- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
iyi aksamlar kızlar, ben sevgilimle barıştım daha önceki konumu bilenler için söyliyim ilk önce .Bugün sevgilimle buluştuk oturuyoruz facebookuna girmek istedim olmaz dedi niye dedim benim telefon girmiyor dedi halbuki giriyor bütün gün telefondan acık oluyor ben görüyorum dedimki giriyosn ben görüyorum mobilden hep acıksın dedim kardeşimden giriyorum ben dedi yine yalan söyledi kardeşinden giremez kardeşi çalışıyor bütün gün ve zaten önceden de evdeki wifiden bağlanıyorum facebook paketim yok demişti bana yani telefonu gayette giriyor.. neyse dedim ki ozaman benim telefondan girelim hayır dedi karıştırılmasından hoşlanmıyorum ben seninkine bakmak istiyormuyum dedi bende bak benim gizleyecek birseyim yok dedim...... neyse iste daha önceden de kendisi gelip bana gösteriyordu facebookunu özellikle açıp baktırıyordu bana bende demistimki buna ben öyle karıştırmam sürekli merak etme demiştim ..... neyse kızlar yanımda otururken mesajlara girdi bi mesaj çarptı gözüme napıyosun diye merve adında bi kıza mesaj atmış buarada benim adımda merve ama ,, beni telefonuna adım ve soyadımla beraber kaydetmiş beni aşkım falan diye kaydedemezmiş babası telefonunu kurcalıyormuş ,ama ne hikmetse? kızı sadece merve diye kaydetmiş!! soyadı yok sordum kim bu kız diye bir arkadaşım bi arkadaşımın numarasını isteyecektm sms hakkı yokmuş aradım konuştuk dedi..... ben bozuldum tabi bana saçmalama merve, benim samimi kız arkadaşlarım hep olacak is hayatımdada kıskançlığını yen dedi kızlar simdi benim kafam cok karıştı birincisi niye kızı sadece adıyla kaydediyor beni adımla soyadımla kaydediyor sevgilisi olduğum halde babası görürmüş çok saçma bir neden değilmi ? ikincisi facebookunu yanımda açmadı önceden kendisi açıp baktırmıştı kızlar ve yalan söylemesi telefonum girmiyor diye... benmi abartıyorum düşüncelerinizi paylasırmısınız yerimde olsanız ne yaparsınız lütfen yardım edin