Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farkındayım dediğim gibi bahanesi de insta algoritmasını merak ettim bakınca hep onlar mı çıkıyor o yüzden baktım oldu sanırım kontrol etti yeni instada kendi hesabında da aynısını yaparsa farkedilir mi diye. Döndüm zarardan umarım kârını görürüm teşekkürlerBundan sonrasını düşünün ve önünüze bakın, belli ki eşinizi taniyamamissiniz. Affetmeyin asla, bunun affı yok. Zararın neresinden dönülürse kardır.
Rica ederim ,ins hersey yoluna girer, değerinizi bilen insanlara rast gelirsinizFarkındayım dediğim gibi bahanesi de insta algoritmasını merak ettim bakınca hep onlar mı çıkıyor o yüzden baktım oldu sanırım kontrol etti yeni instada kendi hesabında da aynısını yaparsa farkedilir mi diye. Döndüm zarardan umarım kârını görürüm teşekkürler![]()
Umarım ki ayrılırsın bu sapıktan, kaliteli bir adam değil asla ...Canım susmadım hiçbir zaman tepkimi gösterdim insan biraz olsun ümitleniyor yaşamadan yargılamak kolay geliyor biraz ama yaşayınca anladım bende zaten bu son yaptığından sonra ayrılmak istediğimi söyledim
sen ona bir şey kabul ettirmeye falan çalışma. bu annemin partneri dediğim adam ben 18 yaşındayken hayatımızdan çıktığında ablaları ve 2 oğlunun bulunduğu ortamda çocukken bana yaptığı şeyi benim de istediğimi söylemiş. aklın alıyor mu? almaz. bu adamı da almaz zaten. böyle başka insanlar da tanıdım, biri eski erkek arkadaşımdı ve "hak etmesen yapmazdım" gibi garip bir savunması vardı her suçlu olduğunda. kesinlikle o da sapık ve hastaydı. ben de hastaydım ki hasta insanlarla vakit geçirdim. sen onunla mücadele etmeyeceksin. onu terk edeceksin ve bir daha sana ulaşmasına asla izin vermeyeceksin. kendi hastalıklı psikolojini analiz edip kendi kendini iyileştireceksin. iyi ki çocuğunuz yok ya allah korumuş ya da belki istemsizce bilinçli davrandın o konuda. onu ikna etmek için veya haksız olduğunu kendisinden duymak için mücadele etme. vakit kaybı. sen sadece kendi eylemlerinden ve duygularından sorumlusun. insan kendi kendine de terapi uygulayabiliyor gerçekten. zaten bu hepimizin sorumluluğu bir yerde.Evet evet daha öncede evlilik yapmış ve bana önceden normaldi diyor yani o evliliğinde de normal görerek yapmış bunu ve bu benim düşüncem senin düşüncen farklı ya ben çok açık görüşlüyüm ya da siz yanlış düşünüyorsunuz diyor yeni bir İnstagram açmıştı acaba “sexy” yazarsam nasıl düzenlenir algoritması diye merak etmiş ahlaksızlık yapmak için yapmamış yani bahaneler bahaneler. Maddi durumu iyiye gitse daha çok kötü bence zaten asla kıskanmaz beni ben yapsam affetmezmiş öyle diyor yani sen salaksın diyor açık açık bende kapı açık artık sana dedim bakalım neler olacakAllah korusun evet çok kötü olaylar yaşanıyor ben o dereceye geleceğini sanmıyorum onun garezi benimle ben onun üstüne çok gidince onu bu tarz şeylere itiyormuşum sözlere bakar mısınız
