Aldatılıyorum heralde, acilen yardım.

daha önce aldatılmış olduğunuzu düşündüm ben. aldatılmış ve bunu bir şekilde kabullenmiş olduğunuz için mi sakinsiniz acaba?

saçlar elinde olsaydı bile yine de beklemek en güzeli olurdu. ama şüphelendirmeden evden uzaklaşıp adamı bi faka bastırırsa olay biter işte ordaaa buyrunnnnnnnnn

saçlar elinde olsaydı bile yine de beklemek en güzeli olurdu. ama şüphelendirmeden evden uzaklaşıp adamı bi faka bastırırsa olay biter işte ordaaa buyrunnnnnnnnn

En mantiklisi bu .. Neden bu kadar sakin oldugumu sorguliuyorlar .Cirkeflik yapip bagirip kavga cikarip sonra onun yalanlarin inanip affetmek istemiyorum ..Kavga edip bagirip kanga cikaran kadindan korkulmaz . Eger bir kadin sakin davraniyorsa iste ondan korkucaksin .....Sakin kalan hic bir haksizligi kabullenmez sadece olumcul tekmeyi atacagi zamani bekliyordur ..

En mantiklisi bu .. Neden bu kadar sakin oldugumu sorguliuyorlar .Cirkeflik yapip bagirip kavga cikarip sonra onun yalanlarin inanip affetmek istemiyorum ..Kavga edip bagirip kanga cikaran kadindan korkulmaz . Eger bir kadin sakin davraniyorsa iste ondan korkucaksin .....Sakin kalan hic bir haksizligi kabullenmez sadece olumcul tekmeyi atacagi zamani bekliyordur ..

önce sakinliğiniz,mantığınız için sizi tebrik ediyorum...
belki ben bu durumla karşılaşsam sizin kadar sakin olamam ama davranışınız çok doğruvereliniortak
evden ayrıldıktan sonra yatak odasına kalem kameralardan bırını koyup gıdebılırsınız ya da eşinizin teline takip için bir program var onlardan birini yükletebilirsiniz.
sonuçta evden 2 gunlugune gıdıyorum dıye ayrılsanız tamamen 7 24 takıp etmek zor olacaktır.ailenize bu konuyu bahsetmek ıstemezsınız eşiniz ailenizin evini arasa nerede diye merak edecektir.o zaman işler daha cok karısabilir.ama evde sarı saç bulunması hiç ama hiç mantıklı değil.aldatmak isteyen adam istediğinde zamanda bulur ayrıca.umarım öyle bir durum yoktur.eşiniz bir baskasına evin anahtarını vermiştir olumunekankayizsmile

Eveeet blair'ın söylediği gibi kalem kameralar en en mantıklısı. Koy yatakodasına git.
Hem takip etmezsin gelince izlersin hemen

Nasıl yani?
Sarı sarı saçlar kanıt değilse nedir?
Allah Allah daha ne arıyorsunuz acaba?
Kadın çamaşırını unutsa bu ne ki diye düşüneceksiniz galiba?

sari-saclar-delil-olabilir-ama-direk-onlari-ortaya-koyarsa-ahmete-anahtar-verdim-kiz-atti-mehmetle-kiz-arkadasi-geldi-vs..uzar-gider-bahaneleri-daha-kesin-kanit-mesaj-kacamak-konusma-falan-gibi-belki-hanimininda-tanidigi-evli-bir-arkasi-yada-aileden-biri-cokk-cvp-olabilir-o-yuzden-kesin-delil-yoksa-bi-sac-teli-bir-evlilik-sebebi-olabilir-yazik-ama...fevri-davranmamak-gerekir-emin-ve-saglam-adim-en-guzeli-zor-tabikiiiama-deger...dusunun -bosandi-ayrildi-aylar-sonra-gercekten-kocasinin-bir-iliskisi-olmadigini-ogrendi-ne-olucak-sonra-madalyami-takcaklar-bi-sari-sac-yuzunden-anlamadan-dinlemeden-ayriliga-sebeb-oldu-diye..

canim-benim-yaaa-gercekten-seni-kutluyorum-sen-yapman-gerekeni-zaten-en-guzel-sekilde-dusunmussu-niye-buraya-gelipte-kafani-karistiriyorsun..sabret-allah-sabredenlerlerdir-yoksa-yuva-yikmak-cok-kolay..neden-cocunluk-aldatmaya-yogunlasiyor-hep-bunu -sorarim-sonu c-hersey-cikabilir-senin-erkek-kardesin-esinin-abisi-yakin-akrabasi-hersey-cikabilir..bir-erkek-evinde-capkinlik-yapiyorsa-zaten-karisini-gozden-cikarmistir-onu n -icin-saklicak-sebeb-olmaz-direk-soyler-evet-eve-kadin-attim-istemiyorsan-git-der...bence-esi-yapmis-olamaz-muhakkak-evin-duzenini-yani-esinin-daginik-oldugunu-bilmeyen-birisi-ki-evi-toplamis-ama-cokta-onemsemedigi-icin-fazla-dikkate-almamis-buna-istinaden-sackili-yatakta-kuvette-lavaboda-kalmis-esi-olsaydi-bu-kadar-fire-vermezdi..daginik-birakirdi.baskasi-yapmiski-toplamaya-calismis-hukukta-bile-bir-katilin-bile-sucu-kanitlanana-kadar-sucsuzdur...hicbirhakim-evett-soylenenlere-gore-sen-oldurmussun-atin-bunu-hapse-demiyor..neyse-guzel-kardesim-sen-cok-mantikli-dusun-ona-gore-hareket-et-eminim-esin-sucsuzdur-baska-birsey-cikacak...

