Eger esininki oylesine bir heves olmus olsaydi sen ogrendikten sonra birakirdi kizi bence..Ama baksana esin israrci, kizin telefonunu baska isimle kaydediyor ve seni aldatmaya devam ediyor.Ve bence seviyor o kadini.Bilmiyorum severekmi evlendiniz..Ben cok uzuluyorum bu durumlara, hayatta en nefret ettigim kisiler evli erkeklere dadanan hemcinslerimdir belkide..Maddi durumunuzuda bilmiyorum, ama beni dinlersen bosan derim.Senin olmayan biriyle omrunu tuketmen bosuna zaten.Neden durumu bile bile hamile kaldin korunmadin diyede kizmadim degil hani..Yanlis yolda olan esinle ilerlemekte israr ederken yanina da bir minik yolcu katmissin.O bebegin sucu ne, ya ilerde duzelmesse sorunlarin? Eger maddi durumun iyiyse bulundugun sehirde bi dedektif tut, senden 2 3 milyar isterler belki tahminimce.Eger guun yoksa, kendi ailenden guvendigin bir erkek cocugu/ adam varsa ona soyle.Gizli gizli takip edip resimlerini cekebilir.Muhakkak bi acigini bulur zaten gunicinde..O da olmadi esine bosanma davasi actiginda, savciliktan esinin sildigi silmedigi tum gecmis msjlari arama kayitlarini cikartabilirsin bir dilekceyle..Esimden ayrilmam diyosun, ben bunun yanlis oldugunu dusunuyorum ama, illede bosanmam derdim o kizla diyorsan..Dedigim gibi o dedektifle veya tanidigin vasitasiyla, bir sekilde fotolarini cekip o kiza direk, maddi manevi tazminat davasi acabilirsin.Evli oldugunu bildigi halde esinle birlikte oldugunu kanitlaman lazim. Ozamanda yine ayi savcilikla msjlari cikartabilirsin.Bir avukatla danis sana nasil yapacagini anlatir.
Ben durumuna cok uzuldum, Allah yardimcin olsun..