra mesaj atarsın yine çiçeğim böceğim der böyle böyle yaz olur bi bakarsın face'te evlenmiş..

belki biraz acımasızca olacak ama geçmiş ola arkadaşım.:32: o çoktan kendi yolunu çizmiş şimdi sıra sizde:71:

6 yıllık bir ilişkim var.2011 yazında evlenmeyi planlıyorduk.sevgilimin okulu bitti ve yurtdışına çalışmaya gitti.gidişiyle ilgisizleşti,evlilikten bahsetmez oldu,sürekli kötü özelliklerimi gündeme getirip bana yalan atıyor.nisanda söz yapıcaktık ailemle geldi tanıştı,ailemle gelicem efendim söz keseriz diye babamla konuştuçsonrası mı ne oldu aramadı bile ben aradım daha erkenmiş söz için.yazın kuzenin düğününe götürcekti beni,işleri çıktığı için kendiside gidememişti.ama buğün facete kuzeninin düğünündeki resimleri gördüm,gitmiş.zaten inanmamıştım bana bagırıp çağırmıştı.ama haklıymışım.ne yapmalıyım ben bu adamı çok seviyorum.ama her geçen gün ellerimden kayıp gidiyor.agustosta ayrıldım bundan 3 ay ayrı kaldık.ve hiç umursamadı bile.sonra ben barıştım.her şeyi yaptım bu adam için her şeyi.sonu böle olmamalıydı.3 ayda 1 gün görüşüyoruz ve haftada bir kere ısrarla çaldırınca arıyor sadece.

sana sadece şunu söyleyim SONRADAN ÜZÜLECEĞİNE ŞİMDİ ÜZÜL... sevginin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum sevdiğin için katlanıyorsun bu duruma ama yaptıklarını düşün ve sen vazgeçmeye çalış..

ortada bi ilgisizlik söz konusuysa ve yalan varsa sormanın bi anlamı bile yok bence... ki aldatıyordur dıye düşünüyorum sana ilgisiz davranarak aramayarak senı kendinden soğutup senın onu bırakmanı istiyor olabilir söyleyemediği için

insan sevse neden ilgi göstermesın ki sevdiğine ??? bence zorlama hatta ayrılmak istediğini SEN SÖYLE Kİ O ZAMAN ANLARSIN BENCE TAMAM DEYİP KESTIRIP ATIYOSA ÜZÜLME BİLE... o kaybeder sen değil...

iliskiniz coktan bitmis :50:
haftada bir defa sizi ''zorla'' arayan adamdan hayir gelmez, aksine zarar gelir...

tum olanlara ragmen aldatiliyor muyum diye soruyorsunuz :2:
arkadasim sen unut bu adami artik, cok zor olabilir ama kimse unutulmayacak kadar degerli degil :43:
size bunlari yapan adamdan daha fazla medet ummayin ve artik gorusmeyin, kafanizdan silin atin onu...

üniversite son sınıftayken erkek arkadaşım bir mesajla ilişkimizi bitirmişti.Sebep o çalışan işi olan biriymiş ortamı çok güzelmiş,farklıymış ,o ortamda benle yapamıyormuş.O günlerde o kadar üzülüp ağlamıştımki.3 yıl sonra numaram değiştiği için üniversiteden nüfus bilgilerimi bulmuş,oradan baba adından ev numaramı bulmuş kafasına dank etmişmiş aslında beni sevmişmiş son bir şansmış...... ama çok geç kalmıştı.ben biriyle tanışmıştım onu sevmiştim ve parmağımda yüzüğünü taşıyordum.telefondaki ses bana çoooook yabancı gelmişti.çooook uzaktı.hiç düşünmeden görüşmek istemediğimi söyledim.Şimdimi parmağımda hala aynı yüzüğü taşıyorum.9 yıllık evliyim.hala ondan sonraki adamı çok seviyorum.
güzelim şimdi için çok acıyordur eminim.Ama sana baştan yalan söyleyen ,bağırıp çağırabiln bir adama sakın kapılma.İnsan hayatında bir kez aşık olur kesinlikle yanlış bir tez.herkes çok kez aşık olmuştur.
Bence şu an en önemlisi mesleğin.şu an 6-8 yıllık evlilikleri olan ve hala KPSS illeti yüzünden atanamamış çoluk çocukla ders çalışmaya çalışan arkadaşlarım var.ve hep bir yerleri eksik.Önce ağla zırla bağır çağır üzül ama kısa sürede kendine gel ve otur dersine çalış KPSS hiç kolay değil.ve senin asıl hayatın öğretmenliğinle başlayacak unutma .İleride böyle bir adam için işsizde kaldım deme.Kimsenin karşısında ezik olma..Öyle bir adam zaten tayinin çıkmassa sana hiç bakmaz.

Back
X