Aldatılıyorum galıba lütfen yardım

tazegelin22

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
284
51
18
35
Mrb hiç böyle bi konu accagımı düşünmedim sağlam bi kişiden duydum eşim işteyken hep elinde tel mesajlasıyormus biraz gizli gibi birinden duydum sağlam kişi.benım ne yapmam lazım oncelıkle sunu belirteyım ben online ışlemlerden kontrol ederım benden başka msjlastıgı yok kendı facesi üzerinden olamaz msj ekleme konuşma maılleörı bana gelır benım aklıma whatsap tan konusabılır yahut başka bi face açmış olabılır gibi geldi nasıl ortaya cıkarabılırım yardım beklıyorum bayanlar çok sınırlıyım elim ayağım tıtrıyo

Ya burda birisi kocasini kelimelik diye bir oyun vardi.ordan konusurken yakalamisti... eve gelince siliyor mu aceba. Watsuptan konusuyorsa isin kolay bi ark var o yardim eder.sapik58 di galiba nicki...

Sen herkesin dedigine karsit bi gorus soyluyorsun. resmen " surekli esinin elinde telefon var "diyen kisiye inanmissin. Bence senin zaten esine guvenin yok gibi geldi bana. Ayrica surekli elinde telefon olan aldaticak diye bi kaide yok.benim elimde surekli telefon var yolda yururken dahi kk'yi takip edip mesaj yaziyorum . Telefon sirf aldatmak icin kullanilmiyor yani...

Sen herkesin dedigine karsit bi gorus soyluyorsun. resmen " surekli esinin elinde telefon var "diyen kisiye inanmissin. Bence senin zaten esine guvenin yok gibi geldi bana. Ayrica surekli elinde telefon olan aldaticak diye bi kaide yok.benim elimde surekli telefon var yolda yururken dahi kk'yi takip edip mesaj yaziyorum bazen. Telefon sirf aldatmak icin kullanilmiyor...
Guvenım yok tabi erkek sonuçta herşey beklenir msj gelıyomus dıyorum bende sordum bak nette takılıyordur vıdeo ızlıyordur falan hayır msjlasıyo
Sen herkesin dedigine karsit bi gorus soyluyorsun. resmen " surekli esinin elinde telefon var "diyen kisiye inanmissin. Bence senin zaten esine guvenin yok gibi geldi bana. Ayrica surekli elinde telefon olan aldaticak diye bi kaide yok.benim elimde surekli telefon var yolda yururken dahi kk'yi takip edip mesaj yaziyorum . Telefon sirf aldatmak icin kullanilmiyor yani...
benkm aklıma gelen ya başka bi face uzerınden yada whatsap bunu nasıl ortaya cıkarabılırım dıye açtım konuyu

esinin telefonunda whatsapp a gir whatsap menude whatsapp web diye bir sey var onu ac sonra bilgisayardan web whatsap. com adresine girip telefonla ekrandakikodu taratin sonra mesajlar bilgisayarinada duser

Guvenım yok tabi erkek sonuçta herşey beklenir msj gelıyomus dıyorum bende sordum bak nette takılıyordur vıdeo ızlıyordur falan hayır msjlasıyo

benkm aklıma gelen ya başka bi face uzerınden yada whatsap bunu nasıl ortaya cıkarabılırım dıye açtım konuyu
O zaman gece yatinca karistiricaksin telefonu

bu haltı yiyen adam telefonun sesini açık mı bırakıyomuş? bu kadar çetrefilli davrancağına arkadaşına söyle mesajlaştığını gördüğü an eşinin yanına git bak telefona

Mrb bayanlar ben bir buçuk yıllık evliyim .evliligimin ılk ayları Kv problemlerınden tartışmalı geçti Allah'a şükür sımdı mutluyuz ben eşimin degerını yeni yeni anladım onu daha cok sevmeye başladım. İçten içe cok kıskanıyorum yerı gelıyo aklıma biley düştükçe yeminler ıstıyorum ondan beni aldattın mı hıc aldatmıcagına yemin et falan hergün konusu gecıyo ve hiç yoktan eşim düzgün biri yapmadığına eminim ama ben ona sormaktan kendimi tutamıyorum ve korkum Ada'mın aklına sokmak lütfen ne yapmam lazım kendıme Nasıl engellemelıuım doktora bıle gıtmeyi düşünüyorum cok cıddı benım için rüyalarıma bıle giriyo eşimi ayartıyolar falan garıp garıp rüyalar--------------- ayrıca bu senin eski konun canım, bence sen zaten hep aldatıldığını düşünüyomuşsun ve maalesef sorun sende, tedavi olmalısın

Back
X