Aldatılıyorum galibaaaa

Kızlar rüya gördüm kocam beni biriyle aldatıyor mesajlaşıyor falan diye . İçime bir şüphe düştü. Bunu netleştirmem lazım. Telefondan silinmiş mesajları arama kayıtlarıni ve WhatsApp mesajlarını nasıl geri yükleyebilirim bilgisi olan var mı? Ve benim bilgisayarım yok en kolay çözüm nedir . Bilen varsa yada yapan anlatır mısınız?
İlişkinizin düzeyini,seviyesini, iletişiminizi bilmiyorum ama bir rüya ile eşinizi yaftalayamazsınız! Nekadar ayıp bir şey bu.gerçek birşeylere şahit bile değilsiniz,elinizde kanıtınız bir rüya.sanırım siz bişeyler araştıryosunuz varmı yok mu diye.rüyayı bahane ederek burdaki insanlara yöntemler soruyorsunuz.ya da siz birşeyler yaptınız yok oldu mu diye araştıryosunuz.biraz daha akil davranmanızı tavsiye ederim.

Benim kocam da ruyamda kuma getiriyordu ustume ben o kadini alamassin eve alirsan bosarim seni diyordum ruyami anlattim esime guluyordu.esim takilirdi bana arada bi kuma alayim yasi buyuk ve Zengin olsun parasini yiyelim sende calismazsin diyordu..yani ruyayla huzurunuzu bozmayin.

Rüyalarınızı referans alarak mı yaşıyorsunuz siz ?
Hayatta başarılar öyleyse:kahve:

Whatsapp i sil tekrardan yükle eski mesajları tekrar yüklüyor o zaman
Ve yüklerken de yedekle kısmını seç sonrası için işine yarar
Normal arama kaydı ve smsler i nasıl bulursunuz onu bilmiyorum ama
Birde yakın arkadaşımı eşi aldattı ama yedek telefon u varmış meğerse arabannn bagajında sallıyormuş
Erkekler aldatıyorsa eğer birden zekileşiyorlar takip etmek lazım böyle bir şüphe varsa

İlişkinizin düzeyini,seviyesini, iletişiminizi bilmiyorum ama bir rüya ile eşinizi yaftalayamazsınız! Nekadar ayıp bir şey bu.gerçek birşeylere şahit bile değilsiniz,elinizde kanıtınız bir rüya.sanırım siz bişeyler araştıryosunuz varmı yok mu diye.rüyayı bahane ederek burdaki insanlara yöntemler soruyorsunuz.ya da siz birşeyler yaptınız yok oldu mu diye araştıryosunuz.biraz daha akil davranmanızı tavsiye ederim.

Bir ruyayla bu kadar suphe olmaz...
Ona kalirsa ruyalarda neler goruluyor:işsiz:

Benim kocam da ruyamda kuma getiriyordu ustume ben o kadini alamassin eve alirsan bosarim seni diyordum ruyami anlattim esime guluyordu.esim takilirdi bana arada bi kuma alayim yasi buyuk ve Zengin olsun parasini yiyelim sende calismazsin diyordu..yani ruyayla huzurunuzu bozmayin.

Rüyalarınızı referans alarak mı yaşıyorsunuz siz ?
Hayatta başarılar öyleyse:kahve:
Eşimin 4 aydır bana yanasmamasindan2ve soğuk davranmasından dolayı sanırım böyle düşünmeme sebep oldu harekete geçmem için de rüya sebep oldu diyelim

Whatsapp i sil tekrardan yükle eski mesajları tekrar yüklüyor o zaman
Ve yüklerken de yedekle kısmını seç sonrası için işine yarar
Normal arama kaydı ve smsler i nasıl bulursunuz onu bilmiyorum ama
Birde yakın arkadaşımı eşi aldattı ama yedek telefon u varmış meğerse arabannn bagajında sallıyormuş
Erkekler aldatıyorsa eğer birden zekileşiyorlar takip etmek lazım böyle bir şüphe varsa
Yaptim gece canım onu birşey çıkmadı onda çok şükür

çok somut bir veri rüya her defasında bu kadarıda olmaz dedirttiyorsunuz ya helal:))))

Eşimin 4 aydır bana yanasmamasindan2ve soğuk davranmasından dolayı sanırım böyle düşünmeme sebep oldu harekete geçmem için de rüya sebep oldu diyelim
başta yazsanız yoruma yer vardır ama rüyayı referans alırsanız psikoloğun yolunu gösterirler

Ben buna benzer bir sey okumustum. :KK70:Bir cift anlasmislar aralarinda, yasca buyuk evsahibi olan dul bayani kuma alalim parasini yiyelim diye. Bir sure sonra ev sahibi birinci kadini bosatip kendi nikahina almis adami:KK8::confused:

Ben buna benzer bir sey okumustum. :KK70:Bir cift anlasmislar aralarinda, yasca buyuk evsahibi olan dul bayani kuma alalim parasini yiyelim diye. Bir sure sonra ev sahibi birinci kadini bosatip kendi nikahina almis adami:KK8::confused:
Anaamm ben bunu esime anlatmaliyim sakasini da yapmasin artik gercegi oluyormus..:KK76::sinirli:

Ruyada gordunuz o zmn kesin aldatiyordur pesini birakmayin bu isin hdhsjjfjsjv

Benim gördüğüm rüyalar gerçekle bağlantılı olur hep genelde bu tarz bir durumun var mı? Yoksa hüsnü kuruntu mu ?

Benim gördüğüm rüyalar gerçekle bağlantılı olur hep genelde bu tarz bir durumun var mı? Yoksa hüsnü kuruntu mu ?
Rüyalarımı yaşarım çoğu zaman yaşarken de hep ben bunu uyuyamıyorum gördüm derim . Zaten birde uzun zamandır aklımı kurcalıyordu. Baktım bende yok sanırım şimdilik whatsapp ı yaptım arkadaşın söylediği gibi
ruya tabirlerine bakin belki sizi cok sevdigi cok sadakatli oldugu anlamina felan geliyordur.ruyaya inandiginiza gore ona inanma ihtimaliniz daha yuksek..
Evet ben rüyaların varlığına inanırım. Sonuçta aklımızın içinde olanların yansıması gibi düşünürüm . Huzur veren bir rüya görünce çok huzurlu uyanırım. Fakat karmaşık ve kötü bir rüya görünce çok yorgun bitkin ve mutsuz uyanırım

Telefona su an ulasabiliyorsan wp i kaldir telefondan sonra tekrar yukle. Kurduktan sonra sohbet yedegi yuklensin mi gibi bi sey soruyor evet de dun geceden beri silinmis mesajlari gorebilirsin galiba boyle.
Ben onu yapmıştım silinen msj geri gelmiyo sadece silinmeyen msj tekrar yükleniyor bir kez sildiyse gidiyor ne yazikki kendi telimde denemistim

Kadınlar hisseder genelde ruyana girdiyse demekki içten içe suphelenmissin ....sadece ruyaysa çok kafanı yorma oooo ben gördüğüm rüyaları anlatsam Hollywood da film olur

Back
X