İyi dilekleriniz için teşekkür ederim...
Ben bunu da denedim. Her şeye sünger çekip, hiç yaşanmamış gibi davranıp eski günlerdeki gibi oldum. Onu mutlu edecek şeylere odaklandım. Mesela tiyatroya gitmeyi çok seviyor, her ay bir kere (bebeğimiz olmasına rağmen) güzel bir oyun araştırıp tiyatroya götürdüm onu (götürdüm derken, tüm plan programı ben yaptım, o yüzden öyle diyorum :) ) Annesi eskisi gibi değil ama hala laf sokmaları vardır, bunları hiç paylaşmadım onunla, kıskanç bir insanımdır dışarı çıktığımızda gözleri hiç durmaz eşimin normalde yakaladığım zaman kızar surat asardım onu bile yapmadım aylarca düşünün... Kitap okumayı çok sever, her zaman liste yapar okumak istediği kitapları, aldıkça da üzerini çizer. Ona o listedeki kitapları aldım. Kitap okumak uğruna geceleri beni yalnız bırakırdı yatakta, o oturur gece yarısı kitap okurdu sonra ertesi gün eve gelince de yemekten sonra erkenden uyurdu uykum var diye, saat 11 gibi kalkıp yine kitap okumaca ben yine yalnız yatmaca. Bu döngü böyle devam ederdi, kızardım ona biraz bizimle vakit geçir, zaten tüm gün çalışıyoruz bu çocuk bizi görmüyor, vakit geçirmiyor bizimle, o ve ben uyuduktan sonra (hamile olduğum için oğlumu uyuturken akşamları ben de uyuyakalırdım saat 21:30 gibi) otur oku kitabını diye o kavgayı daha çok büyütürdü, ben senin tasmalı köpeğin değilim sen ne istersen onu yapayıma getirirdi konuyu... Bu duruma bile aylarca sustum, 4-5 ay çok güzeldi, sonra bir yerden patlak verdi... Biz yine eskiye döndük...
Eşimle alakalı anlatmadığım daha o kadar çok şey var ki inanın anlatsam sen bu adama 7.5 yıl iyi dayanmışsın dersiniz. Evet şiddet yok, küfür yok, kumar yok, içki yok, aldatma bildiğim kadarıyla yok (ama göz çapkınıdır) , ama bir evlilikte olması gereken diğer güzellikler de yok. Sevildiğimi hissetmiyorum, değer görmüyorum, bazen bana karşı inanılmaz merhametsiz oluyor, ailecek dışarı çıkıp, gezip tozmamız yok, tüm gün evde otursun, kitap okusun ya da anacığına gitsin sabahtan akşama kadar orada duralım... , cinsel olarak arzulanmak yok (erkekliği ile alakalı bir problem yok, kendi kendini tatmin etmeye alışmış. Evlendiğimizden beri bu sorunu yaşıyoruz... ) Hani düşünüyorum da ben yaşamıyorum yaa... Sadece nefes alıyorum. Yaşadığımı hissettiğim tek an oğlumla geçirdiğim kaliteli zamanlar o kadar...