Aldatılıyor Olabilirim:(((

Bence de aslinda bulamadiysan bu zamana kadar en iyisi konus erkek arkadasinla. Artik tepkilerinden falan ölcmeye calis yalan midir, dogru mudur. Hatta cok sakin olmaya calis, neden gerek duydun ki, bana geri acmak istedigini söyleyebilirdin tarzi seyler söyle. belki öyle öyle dökülür herseyi.

Ama mailinden denediysen, farkli bir mail adresi acarak facebook´u actiysa, kötü bir durum.

sonunda konuştum dün.çok sakin konuştum zaten güzelce sordum
ama inkar etti onun değilmş kullanmıyomuş yeminler havada uçuşuyo hareketlerinden yalan mı doğru mu söylediğini anlayamadım gerçekten,gel istersen ortak bi hesap açalım resmimizi koyalım v.s dedi.telini aldım karıştırdım herşeyini bşy bulamadım ama karıştırırken bakışlarını yakaladım sanki bşy bulmamdan korkuyo gibiydi ama bulamadım ztn..şimdi konuşmuyorum napıcam onu da bilmiyorum

siz olsanız ayrılırmıydınız yoksa takibe mi alırdınız

Biraz abartıyormuşsun gibi geldi canım yaa. Sanki yasa dışı örgüte üye olmuş.:1: Face işte bu kadar büyütecek ne var:44::44::44:

sonunda konuştum dün.çok sakin konuştum zaten güzelce sordum
ama inkar etti onun değilmş kullanmıyomuş yeminler havada uçuşuyo hareketlerinden yalan mı doğru mu söylediğini anlayamadım gerçekten,gel istersen ortak bi hesap açalım resmimizi koyalım v.s dedi.telini aldım karıştırdım herşeyini bşy bulamadım ama karıştırırken bakışlarını yakaladım sanki bşy bulmamdan korkuyo gibiydi ama bulamadım ztn..şimdi konuşmuyorum napıcam onu da bilmiyorum

siz olsanız ayrılırmıydınız yoksa takibe mi alırdınız

Ben bu söylediklerinden yola çıkarak bi işler çevirmiş olabilme ihtimalinin yüksek dolduğunu düşünüyorum

ben olsam sevgisinden eminsem böyle bir şey için ayrılmazdım.

emindim ama seven insanda niye böyle bşy yapsın

Biraz abartıyormuşsun gibi geldi canım yaa. Sanki yasa dışı örgüte üye olmuş.:1: Face işte bu kadar büyütecek ne var:44::44::44:

ama gizli yapmış bunu bana söyleseydi gizli yapıyosa bşy vardır

Ben bu söylediklerinden yola çıkarak bi işler çevirmiş olabilme ihtimalinin yüksek dolduğunu düşünüyorum

napıcam ben hem onu seviyorum hem bu şüpeyle nasıl yaşarım diye düşünüyorum:14:

emindim ama seven insanda niye böyle bşy yapsın

ama gizli yapmış bunu bana söyleseydi gizli yapıyosa bşy vardır

napıcam ben hem onu seviyorum hem bu şüpeyle nasıl yaşarım diye düşünüyorum:14:

sen onunla konuştuktan sonra biraz kendini çek... Senin kıymetini bilsin bir daha böyle şeyler yapmasın ama çok uzatma bence.

Bence dondurup aciyor profili sevgilin

sen onunla konuştuktan sonra biraz kendini çek... Senin kıymetini bilsin bir daha böyle şeyler yapmasın ama çok uzatma bence.

kendimi tamemen geri çektim şu an ztn cvp bile vermiyorum ona ama ayrılma konusunda kararsızım

Bence dondurup aciyor profili sevgilin

eğer öyleyse
Allah onu açtığı hesapla kahretsin:14:

Is bilgisayarina ulassaydin sorun cozulurdu aslinda
Telefindan bulamaman normal aslimda kisitli cunku bilemedim baya cirpinmisin butun yorumlari okudumda yazik yani
Kim onum yerine face acsinda onun resmini koysun cokmu yakisikli kiz olsa amlarimda
Sen ne dusunuyosun

canım belki onun adına başka biri açmış olabilir ya çünkü benim adıma bi face açmışlardı benm fotomuda kullanmışlardı orda ona da oyle bişy yapılmiş olabilir sakin olmaya çalış bi anda sevgilinin üstüne gitme ters teper sonuç iyi olmaz.

