Aldatiliyormuyum

Samimiyeti ilerlettiklerini nerden öğrendiniz? Ne yapmışlar?
Beraber yanli
Ne yapmışlar mesela somut olarak yazar mısınız
Aslinda somut yaptiklari bisey yok normalde esim hic hoslanmazdi o kadindan gozle gordugum bir mesajlasma yada konusma yok sadece cok samimi halleri beni rahatsiz edici kadin zaten o ortamda butun erkeklerle samimi olan ve araya mesafe koyamayan bir kadin

Esini aldattigini kendi soykemisdi bana bu sekilde bir iftira asla atamam bilmeseydim

Size eşini aldattığını mı anlattı patavatsız. Valla kocanızı uyarın takip edin herşeyini. Kadını uyarmanız birşeyi değiştirmez öyle bir insan inadına daha çok yapışır.

Size eşini aldattığını mı anlattı patavatsız. Valla kocanızı uyarın takip edin herşeyini. Kadını uyarmanız birşeyi değiştirmez öyle bir insan inadına daha çok yapışır.
Onu soykemeye calisiyorum utanmasi yokdur hic bir ortamda konusmalimiyim bilemiyorum esimle konusdum onun tutumuna bakicam

Sicak kanli bir yapiya sahip degilim. Kadinlarla da dahil hemen samimiyet kurabilen biri degilim ama boyle konularda kendimi öteki kadinin kadinin yerine koyuyorum ve dusunuyorum bana birinin karisi "kocamdan uzak dur" diye gelse ne yaparim? Çok fena yaparim. 😁😁😁
Sen önce kocanla çöz sorununu hadi canim. Adam seni sallamiyor sende baskalarina sariyorsun boyle diye baya cirkinleşirdim ben olsam. 🙄

Sicak kanli bir yapiya sahip degilim kadinlarla da dahil herkesle samimiyet kurabilen biri degilim ama boyle konularda kendimi öteki kadinin kadinin yerine koyuyorum ve dusunuyorum bana birinin karisi "kocamdan uzak dur" diye gelse ne yaparim? Çok fena yaparim. 😁😁😁
Sen önce kocanla çöz sorununu hadi canim. Adam seni sallamiyor sende baskalarina sariyorsun boyle diye baya cirkinleşirdim ben olsam. 🙄

Sicak kanli bir yapiya sahip degilim kadinlarla da dahil herkesle samimiyet kurabilen biri degilim ama boyle konularda kendimi öteki kadinin kadinin yerine koyuyorum ve dusunuyorum bana birinin karisi "kocamdan uzak dur" diye gelse ne yaparim? Çok fena yaparim. 😁😁😁

Telefonu zaten hep ortadadir saklama gibi huyu yokdur whatsap mesajlarina arama kayitlarina herseyine bakdim kadinin numarasi dahi yok

Zaten aldatıyorsa tlf da delil bırakmaz operotorunden gir fatura detaylarına bak. Kadının numarası sende vardır. Bak bakalım msjlasma konusma varmı aynı numarayla

Hayatım kadına maalesef bişey söyleyemezsin. Yani söylersin de sen suçlu konuma düşersin. Sen eşinden sorumlusun eşinde senden sorumlu.Bir insanın bize karşı davranışlarını biz belirleriz. Eşin mesafe koyacak belli edecek, sen değil.

Zamanında eşimde beni aldattı ve öncesinde hep yapsam böyle mi yaparım şöyle mi yaparım derdi. Kadınla mesajlarını yakaladım ve o sosyal medya hesabının şifresini alıp kendi telefonumdan takip ettim. Kadına evli olduğunu söylemiş hatta kadında evliymiş. Ben bu yazışmaları takip ettim. Bir gün evde misin yazdı bende kendim yazdım hayır değilim diye, kadında yazdı aman karına yakalanma. Bende dedim sorun yok falan neyse artık yazışmalar iğrençleşmeye başlayınca dedim ben karısıyım ne hakla kocama böyle yazarsın. Kadın bana ne yazdı biliyor musun? Sen kadın olsaydın kocan benimle konuşmazdı, demek ki sende bir sorun var ki kocan benimle konuşuyor demişti. O an yerin dibine girseydim bu kadar utanmazdım elin kadınından.
Her şey kocanda bitiyor anlayacağın. Kocanın içinde varsa o olmazsa başka biri olur.

kadın sanırım biraz yılışık hiç sevmediğim tip böyle kadınları etrafımızdan uzak tutsun Allah... huzursuzluktan başka birşey vermiyor böyle kadınlara birşey deniliyor ama diyemiyorsun işte

Zamanında eşimde beni aldattı ve öncesinde hep yapsam böyle mi yaparım şöyle mi yaparım derdi. Kadınla mesajlarını yakaladım ve o sosyal medya hesabının şifresini alıp kendi telefonumdan takip ettim. Kadına evli olduğunu söylemiş hatta kadında evliymiş. Ben bu yazışmaları takip ettim. Bir gün evde misin yazdı bende kendim yazdım hayır değilim diye, kadında yazdı aman karına yakalanma. Bende dedim sorun yok falan neyse artık yazışmalar iğrençleşmeye başlayınca dedim ben karısıyım ne hakla kocama böyle yazarsın. Kadın bana ne yazdı biliyor musun? Sen kadın olsaydın kocan benimle konuşmazdı, demek ki sende bir sorun var ki kocan benimle konuşuyor demişti. O an yerin dibine girseydim bu kadar utanmazdım elin kadınından.
Her şey kocanda bitiyor anlayacağın. Kocanın içinde varsa o olmazsa başka biri olur.
ben o....pyuum demiyorda senin kadınlığına laf söylüyor yılışık

Back
X