Aldatılıyorum,fakat boşanmak istemiyorum...

Siz eşinizi seviyor olsanız da affederek paylaşmayı seçen ikinci kadın durumuna düşüyorsunuz, diğer asistana dava açsanız ne değişecek? her şey bitecek eşiniz sizi çok sevecek mi sanıyorsunuz? sadece geçici bir süreç olacak, dışarıda aradığı her ne ise tekrar başkaları ile yoluna devam edecek... Hala sizi aldatıyor, temkinli davransada yakalanmıyor olsa da sonuçta başkasının kollarından çıkıp sizin yanınıza geliyor.. Allah size yardımcı olsun arkadaşım ama benim tek üzüldüğüm o hiç bir şeyden haberi olmayan bebeğiniz ki muhtemelen oda bu evlilik belki kurtulur diye dünyaya gelmiş bir melek... :(

slm arkadaşlar ben 28 yaşındayım bende eşimi aldatıyorum çünkü o beni aldatıyor hep düşünüyorum ben ne yapıyorum diye neden böyle yapıyorum diye bazen kendimi suçluyorum sorun bendemi diye çünkü cinsel hayatımız yok ben nezaman istesem eşim uykumvar yok başım yok kıcım agrıyor diyip yatıyor çok özür bende mal gibi ortada kalıyorum bende istekli bi bayanım ne yapayım cinselliğide çok önem veriyorum istiyorum bende o yüzden eşimi aldatıyorum şuan bir patnerim var haftada 4 kere ilişki yaşıyoruz herşeyiyle harika biri ben eşimde görmediğim herşeyi onda görüyorum ama boşanamam çünkü çocuklarım var ve bi ailem yok yanına döneceğim sizce ben iyimi yapıyorum ne olur bi akıl verin eşimi sevmiyorum çünkü bitti herşey sadece cocuk için aynı evde yaşıyoruz ama sevgilimide çok seviyorum çünkü onla tanıştıktan sonra cinsel fantazilerim cinselliğim herşeyim de işti ama ne yapacagımı bilmiyorum

Boşanmaya cesaret edemiyorsun ama haftada 4 kez cocukları sağa sola bırakıp sevgilinle sevişmeye cesaret edebiliyorsun, pes.

Önce bir konu acmakla basla işe. Başkasının konusunu sabote etmeyelim.

Ck zor ama cocukların buyuyunce senı gucsuz bır anne belleyecekler babalarınıda serefsız!
Mesajların fotograflarını cek, esıne ve okadına tazmınat davası acabılırsın ve bosanmalısın .
Hakim yuzune tukurmezmı sence kocanı neden suclamıyorsun dıye ayrıca kocan bırakmaz dıye asla rahat durmaz bndan snra. Iyı dusun hayatını zından etme

slm arkadaşlar ben 28 yaşındayım bende eşimi aldatıyorum çünkü o beni aldatıyor hep düşünüyorum ben ne yapıyorum diye neden böyle yapıyorum diye bazen kendimi suçluyorum sorun bendemi diye çünkü cinsel hayatımız yok ben nezaman istesem eşim uykumvar yok başım yok kıcım agrıyor diyip yatıyor çok özür bende mal gibi ortada kalıyorum bende istekli bi bayanım ne yapayım cinselliğide çok önem veriyorum istiyorum bende o yüzden eşimi aldatıyorum şuan bir patnerim var haftada 4 kere ilişki yaşıyoruz herşeyiyle harika biri ben eşimde görmediğim herşeyi onda görüyorum ama boşanamam çünkü çocuklarım var ve bi ailem yok yanına döneceğim sizce ben iyimi yapıyorum ne olur bi akıl verin eşimi sevmiyorum çünkü bitti herşey sadece cocuk için aynı evde yaşıyoruz ama sevgilimide çok seviyorum çünkü onla tanıştıktan sonra cinsel fantazilerim cinselliğim herşeyim de işti ama ne yapacagımı bilmiyorum

aferin ne iyi yapıyorsun kocan haketmiş senin gibi bir kadın red edilir mi??

tabi ki cinsellik dünyadaki herşey den önemli çocukları bırakmaya da değer..

böyle annelerde var ya dünyada yazıklar olsun anne demeye dilim varmıyor ..

