aldatılıyor musun bilemem ama su an boyle bir durum yoksa bile yakındır...
yaptıklarından ziyade sana verdigi cevap sekli bana supheli geldi, yalandan yalana atlıyor gibi.
mukemmel bile gozukse guven vermeyen erkek bir işe yaramaz, kafanı yormana degmez, daha gencsin, uzaklas.
anlattıklarını ben erkek ark.ımla yasıyorum, illa aldatma belirtisi olmak zorunda degil bunlar.
ikimiz de adımızla kayıtlıyızdır,
birbirimize de canım cicimli cok konusmayız,
benim ozel hayatım derim google aramalarını gecmisi vs surekli silerim,
bir sey sakladıgımdan mı tabi ki degil. fakat herseyimi bilmesine gerek yok. ben zaten paylasmak istediklerimi paylasıyorum.
facebook sifrelerimizi bilmeyiz ve kurcalamayız da. iliskisi var falan diye de gozukmez. hem yuzumuguz falan yok ki.
fakat acık kaldıysa bile onun arkadasları yazdıgında su an markette vs diye cevaplar veririm, o da bana aynısını yapar.
benimki enayilik mi bilmiyorum ama o bilg. basında yokken bir kez bile mesajlarını inceleyeyim kimlerle yazısıyor diye bakma ihtiyacı hissetmedim.
bu yazdıklarımdan uzak gibi gelecek ama gayet ciddi bir iliskimiz var, fizandaki arkadasa kadar herkes bilir,
su an tek eksik ailelerin birbiriyle tanısmamıs olması. onu da birkac yıl sonra nişandan hemen once yapmayı dusunuyoruz.