dip-not=cok-yakin-bir-arkadasim-aldatiliyor-ve-hemen-esinden-bosaniyor-iki-cocugunu-biri-sanirim-biri-5-biri-10-yasinda-onlarida-babasi-vermiyor-birakip-gitmek-zorunda-kaliyor-kimse-sahip-cikmiyor-babasi-cocuklari-getirirsen-seni-kabul-etmem-abileri-bosanan-kadin-kotudur-diyerek-sahip-cikmiyor-vs.seneler-geciyor-cocuklar-uvey-anne-elinde-perisan-buyuyolar-arkadasimin-yasadiklarida-cabasi-cocuklarindan-ayri-bilmemkac-yill-sonra-dedigi-tek-sey.simdiki-aklim-olsaydi-asla-birakmazdim-kocami-mucadele-eder-tekrar-geri-kazanirdim..adam-pisman-kadin-pisman-ne-oldu-seneler-gecti-cocuklar-perisan-ele-ne-gecti-koca-bir-sifir-evlatlarsiz-seneler....

canim-benim-yaaa-gercekten-seni-kutluyorum-sen-yapman-gerekeni-zaten-en-guzel-sekilde-dusunmussu-niye-buraya-gelipte-kafani-karistiriyorsun..sabret-allah-sabredenlerlerdir-yoksa-yuva-yikmak-cok-kolay..neden-cocunluk-aldatmaya-yogunlasiyor-hep-bunu -sorarim-sonu c-hersey-cikabilir-senin-erkek-kardesin-esinin-abisi-yakin-akrabasi-hersey-cikabilir..bir-erkek-evinde-capkinlik-yapiyorsa-zaten-karisini-gozden-cikarmistir-onu n -icin-saklicak-sebeb-olmaz-direk-soyler-evet-eve-kadin-attim-istemiyorsan-git-der...bence-esi-yapmis-olamaz-muhakkak-evin-duzenini-yani-esinin-daginik-oldugunu-bilmeyen-birisi-ki-evi-toplamis-ama-cokta-onemsemedigi-icin-fazla-dikkate-almamis-buna-istinaden-sackili-yatakta-kuvette-lavaboda-kalmis-esi-olsaydi-bu-kadar-fire-vermezdi..daginik-birakirdi.baskasi-yapmiski-toplamaya-calismis-hukukta-bile-bir-katilin-bile-sucu-kanitlanana-kadar-sucsuzdur...hicbirhakim-evett-soylenenlere-gore-sen-oldurmussun-atin-bunu-hapse-demiyor..neyse-guzel-kardesim-sen-cok-mantikli-dusun-ona-gore-hareket-et-eminim-esin-sucsuzdur-baska-birsey-cikacak...

dip-not=cok-yakin-bir-arkadasim-aldatiliyor-ve-hemen-esinden-bosaniyor-iki-cocugunu-biri-sanirim-biri-5-biri-10-yasinda-onlarida-babasi-vermiyor-birakip-gitmek-zorunda-kaliyor-kimse-sahip-cikmiyor-babasi-cocuklari-getirirsen-seni-kabul-etmem-abileri-bosanan-kadin-kotudur-diyerek-sahip-cikmiyor-vs.seneler-geciyor-cocuklar-uvey-anne-elinde-perisan-buyuyolar-arkadasimin-yasadiklarida-cabasi-cocuklarindan-ayri-bilmemkac-yill-sonra-dedigi-tek-sey.simdiki-aklim-olsaydi-asla-birakmazdim-kocami-mucadele-eder-tekrar-geri-kazanirdim..adam-pisman-kadin-pisman-ne-oldu-seneler-gecti-cocuklar-perisan-ele-ne-gecti-koca-bir-sifir-evlatlarsiz-seneler....

yorumunu okumak isterdim ama cok zorlandim, space tusunu kullanmak yerine neden eksilerle dolduruyorsun bosluklari sormak istiyorum :bbo:

Son düzenleme:
ya ikinci uyelik ama bari eskiden kimmis onu da soyleseler:kedi:
merakliyim evetkaydirigubbakcemile5

ikinci uyelikmi yani konu fiyaskomuymus gozlerime yazik ayol:bbo:
kirmizi donlu kiz ve sedef bende ayni syei sordumkaydirigubbakcemile4

Ay kızlar nolmuş. fisfisfis
İki üyeliğimi varmış. Diğeri kimmiş peki.
Konu yalanmıymış.benneyaptımki

Aslında sarı saçlar yokmuymuş.

Peki sarı saçlardan kim suçluymuş.sengözlerimebaksanab

Back
X