Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftaya finallerim var,bu hafta derselere bile gidebilcek durumda değilim.hayatım mahvoluyor ve beni nasıl bu kadar umursamaz olabildi anlayamıyorum.ayrılmak hiçte kolay değil bunu yapabilecek gücüm yok.eğer o benden ayrılırsa saçma bir şey yaparım diye kendimden korkuyorum.allah kimseye yaşatmasın yaşadıklarımı.
haftaya finallerim var,bu hafta derselere bile gidebilcek durumda değilim.hayatım mahvoluyor ve beni nasıl bu kadar umursamaz olabildi anlayamıyorum.ayrılmak hiçte kolay değil bunu yapabilecek gücüm yok.eğer o benden ayrılırsa saçma bir şey yaparım diye kendimden korkuyorum.allah kimseye yaşatmasın yaşadıklarımı.
6 yıllık bir ilişkim var.2011 yazında evlenmeyi planlıyorduk.sevgilimin okulu bitti ve yurtdışına çalışmaya gitti.gidişiyle ilgisizleşti,evlilikten bahsetmez oldu,sürekli kötü özelliklerimi gündeme getirip bana yalan atıyor.nisanda söz yapıcaktık ailemle geldi tanıştı,ailemle gelicem efendim söz keseriz diye babamla konuştuçsonrası mı ne oldu aramadı bile ben aradım daha erkenmiş söz için.yazın kuzenin düğününe götürcekti beni,işleri çıktığı için kendiside gidememişti.ama buğün facete kuzeninin düğünündeki resimleri gördüm,gitmiş.zaten inanmamıştım bana bagırıp çağırmıştı.ama haklıymışım.ne yapmalıyım ben bu adamı çok seviyorum.ama her geçen gün ellerimden kayıp gidiyor.agustosta ayrıldım bundan 3 ay ayrı kaldık.ve hiç umursamadı bile.sonra ben barıştım.her şeyi yaptım bu adam için her şeyi.sonu böle olmamalıydı.3 ayda 1 gün görüşüyoruz ve haftada bir kere ısrarla çaldırınca arıyor sadece.