sadece rahatlamak için yazmaktan bahsetmiyorum düzenli ve sürekli olarak yıllar boyu yazmandan söz ediyorum ve yalnızca içinden atmak için değil çünkü geri gelirler ama eğer yazdıklarına yabancı birisi yazmış gibi bakıp analiz edersen ve kendi örüntülerini keşfedersen o zaman farkındalık oluşmuş olur bu 1. adımdır. sonraki adım gündelik hayat içerisinde zihninde konuşan sesi dinlemek, sana ne söylüyor? yaptığın analizler sonucunda o sesin sana sürekli dürtüsel olarak neyi pompaladığını ve neyi işaret ettiğini görmeye başlayacaksın. farkındalık adımından sonra zihnine dışarıdan bakabiliyor olacaksın, kendini zihnindeki sesten ayırabiliyor olacaksın ve kendi kendine oto-düzeltme moduna geçeceksin ve zihnindeki sesin aslında psikolojik olarak öğrenilmiş örüntüler ışığında seni yönlendirdiğini ve seni korumak için hangi taktikleri geliştirdiğini anlayacaksın. bu da 2. adımdır. bundan sonra ise sen farkındalıklarını geliştirdikçe zihnindeki ses de değişecek ve giderek rahatlamaya başlayacaksın çünkü artık düşüncelerinin nedenini keşfedebiliyorsun ve özgür iradeni duymaya başladın. (özgür irade = ruhun keşfi) öğrenilmiş kök inançlar, bastırılmış duygular, travma, kaçış taktikleri ve hormonal dürtülerindeki dengesizliklerin zaman içerisinde önce düşünsel olarak farkına varacak ve sonra da asıl olduğun, öz benliğin olan insanı dışarı yansıtabilmen ve hayatını düzenleyebilmen için eylemsel olarak attığın adımları değiştireceksin. eyleme geçmek de 3. adımdır. kendine dair farkındalığı kazandıktan sonra geri dönüşü yok çünkü sürdürdüğün eski alışkanlıklar seni rahatsız edecekler. maymun beyin (otomatik pilotta çalışan, bahsettiğim unsurların toplamı) değil özgür iraden, özün seni doğal olarak dengeli davranmaya itecek. özsevgi, özdeğer, özgüven ve en önemlisi hayattaki ışık-karanlık arasında keşfettiğin dengeyi bulacaksın. insanlar bunları hissetmenin zor olduğunu söylüyorlar. aslında sadece kendilerini tanımıyorlar ve kendileriyle bağları kopuk. bunların hiçbirini bir daha hiç kimse senden alamayacak. bakış açın değiştiği için ve özgür iradeni kazandığın için kimsenin seni etkilemesi artık mümkün olmayacak. şuan dengede değilsin. ama olabilirsin. gölge çalışması araştırabilirsin. ben kimsenin yöntemlerini uygulamadım kendi yöntemimi geliştirdim ama mutlaka o yöntemleri incelemek ve denemek de işe yarayacaktır. duygun -> düşüncen -> niyetin -> kararın -> eylemin -> kaderinBütün tavsiyelerinize önem veriyor ve eyleme geçiyorum aslında bende bilinçli ve bu tarz şeylerin çözümünü biraz da olsa bilirim ama işte insan kendine gelince çok uygulayamıyor ama uygulayacağım yazmayı denedim evet daha önce işe yarıyor ama psikolojim o kadar alt üst oldu ki mesleğim kuaförlük ama onu bile yapasım gelmiyor. Rica ederim umarım bir daha asla bu tarz şeyler yaşamayacağız ve iyileşeceğiz![]()
Keşke dalga geçmediğimi Anlasaydın. Aldatiliyorsun daha üstü var mı ? Ha sen devam edecem diyorsan da akıl sagligin başta olmak üzere fiziken ve ruhen çökmüş olacaksin haberin olsun.Umarımm başınıza hiç böyle şeyler gelmez sizinle de dalga geçilmez bu şekilde
Anlam arama direk yaptıklarını gör. Normal değil yaptıkları kendini kandırma başta kabul edip özledim yazman hataymis. Ne yaparsan tap takip edersen et yapicak gibi duruyor anlattıkların. Kendine şunu sor ben böyle yaşayabilirim mi?bende aynı fikirdeyim ama normalmiş bunlar ona göre ben abartıyormuşumDeme öyle ya abaza da değildir aslında ama anlam veremiyorum
![]()
