Aldatiliyormuyum

Belirsizbelirgi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
11
2
1
44
Hepinize sevgiler kizlar oncelikle cok caresizim birine anlatmam gerek yoksa dusunmekden cildiricam esimke ayni yerde calisiyoruz uzun zamandir bizimle calisan bir bayan arkadasimiz var kendisi herkesle gereginden fazla samimi olan evli bir kadin kocasini daha once bir kac kere aldatmis bu biliniyor.babamin rahatsizligindan dolayi bi hafta memlekete gitmek zorunda kalicanla esimle bu kadin samimiyeti ilerletmisler bu durumdan rahatsiz oldugumu esime soykedim oda ben aptalmiyim boylr bisey yapacagim dedi.simdi adil konu su ben bu rahatsizligimi o kadina soylemelimiyim gereksiz samimiyetinden dolayi esimide uyardigim gibi onuda uyarmalimiyim lutfen yardimci olum

Bence tavırlarını beğenmediğini açıkça ya söyle ya da belli et bu ne münasebet bence de

Kadina soylemen hata olur. Sana karsi sorumlulugu olan esin, yasalar onunde de boyle. Kadina soylersen kendini zayif gosterdigin gibi boyle birsey varsa da inkar edilecektir.
Esin de tum erkekler gibi inkar etmis. Araya mesafe koymasi gereken esin. Kadina sakin birsey soyleme. Yoksa kiskanc ruh hastasi muamelesi gorursun bir de.

Hepinize sevgiler kizlar oncelikle cok caresizim birine anlatmam gerek yoksa dusunmekden cildiricam esimke ayni yerde calisiyoruz uzun zamandir bizimle calisan bir bayan arkadasimiz var kendisi herkesle gereginden fazla samimi olan evli bir kadin kocasini daha once bir kac kere aldatmis bu biliniyor.babamin rahatsizligindan dolayi bi hafta memlekete gitmek zorunda kalicanla esimle bu kadin samimiyeti ilerletmisler bu durumdan rahatsiz oldugumu esime soykedim oda ben aptalmiyim boylr bisey yapacagim dedi.simdi adil konu su ben bu rahatsizligimi o kadina soylemelimiyim gereksiz samimiyetinden dolayi esimide uyardigim gibi onuda uyarmalimiyim lutfen yardimci olum
sağıra kulak açma
sadece ' herkesle çok samimisin tatlım ama bu herkesın içinde benım kocam olmasın sakın' gibi

Tabiki de hayır. Siz eşinizden sorumlusunuz. Kadın kocanızın dibine de girse ona yüz vermeyecek olan eşiniz olmalı. İlaveten kendinizi küçük düşürürsünüz, hem eşinizin hem kadının gözünde.
Kocanıza güvenmiyorsanız oturun evliliğinizi gözden geçirin.

Hayır eşinizi uyarmanız kâfi bence.
Eger düşündüğünüz gibi bir sey yoksa kadının vereceği tepki sizi zor durumda birakabilir

Nasıl bir samimiyet?
Memleketten gelince siz mı gördünüz samimi hallerini yoksa birinden mi duydunuz?
Yada kadın zaten mimli olduğu için mi içinize şüphe düştü?
Kadına söylemenize gerek yok bence tabiri caiz ise eşeğin aklına karpuz kabuğu da getirtmeyin

Samimiyeti ilerlettiklerini nerden öğrendiniz? Ne yapmışlar?

Esiniz o samimiyete mahal vermis olabilir mi?

Ama bazen adami gozune kestirip suluk gibi yapisan kadinlar da oluyor..

Siz esinizi gozlemleyin, hareketleri normalse ama kadin hala yilisiksa ozaman kadini cerker bir kenara konusursunuz.

Kadına bişey söyleme bi aldatma varsa bile suç eşinde .sorunu kocanla çözmen lazım. Kadın herkesle samimi olabilir ama eşin buna izin vermemeli

Esim bisey yapacak olsam gozunun onunde yapmam demisdi esimin bu saatten sonra davranislarina bakip karar vermem daha dogru olurmu sizce
Bu nasil bir savunma ya. Birsey yapacak olsam ne demek? Esinde zaten tum suc. Adam olsun da yerini bilsin o zamsn. Herkesle mıç mıç olmasin.
Bu olay sizin probleminiz degil. Adami duzeltmeye ugrasmayin. Varsa bir kusuru ya da flortoz tavri gonderin gitsin.

Kadının Tlf numarası varmı eşinde. Bence dökümanlarına bak tlf görüşmeleri varsa eğer kesin aldatıldın.

Bir kaç kere eşini aldattığını gözünüz ile gördünüz mü?Bayana hangi hakla söylemeyi düşünüyorsunuz eşiniz uzak duruyorda bayan mı rahatsız ediyor?Yapmayın lütfen eşinize laf geçirin ilk başta

Back
X