Aldatılıyor olabilir miyim ? Yoksa saçmalıyor muyum

Çok teşekkür ederim canım aslında benim en çok takıldığım o arkadaşının yaptığı şakaydı

klasik şakalardan biri sen cok takıyorsun kafana tatlım vallahi bıktıracaksın cocugu en sonn aaa senle mi ugrasıcam diyip kaçıcak :) yapma boyle seyler biz kızlar boyleyiz işte .Sen yureğini ferah tut cocugunda bu sacma sapan seyler yuzunden canını sıkma zaten birşey de kalmamıs gelince cozersiniz problemlerinizi

Teşekkür ederim canım haklısın destek olmam gereken yerde köstek oldum biraz ama oda beni anlamaya çalışsın benim içinde hiç kolay değil koskocaman 11 ay onun yolunu gözlüyorum haliyle benimde pskolojim değişebiliyor

Teşekkür ederimcanım içimi ferahlattınız vallaa

Ayyy resmen ben :) aynen oyle yanındayken umursamam yada o an anlamamıs olurum konuyu sonradan düşünce jeton eyvahlar olsun film yazarım filmmmm

bende bende bende ama çok yanlış işte yaaa boşu boşuna üzüyoruz kendimizi onların haberi bile olmuyo bi bilseler kurduklarımızı bilmiyolar düşünmüyolar sonra başlarız sen beni anlamıyosun

Bana kendi boş takıntıların gibi geldi yani :) Ayrıca akadaşlarıda onun bu ilişksini kıskanıp böyle abzürt bir şaka yapmış olabilir, yada senin takıntılarndan bahsetmişse ki bu çok bariz, üstüne gitmek adına yapmış olabilirler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…