size daha çok yakın zamanda başıma gelen bir durumu anlatmak istiyorum..kayınpederim rahatsızlandığı için kızımı çok sever,benim isteğimle moral olsun diye birkaç günlüğüne gittik.eşimde bizi bırakıp kendisi dönecekti(izni olmadığı için kendisi kalamadı)..eski komşum beni aradı müsaitsen geleyim mi diye.bende kpmin rahatsızlığından dolayı şehir dışında olduğumu söyledim.eşimin kalıp kalmayacağını sordu(onu ne ilgilendirdiğini anlamamıştım) bende kızımla ikimizin kalacağını söyledim..birkaç saat sonra beni aradı "saçını sarıya mı boyattın" dedi,"hayır" dedim."şehir dışındaysan sizin pencereden dışarı bakan sarışın kadın kim" dedi."kimse yok yanlış görmüşsündür" deedim."ben bilmezmiyim kaç yıldır orada oturuyorum,kimin penceresi olduğunu, şuan görüyorum,kocan seni aldatıyor bence" dedi.bende "aldatmasına imkan yok,kocam şuan burada, bizi bırakıp dönecekti, evimizde hırsız var o zaman" dedim "yok yok pardon yanlış görmüşüm" dedi hemen telefonu kapattı..sinirlendim..kendisi eşinden birkaç ay önce eşinin aldatması nedeniyle ayrılmıştı.ya neler hissettiğini hissetmemi istedi yada kendisiyle aynı şeyleri yaşamış arkadaş aradı veya da gerçekten yanlış gördü bilemem..şimdi eşim yanımda olmasa bizi sokmaya çalıştığı durumu bir düşünün,pardonla geri dönüşü olamayacak bir durum olacaktı..yani kısaca emin olmadan başkalarının sözleriyle hareket etmeyiniz..