Is bilgisayarina ulassaydin sorun cozulurdu aslinda
Telefindan bulamaman normal aslimda kisitli cunku bilemedim baya cirpinmisin butun yorumlari okudumda yazik yani
Kim onum yerine face acsinda onun resmini koysun cokmu yakisikli kiz olsa amlarimda
Sen ne dusunuyosun

aptalım işte ben aptalın tekiyimmm biraz daha sabretsem iş yerine gidip habersizce bilgisayarını karıştırabilirdim,şimdi herşeyi silmiştir zaten nasıl bu kadar aptal olabildim:(((:14:
yok sevgilim çok yakışıklı biri değildir

canım belki onun adına başka biri açmış olabilir ya çünkü benim adıma bi face açmışlardı benm fotomuda kullanmışlardı orda ona da oyle bişy yapılmiş olabilir sakin olmaya çalış bi anda sevgilinin üstüne gitme ters teper sonuç iyi olmaz.

oda böyle dedi durdu ama ben ona inanmıyorum cnm:14:

şys sorcam kızlar şimdi ben sevgilimden bilgisayarını istesem verir bana,peki ben bilgisayarcıya gitmeden onun bilgisayarından facebook da birileriyle konuşmuşsa bulabilirmiyim? bilgisayar hakkında çok bilgiye sahip değilim ama bilgisayarcıya da gitmek istemiyorum bi yöntemi yokmu bu işin program da kurarsam anlayabilir ztn nasıl kurulur çalıştırılır onu da bilmiyorum

Gelecekte bisey yapmaz belki
Gecmis silinemez ama.onu bilgisayarcilar bulur
Verirse gotur ama vermez asla

aptalım işte ben aptalın tekiyimmm biraz daha sabretsem iş yerine gidip habersizce bilgisayarını karıştırabilirdim,şimdi herşeyi silmiştir zaten nasıl bu kadar aptal olabildim:(((:14:
yok sevgilim çok yakışıklı biri değildir

oda böyle dedi durdu ama ben ona inanmıyorum cnm:14:[/QUO

hmm :s anladm canım bilemedim ki şimdi ilişkidede en önemli şey güven ya :(

Purelove cok üzüldügünün farkindayim ama kendini kahretme. Keske bulsaydim keske yapsaydim diye bence hic bosuna üzülme. Sonucta bir sürü sey denedin bulamadin, kendini yiyip bitirmektense onunla konusup tepkilerini ölcmek en mantiklisiydi bence. Bastan ben de söylememeni ve bulmaya calismani destekledim ama gün gectikce olan sana oluyordu.

Artik bilgisayarini alip karistirmaktan vazgec. Yaptiysa bile herseyi silmistir ancak belki iyi bir bilgisayarci bulabilir. O da biriyle konusup bulunamayacak hale getirtmis de olabilir.

Yalniz bak bunlarin hepsi, olabilirler... Olabilirler üzerinden ilerlersen cok yipranirsin.

Evet icinde bu süphe olarak kalmasi da iyi degil ama sevgilinin tepkilerinden sanki yalan söyledigine dair izlenim almissin. Fakat bu izlenimin senin ön yargili yaklasimindan da kaynaklaniyor olabilir.

Bence en iyisi biraz iliskinize zaman vermek. Birak birazcik pesinde sürünsün. Azcik ugrastir onu. Eger gercekten seviyorsa pes etmez aklindaki süpheleri silene kadar savas verir. Ki yapmadiysa bunu kanitlamak icin ugrasmasi gerekir. Yok eger burnu sürtünce biraz vazgecerse, ne ugrasacagim ya havasina girerse, yolu acik olsun der birakirsin sen de.

Ben olsam ayrilmazdim sanirim ama ona "bu güvensizligi tamir etmek icin bir yol bulmalisin" derdim her seferinde, ikna olana kadar da ugrastirirdim.

o konuda bişey diyemicem ama kişi arama yerine telefon numarasını yazıp enterlayın eğer facebook açmışsa ve numarasını kayıtlamışsa çıkar

Back
X