Ayrılmak istemiyorum demişsiniz. Boynuz yemeye devam edin o zaman. Ama nolur gözünü seveyim çocuk yapma. Üzgünüm ama eşiniz düzelecek bir tipe benzemiyor. Bir de yeni çalışmaya başladı demişsiniz. İşsizken uygulamaya para atan adam çalışırken düşünemiyorum. Allah yardımcınız olsun. Lütfen çocuk yapmayın çocuk olursa düzelir kafasına da girmeyin asla düzelmeyecekMerhabalarrr neredeyse 1 buçuk yıldır evliyim eşimle son zamanlarda büyük kavgalar ettik birbirimize şiddet uygulamalı falan o derece neyse bi şekilde düzeltip barıştık her seferinde. İlk evlendiğimiz zamanlarda da başka kadınlara baktığını görüp sormuştum yok öyle bir şey yanlış görmüşsündür İnstagram algoritması gibi klasik cümleler kurdu hatta bir kere kavga ettik ben evden gittim daha sonra telefonuna bakarken azar’ı indirmiş para felan atmış hatta sordum baktım ama sadece kadınlara değil dedi araştırdım para sadece kadınlarla canlı sohbet edebilmek için atılıyormuş neyse bekarken çok fazla o tarz sitelerde vakit geçirmiş ilk zamanlar olduğu için anlayış gösterdim beni rahatsız ediyor kötü hissettiriyor yapma bir daha dedim bunlar ona normal geliyor hatta bana sığ görüşlüsün diyor muhafazakar diye dalga geçiyor. Bir süredir telefonunu elime almıyordum son zamanlarda kavgalar ettiğimiz için bugün bir bakayım dedim geçen yeni insta açmıştı bir içerik gelmiş aklına onun hakkında videolar çekip atmak için malum devir sosyal medya devri neyse bir bakayım dedim o hesaba arama kısmında “sexy” yazıyordu girdim baktım malum o tarz kadınlar… ben aşırı kıskancım ilişkinin başından beri biliyor bende biraz fazla kısıtladım üstüne düştüm aslında sürekli aldatıldığımı düşündümm sevgiliyken mecburi uzak mesafe girmişti aramıza o zaman bi gece aldatmış arayıp söylemişti bana ayrıldık 6 ay sonra barıştık ben özledim yazdım(evet salağım) oda pişman olduğunu çok alkollü olduğunu vs söylemişti çok iyi anlaşıyorduk ama ben etkisinden çıkamadım sanırım sürekli aldatıldığımı düşünüp birde belli ediyordum sürekli sorular soruyordum dışarı bensiz çıkınca tripler falan filan neysem ben bana ters bakma başka kadınlara lütfen gururum kırılıyor diye birkaç kez uyardım ve yine gördüm çok üzülüyorum ağlıyorum hani bende fantezi kıyafetleri aldım değişik bir şeyler denedim bakmasın madem diye elimden geleni yaptım cinsel hayatımız da hep iyiydi (hala iyi ama ben istediğimi söylüyorum istemediğini söylüyor son zamanlarda) ama hala başka kadınlara bakıyor gerçekten iyi değilim ayrılmakta istemiyorum ama artık çok yoruldum 28 yaşında adam niye hala ergenlik çağında gibi böyle şeyler yapar sizce lütfen bir şeyler söyleyin en son çare içimi dökeyim bari anlarsa hemcinslerim beni anlar dedim…birde çok fazla telefonla vakit geçiriyor oyun oynuyor sürekli bu yüzden de kavga ediyoruz neyseki işe başladı bakalım inş azaltır hatta tuvalete telefonla girdiğinde niye fazla kaldın diye bile soruyorum iyice paranoyak oldum sanırım kafayı yicem bişiler söyleyin tavsiye helppp
![]()
