- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
E bu kadınlar nasıl ispatlicak aldatildiginiYapan kişi suçlu oluyor mahkemede özel hakları ihlal etti için yapan senden eğer nafaka tazminat ta alamiyosun
Msj falan gosteriyorlar mahkemede ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E bu kadınlar nasıl ispatlicak aldatildiginiYapan kişi suçlu oluyor mahkemede özel hakları ihlal etti için yapan senden eğer nafaka tazminat ta alamiyosun
Nasıl anlatsam uzunca bilemedim. Bazıları direk görüyor telefonda bazıları da yedekleme veya int attı fotoğraflardan bunlar delildir ama asıl olan hotmail fotoğraf arşivi ni şifreleme gibi olursa onlar biraz zor ama yapılmaz değil suan whatsap polis numradan hangi numara ile konuşmuş onu görür mesajları ancak mahkeme de doküman istiyorum dersen o zaman gidip emniyetten kayıt çıkarıp mesaj dokümanı ni cikartiyosunE bu kadınlar nasıl ispatlicak aldatildigini
Msj falan gosteriyorlar mahkemede ya
Esinin sana karşı tavrı nasıl Nasıl davranıyor sanaBana ortam dinleme gibi birşey lazım aslonda onda herturlu öğrenirim ayrılmayı denedim ama bırakmıyor
Anladım neyse banane de merak ettim.Nasıl anlatsam uzunca bilemedim. Bazıları direk görüyor telefonda bazıları da yedekleme veya int attı fotoğraflardan bunlar delildir ama asıl olan hotmail fotoğraf arşivi ni şifreleme gibi olursa onlar biraz zor ama yapılmaz değil suan whatsap polis numradan hangi numara ile konuşmuş onu görür mesajları ancak mahkeme de doküman istiyorum dersen o zaman gidip emniyetten kayıt çıkarıp mesaj dokümanı ni cikartiyosun
Telefona casus program kurmak, ortam dinleme yapmak suç. Ama, yok ben her şeye razıyım diyorsan, internette ortam dinleme cihazı satan çok yer var.Bana ortam dinleme gibi birşey lazım aslonda onda herturlu öğrenirim ayrılmayı denedim ama bırakmıyor
Ya o kadar kesin ve net yargılarla konusmamak lazım. Evli.olmak telefonunu kurcalama hakkı vermez gibilerinden. Biri psikolojik olarak rahatsiz degilse zaten durup dururken alıyim da kocam arkadasina annesine ne yazmis bakayim demez ki.Telefonu ortaya koymak varken sürekli gizleyen biri o kadar masum değildirYani eşim telefonumu kurcalamak istese rahatsız olurdum bende.
Evli olmak kocanizin telefonuna kurcalama hakkını vermez.
Ancak bu rahatsızlıklarınizi dile getirdiğinizde ; sizi tatmin eden cevaplar alamıyorsanız bunu eşinize belirtin.
Böyle bir şey yok deyip kestirip atıyorsa da ayrılmak istediğinizi söyleyin.
Supeheyle yaşanmaz.
Ben rahatsız olurum.Ya o kadar kesin ve net yargılarla konusmamak lazım. Evli.olmak telefonunu kurcalama hakkı vermez gibilerinden. Biri psikolojik olarak rahatsiz degilse zaten durup dururken alıyim da kocam arkadasina annesine ne yazmis bakayim demez ki.Telefonu ortaya koymak varken sürekli gizleyen biri o kadar masum değildir
Aracına ses kayıt cihazı koyTelefonu kacirmalar uçak moduna almalar eve geç gelmeler telefonuna mesaj gelince hemen alıp silmeler suphelendiriyor
4 kere aldatılan çookk yakınımdan birine eşi delili olduğu halde öyle bişey yok diyordu. Erkeklerin genel savunması bu zaten 'saçmalama öyle bişey yok nerden çıkarıyorsun?' Üst üstede görseniz inkar modu deprem oldu üstüne düştüm derler.Çok ihtiyacım var aslında bunları görüyorum ama bana ispatla hadi diyor mesajmi konuşmamı gördün diyor
Bende rahatsız olurum ama sana şöyle bir örnek vereyim. Eski sevgilim vardı benimle çok ilgiliydi,ben onun telefonunu instagramını hiç merak etmezdim çünkü o güveni ondan almistim. Ama eski esimin telefonunda sürekli bişey oldugundan süphe ediyodum ne zaman da elime alsam eski sevgililerine ya da eskortlara baktigini görüyodum. En son dedim bırak artik hic bakma bu dogru degil,sevgili yapip tatile gittigini öğrendim aylaar sonra.Ben rahatsız olurum.
En basitinden bu foruma üyeyim ve bazı yazılanları eşimin görmesini istemem.
Kadınlar arasında konuştuğumuz konuları eşimin gormesini istemem.
Kanitlasa ne olacak ?
Zaten şüphe ediyor.
Esine söylüyor ve adam umursamıyor.
Bu saatten sonra aldatsa ne aldatmasa ne ?
Adam zaten karısının gönül yükünü hafifletecek,onu ciddiye alıp ferahlatacak bir şey söylemekten çok uzak.
Ha kadında sürekli adamı darlayip,her hareketini kontrol ediyorsa o da başka bir konu.
Orası öyle pek tabi..İçi dışı bir olanlara denk gelelim
Konuşunca evet aldatıyorum der mi sizce?Konuşmak daha iyi değil mi program yerine denediniz mi hiç konuşmayı varsa bilmek istiyorum siz karşı tavrı nasıl peki konuşması davranışı yaklaşımı