çocukların yüzüne nasıl bakılıyor hayret doğrusu

Bundan bir önceki sayfaya biri konusunu yazmış ben de sinirlendim biraz cevap yazdım ondan hortladı :D

sen terketme eşini.biliyorum çok zor.o vatandaşa bi şekilde senin karısı olduğunu,onun 2.planda olduğunu hissettir.eşin onla evlenmeyi düşünseydi çocuk yapmazdı bir kere.ayrıca baba olduğunu hissettiğinde belki size daha çok bağlanır.

Eger esininki oylesine bir heves olmus olsaydi sen ogrendikten sonra birakirdi kizi bence..Ama baksana esin israrci, kizin telefonunu baska isimle kaydediyor ve seni aldatmaya devam ediyor.Ve bence seviyor o kadini.Bilmiyorum severekmi evlendiniz..Ben cok uzuluyorum bu durumlara, hayatta en nefret ettigim kisiler evli erkeklere dadanan hemcinslerimdir belkide..Maddi durumunuzuda bilmiyorum, ama beni dinlersen bosan derim.Senin olmayan biriyle omrunu tuketmen bosuna zaten.Neden durumu bile bile hamile kaldin korunmadin diyede kizmadim degil hani..Yanlis yolda olan esinle ilerlemekte israr ederken yanina da bir minik yolcu katmissin.O bebegin sucu ne, ya ilerde duzelmesse sorunlarin? Eger maddi durumun iyiyse bulundugun sehirde bi dedektif tut, senden 2 3 milyar isterler belki tahminimce.Eger guun yoksa, kendi ailenden guvendigin bir erkek cocugu/ adam varsa ona soyle.Gizli gizli takip edip resimlerini cekebilir.Muhakkak bi acigini bulur zaten gunicinde..O da olmadi esine bosanma davasi actiginda, savciliktan esinin sildigi silmedigi tum gecmis msjlari arama kayitlarini cikartabilirsin bir dilekceyle..Esimden ayrilmam diyosun, ben bunun yanlis oldugunu dusunuyorum ama, illede bosanmam derdim o kizla diyorsan..Dedigim gibi o dedektifle veya tanidigin vasitasiyla, bir sekilde fotolarini cekip o kiza direk, maddi manevi tazminat davasi acabilirsin.Evli oldugunu bildigi halde esinle birlikte oldugunu kanitlaman lazim. Ozamanda yine ayi savcilikla msjlari cikartabilirsin.Bir avukatla danis sana nasil yapacagini anlatir.

Ben durumuna cok uzuldum, Allah yardimcin olsun..

pis adam!!!

hamile karısına bunu yapan ilerde size ve çocugunuza ciddi zarar verir,bence en doğrusu o adamı uçkuruyla başbaşa bırakmanız!

Konunun sonucunu cok merak ettım,konu sahıbı son durum nedır 2 yıl olmus gerçi 2 cocugunuz oldu ..sonuc ne oldu acaba??

Konu 2011 de açılmış, sahibi açtığını bile unutmuştur, bu tip konular kapatılsa bir süre sonra daha iyi olmaz mı ...

benim bildiğim tv lerdeki avukatlardan duyduğum dinlediğim kocanada o kadınada dava açabilirsin manevi tazminat davası hem hamileymişşsin seni bu halinle üzmeye kimsenin hakkı yok hiç bekleme paran yoksa barodan avukat talep et bebeğin doğmadan aç davayı.Bakalım ondan sonrada o kadın kocanın peşine düşecekmi.??????????? iki günde terkeder gibi geliyo kocanlada hiççç kavga etme derim sakında boşanma bu erkeklerin hepsi böyle aptal zaten yapıcak biişey yok ama seninde aptal olmadığını köşende saf saf oturmayacağını bi iyice ögrensinler .ailenede anlatma o zmann olaylar çok farklı yönlere gider gibi geliyo yinede sen bilirsin Allah yardımcın olsun

Back
X