aldatiliyormuyum yoksa baska biseymi

afrodit1907

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
9
1
Merhaba hanimlar bi sikintim var uzun zamandır cozemedigim esimle bi ilçeden başka bi ilçeye tasindik kendi memleketine buraya gelince tavri çok degisti eve iki saat bazen uc saat geç gelmeler cumartesi günleri normalde öğlene kadarken calismasi aksam 6.7 yi bulmaları her konudan kavga etmelerimiz en sonda dun is yerinden bi bayanla ben hastanedeydim disari ciktik senide alalim dedi bende tamam dedim kizi almis yanina oturtmuş ki ben bu konuda kendisini bi kaç kez uyarmistim gel sen arkaya bin dedi ben o arabaya binmem o kiz inmesse dedim beni rezil ediyorsun dedi hayir dedim arkasına bile bakmadan gitti tabi bi saat sonra falan arayip özür dilemeler ama kabul etmedim kiz istersen arkaya bineyim demiş benimki yok o kiskanmaz demiş halbuki boyle konularda hassasimdir

Eşiniz sizi öylece bırakıp o kızla gitti öyle mi ? Kusura bakmayın da siz taviz vermişsiniz , eşiniz de rahat rahat o kıskanmaz deyip basmış gitmiş.
O hareketinden sonra telefonları kapatıp babanızın evine gitmeniz gerekirdi anlasın hatasını ..

Merhaba hanimlar bi sikintim var uzun zamandır cozemedigim esimle bi ilçeden başka bi ilçeye tasindik kendi memleketine buraya gelince tavri çok degisti eve iki saat bazen uc saat geç gelmeler cumartesi günleri normalde öğlene kadarken calismasi aksam 6.7 yi bulmaları her konudan kavga etmelerimiz en sonda dun is yerinden bi bayanla ben hastanedeydim disari ciktik senide alalim dedi bende tamam dedim kizi almis yanina oturtmuş ki ben bu konuda kendisini bi kaç kez uyarmistim gel sen arkaya bin dedi ben o arabaya binmem o kiz inmesse dedim beni rezil ediyorsun dedi hayir dedim arkasına bile bakmadan gitti tabi bi saat sonra falan arayip özür dilemeler ama kabul etmedim kiz istersen arkaya bineyim demiş benimki yok o kiskanmaz demiş halbuki boyle konularda hassasimdir

kadın arabaya binerken özel arabaya biner gibi arka koltuga mı oturmalıydı?
ya da eşiniz arkaya geç benim karım kıskanc mı demelıydı?
ya da siz binecekken arkaya geç karım geldi mi demeliydi?

hepsi çok saçma değil mi?

Kizi yanına almış dediniz kiz isyerinden arkadaşımı orayı anlayamadım o_O

Eşiniz sizi öylece bırakıp o kızla gitti öyle mi ? Kusura bakmayın da siz taviz vermişsiniz , eşiniz de rahat rahat o kıskanmaz deyip basmış gitmiş.
O hareketinden sonra telefonları kapatıp babanızın evine gitmeniz gerekirdi ..
kiz is yerinden arkadasi evet AMa kiz ben arkaya bineyim diyo Esimyok o kiskanmaz diyo bence iyi olur oglumuda özledim diyebilir 10 aylik bi bebeğimiz var benim Esim çok ince fikirlidir ben calisirken beni siki siki tembihlerdi bu konularda ben yanliz disari cikarken giyimine bile dikkat ederim Esim kiskanabilr diye kendi de bana davrandigi gibi yapabilirdi düşünceli olabilirdi ama olmadi dünden beri konusmuyorum

Mesela sürpriz bahanesiyle is yerine mi gitsem diyorum rahatsızolursa kesin aldatiyordur diye dusunmelimiyim..
Evet sürpriz yapıp gidin ve sizi nasıl karsiladigini o kızla diyaloglarini siz onların yanindayken birbirlerine bakışlarını her şeyini gozlemleyin

Aldatma olayını bilemem ama eşiniz çok büyük saygısızlık yapmış . " istersen arkaya geçerim " cumlesiyle lutf ermiş hanım ağa. Zaten hemen geçmesi gerekirdi söylemeden.

Keşke onları yalnız gondermeseydiniz.

Yanınıza alın erkek iş arkadaşı eşinizde gelsin arkada otursun ; nasılmış düşünmesi bir sorun .

Kıskançlıkla ne ilgisi var hadsizlik bu.

O kız da ne diye öne oturmuş ki?
Düşünüyorum öyle bir şey olsa hayatta ön koltuğa oturmam.
Adama arkaya geçeyim mi diye sormaya bile gerek yok.
Gider arka koltuğa oturursun. Veya diyelim öne oturdun, seni görünce hop diye inip arkaya geçmesi lazım.
Koltuk altı üstü dememek gerekir, herkes her ortamda yerini bilecek.
Eşine çaktırma ama takipte kal.
Sürpriz yap dediğin gibi, bak bakalım nasıl davranacak.

Ben evliyim, iş yerimde çok samimi bir erkek arkadaşım var. Aynı kalemdeyiz hatta. Eşi ile de çok samimiyimdir. Arkadaşımla araba ile bir yere gidecek olsak kesinlikle arabasının ön koltuğuna oturmam. Orası senin hanımın yeri derim. Ki çok samimiyiz yani arkadaşımla. O bayanda halt etmiş Kocaniz da. Tepkisiz kalmayın bence de.

Eşiniz yaptığı cok buyuk terbiyesizlik ben olsam ayni sizin yaptığınızı yapardım kızda terbiyesiz

Hissettirmeden takipte kal. Hemde hiç Hissettirmeden yap bunu. Bir şey olsa anlarsın. Sırası geldi mi de tam 12 den vurursun:KK53:

kesin aldatiyo diyemeyiz daha acik seyler lazim.ama buyuk konusmayim benim kocam bana boyle birsey yapsa yerinize kendimi koydum (ki kocami cok kiskanan biriyim) valla anasindan emdigi sutu burnundan getiririm dikkat etcek tavirlarina yok oyle.beni arkaya atcakdaaa kizi one alcakdaaaa oohoioo doverim yaa ben onuda o kizida sacini basini yolarim valla saka degil!!!!!!

Dun annemlere gitcemi söyledim hattimi aldi Ozu üstüne özür yalvardi ama kirildim bi kere bende onun hattini aldim bi de hanimlar tanimadigi bi numara aradimi ya acmiyo ya da tedirgin oluyor bugünde kayitli olmayanlari açmadedi ama hepsini actim tabi ben kimza rastlamadim

aldatıyor ne demek arkasına bakmadan cekip gitti dikkat et bence aldatıyor:KK17:

Bakimsiz çirkin biride dizilim cevrem tarafında güzel olduğum söylenirve cçokta beğenilir im inşallah aldtmiyordur intikam im aci olur yanlismi dusunuyorum

Dun annemlere gitcemi söyledim hattimi aldi Ozu üstüne özür yalvardi ama kirildim bi kere bende onun hattini aldim bi de hanimlar tanimadigi bi numara aradimi ya acmiyo ya da tedirgin oluyor bugünde kayitli olmayanlari açmadedi ama hepsini actim tabi ben kimza rastlamadim

siki bir takibe al.isten cikista falan gizlice git takip et napiyo.biraz dedektiflik yap bakali.ha buarada bu yaptiginada pisman et kendisini.aldatmiyosada ayagini denk alsinnnnn

X