Ayy tam bir abazayla evlisinMerhabalarrr neredeyse 1 buçuk yıldır evliyim eşimle son zamanlarda büyük kavgalar ettik birbirimize şiddet uygulamalı falan o derece neyse bi şekilde düzeltip barıştık her seferinde. İlk evlendiğimiz zamanlarda da başka kadınlara baktığını görüp sormuştum yok öyle bir şey yanlış görmüşsündür İnstagram algoritması gibi klasik cümleler kurdu hatta bir kere kavga ettik ben evden gittim daha sonra telefonuna bakarken azar’ı indirmiş para felan atmış hatta sordum baktım ama sadece kadınlara değil dedi araştırdım para sadece kadınlarla canlı sohbet edebilmek için atılıyormuş neyse bekarken çok fazla o tarz sitelerde vakit geçirmiş ilk zamanlar olduğu için anlayış gösterdim beni rahatsız ediyor kötü hissettiriyor yapma bir daha dedim bunlar ona normal geliyor hatta bana sığ görüşlüsün diyor muhafazakar diye dalga geçiyor. Bir süredir telefonunu elime almıyordum son zamanlarda kavgalar ettiğimiz için bugün bir bakayım dedim geçen yeni insta açmıştı bir içerik gelmiş aklına onun hakkında videolar çekip atmak için malum devir sosyal medya devri neyse bir bakayım dedim o hesaba arama kısmında “sexy” yazıyordu girdim baktım malum o tarz kadınlar… ben aşırı kıskancım ilişkinin başından beri biliyor bende biraz fazla kısıtladım üstüne düştüm aslında sürekli aldatıldığımı düşündümm sevgiliyken mecburi uzak mesafe girmişti aramıza o zaman bi gece aldatmış arayıp söylemişti bana ayrıldık 6 ay sonra barıştık ben özledim yazdım(evet salağım) oda pişman olduğunu çok alkollü olduğunu vs söylemişti çok iyi anlaşıyorduk ama ben etkisinden çıkamadım sanırım sürekli aldatıldığımı düşünüp birde belli ediyordum sürekli sorular soruyordum dışarı bensiz çıkınca tripler falan filan neysem ben bana ters bakma başka kadınlara lütfen gururum kırılıyor diye birkaç kez uyardım ve yine gördüm çok üzülüyorum ağlıyorum hani bende fantezi kıyafetleri aldım değişik bir şeyler denedim bakmasın madem diye elimden geleni yaptım cinsel hayatımız da hep iyiydi (hala iyi ama ben istediğimi söylüyorum istemediğini söylüyor son zamanlarda) ama hala başka kadınlara bakıyor gerçekten iyi değilim ayrılmakta istemiyorum ama artık çok yoruldum 28 yaşında adam niye hala ergenlik çağında gibi böyle şeyler yapar sizce lütfen bir şeyler söyleyin en son çare içimi dökeyim bari anlarsa hemcinslerim beni anlar dedim…birde çok fazla telefonla vakit geçiriyor oyun oynuyor sürekli bu yüzden de kavga ediyoruz neyseki işe başladı bakalım inş azaltır hatta tuvalete telefonla girdiğinde niye fazla kaldın diye bile soruyorum iyice paranoyak oldum sanırım kafayı yicem bişiler söyleyin tavsiye helppp
![]()
başkası adına utanmakBöyle kadına aç, aklı fikri böyle şeylerde olan adamlarla sevgili, eş olmaya utanmıyor musunuz ben de onu merak ediyorum.
Mesela bana göre sevgili dediğin eş dediğin cool olmalı, seçici olmalı, herkese bakan bir Abaza olmamalı.
Yani böyle bir sapıkla evli kalabilmek sevmeye devam etmek de büyük başarı
Algoritmanın çalışıp çalışmadığını kontrol edecekse kedi köpek yavrularını aratsın. Hem çok masum hem sevimli.Farkındayım dediğim gibi bahanesi de insta algoritmasını merak ettim bakınca hep onlar mı çıkıyor o yüzden baktım oldu sanırım kontrol etti yeni instada kendi hesabında da aynısını yaparsa farkedilir mi diye. Döndüm zarardan umarım kârını görürüm teşekkürler![]()
Ne güzel anlatmışsınız gerçekten vakit ayırıp yazdığınız için teşekkür ederim çok üzüldüm sizin adınıza da insan kendini düzeltmedikçe karşısına da o tarz insanlar çıkıyor hepsini tek tek yapmaya çalışacağım inşallah iyi olurum gerçekten çok teşekkürlersadece rahatlamak için yazmaktan bahsetmiyorum düzenli ve sürekli olarak yıllar boyu yazmandan söz ediyorum ve yalnızca içinden atmak için değil çünkü geri gelirler ama eğer yazdıklarına yabancı birisi yazmış gibi bakıp analiz edersen ve kendi örüntülerini keşfedersen o zaman farkındalık oluşmuş olur bu 1. adımdır. sonraki adım gündelik hayat içerisinde zihninde konuşan sesi dinlemek, sana ne söylüyor? yaptığın analizler sonucunda o sesin sana sürekli dürtüsel olarak neyi pompaladığını ve neyi işaret ettiğini görmeye başlayacaksın. farkındalık adımından sonra zihnine dışarıdan bakabiliyor olacaksın, kendini zihnindeki sesten ayırabiliyor olacaksın ve kendi kendine oto-düzeltme moduna geçeceksin ve zihnindeki sesin aslında psikolojik olarak öğrenilmiş örüntüler ışığında seni yönlendirdiğini ve seni korumak için hangi taktikleri geliştirdiğini anlayacaksın. bu da 2. adımdır. bundan sonra ise sen farkındalıklarını geliştirdikçe zihnindeki ses de değişecek ve giderek rahatlamaya başlayacaksın çünkü artık düşüncelerinin nedenini keşfedebiliyorsun ve özgür iradeni duymaya başladın. (özgür irade = ruhun keşfi) öğrenilmiş kök inançlar, bastırılmış duygular, travma, kaçış taktikleri ve hormonal dürtülerindeki dengesizliklerin zaman içerisinde önce düşünsel olarak farkına varacak ve sonra da asıl olduğun, öz benliğin olan insanı dışarı yansıtabilmen ve hayatını düzenleyebilmen için eylemsel olarak attığın adımları değiştireceksin. eyleme geçmek de 3. adımdır. kendine dair farkındalığı kazandıktan sonra geri dönüşü yok çünkü sürdürdüğün eski alışkanlıklar seni rahatsız edecekler. maymun beyin (otomatik pilotta çalışan, bahsettiğim unsurların toplamı) değil özgür iraden, özün seni doğal olarak dengeli davranmaya itecek. özsevgi, özdeğer, özgüven ve en önemlisi hayattaki ışık-karanlık arasında keşfettiğin dengeyi bulacaksın. insanlar bunları hissetmenin zor olduğunu söylüyorlar. aslında sadece kendilerini tanımıyorlar ve kendileriyle bağları kopuk. bunların hiçbirini bir daha hiç kimse senden alamayacak. bakış açın değiştiği için ve özgür iradeni kazandığın için kimsenin seni etkilemesi artık mümkün olmayacak. şuan dengede değilsin. ama olabilirsin. gölge çalışması araştırabilirsin. ben kimsenin yöntemlerini uygulamadım kendi yöntemimi geliştirdim ama mutlaka o yöntemleri incelemek ve denemek de işe yarayacaktır. duygun -> düşüncen -> niyetin -> kararın -> eylemin -> kaderin
Evet aynı sözleri bende söyledim ama onun için kavga ettiğimiz için ve bende bakmadığım halde daha öncede karşıma çıktı cinsel içerikler ve kavga ettik kafaya taktım onu merak ettim diyor işte bahaneler bahanelerAlgoritmanın çalışıp çalışmadığını kontrol edecekse kedi köpek yavrularını aratsın. Hem çok masum hem sevimli.
çıplak kadın aratmak nedir?
Anlam aramayı bıraktım artık evet hata yapmışım her insan hata yapar dedim kendisi de çok pişman olduğunu söylediği için barışmamıştık ama hata yapmışım keşke demek için çok geç maalesef. Kim şüphe içinde yaşamak ister ki bende aşırı overthink var hiç yapamamAnlam arama direk yaptıklarını gör. Normal değil yaptıkları kendini kandırma başta kabul edip özledim yazman hataymis. Ne yaparsan tap takip edersen et yapicak gibi duruyor anlattıkların. Kendine şunu sor ben böyle yaşayabilirim mi?
İnşallah hepimiz değerimizi bilen insanlara rast gelelim umarımRica ederim ,ins hersey yoluna girer, değerinizi bilen insanlara rast gelirsiniz![]()
Farkındayım dediğim gibi bahanesi de insta algoritmasını merak ettim bakınca hep onlar mı çıkıyor o yüzden baktım oldu sanırım kontrol etti yeni instada kendi hesabında da aynısını yaparsa farkedilir mi diye. Döndüm zarardan umarım kârını görürüm teşekkürler![]()
Evet herkes çevremdeki herkes bana sana dahi bunları yapıyorsa herkese yapar dedi zaten herkes en basından beri kendine yazık ediyorsun güzelliğine yazık diyordu ben kabullenmek istemiyordum haklılarmış hala normal bir şey olduğunu kendinin haklı olduğunu kadınlara bakmak için bakmadığını savunuyor şükrediyorum haklısınız teşekkürlersakın eşinizin bu hareketi yüzünden kendinizi değersiz hissetmeyin. Sizinle alakalı bir durum değil, siz dünya güzeli de olsanız onun gözü disardaymis. Ne yazık ki erkeklerin çoğu böyle. Hatta şükredin, belki farketmeyebilirdiniz neler çevirdiğini. İleride fark edecektiniz belki de boşanmak daha zor olacakti
Ayrılmak için kocanın başka bir kadından çocuk yapmasını mı bekliyorsunMerhabalarrr neredeyse 1 buçuk yıldır evliyim eşimle son zamanlarda büyük kavgalar ettik birbirimize şiddet uygulamalı falan o derece neyse bi şekilde düzeltip barıştık her seferinde. İlk evlendiğimiz zamanlarda da başka kadınlara baktığını görüp sormuştum yok öyle bir şey yanlış görmüşsündür İnstagram algoritması gibi klasik cümleler kurdu hatta bir kere kavga ettik ben evden gittim daha sonra telefonuna bakarken azar’ı indirmiş para felan atmış hatta sordum baktım ama sadece kadınlara değil dedi araştırdım para sadece kadınlarla canlı sohbet edebilmek için atılıyormuş neyse bekarken çok fazla o tarz sitelerde vakit geçirmiş ilk zamanlar olduğu için anlayış gösterdim beni rahatsız ediyor kötü hissettiriyor yapma bir daha dedim bunlar ona normal geliyor hatta bana sığ görüşlüsün diyor muhafazakar diye dalga geçiyor. Bir süredir telefonunu elime almıyordum son zamanlarda kavgalar ettiğimiz için bugün bir bakayım dedim geçen yeni insta açmıştı bir içerik gelmiş aklına onun hakkında videolar çekip atmak için malum devir sosyal medya devri neyse bir bakayım dedim o hesaba arama kısmında “sexy” yazıyordu girdim baktım malum o tarz kadınlar… ben aşırı kıskancım ilişkinin başından beri biliyor bende biraz fazla kısıtladım üstüne düştüm aslında sürekli aldatıldığımı düşündümm sevgiliyken mecburi uzak mesafe girmişti aramıza o zaman bi gece aldatmış arayıp söylemişti bana ayrıldık 6 ay sonra barıştık ben özledim yazdım(evet salağım) oda pişman olduğunu çok alkollü olduğunu vs söylemişti çok iyi anlaşıyorduk ama ben etkisinden çıkamadım sanırım sürekli aldatıldığımı düşünüp birde belli ediyordum sürekli sorular soruyordum dışarı bensiz çıkınca tripler falan filan neysem ben bana ters bakma başka kadınlara lütfen gururum kırılıyor diye birkaç kez uyardım ve yine gördüm çok üzülüyorum ağlıyorum hani bende fantezi kıyafetleri aldım değişik bir şeyler denedim bakmasın madem diye elimden geleni yaptım cinsel hayatımız da hep iyiydi (hala iyi ama ben istediğimi söylüyorum istemediğini söylüyor son zamanlarda) ama hala başka kadınlara bakıyor gerçekten iyi değilim ayrılmakta istemiyorum ama artık çok yoruldum 28 yaşında adam niye hala ergenlik çağında gibi böyle şeyler yapar sizce lütfen bir şeyler söyleyin en son çare içimi dökeyim bari anlarsa hemcinslerim beni anlar dedim…birde çok fazla telefonla vakit geçiriyor oyun oynuyor sürekli bu yüzden de kavga ediyoruz neyseki işe başladı bakalım inş azaltır hatta tuvalete telefonla girdiğinde niye fazla kaldın diye bile soruyorum iyice paranoyak oldum sanırım kafayı yicem bişiler söyleyin tavsiye helppp
![]()