Aldatiliyorum takip program

Bana ortam dinleme gibi birşey lazım aslonda onda herturlu öğrenirim ayrılmayı denedim ama bırakmıyor

E bu kadınlar nasıl ispatlicak aldatildigini
Msj falan gosteriyorlar mahkemede ya
Nasıl anlatsam uzunca bilemedim. Bazıları direk görüyor telefonda bazıları da yedekleme veya int attı fotoğraflardan bunlar delildir ama asıl olan hotmail fotoğraf arşivi ni şifreleme gibi olursa onlar biraz zor ama yapılmaz değil suan whatsap polis numradan hangi numara ile konuşmuş onu görür mesajları ancak mahkeme de doküman istiyorum dersen o zaman gidip emniyetten kayıt çıkarıp mesaj dokümanı ni cikartiyosun

Nasıl anlatsam uzunca bilemedim. Bazıları direk görüyor telefonda bazıları da yedekleme veya int attı fotoğraflardan bunlar delildir ama asıl olan hotmail fotoğraf arşivi ni şifreleme gibi olursa onlar biraz zor ama yapılmaz değil suan whatsap polis numradan hangi numara ile konuşmuş onu görür mesajları ancak mahkeme de doküman istiyorum dersen o zaman gidip emniyetten kayıt çıkarıp mesaj dokümanı ni cikartiyosun
Anladım neyse banane de merak ettim.

Bir süre ses etmeyin pusada kalın. Bir gün takip edin adamı belli ki her gece bir yerlerde sürtüyor zaten.

Bana ortam dinleme gibi birşey lazım aslonda onda herturlu öğrenirim ayrılmayı denedim ama bırakmıyor
Telefona casus program kurmak, ortam dinleme yapmak suç. Ama, yok ben her şeye razıyım diyorsan, internette ortam dinleme cihazı satan çok yer var.

onun telefonunda kendinize konum gönderin sonra silin en azından bakarsınız nereye gitmiş falan diye
bu tarz programlar suç maalesef bilginiz olsun

Bence panik olmak yerine hiç şüphelenmiyormuş, her şey olağanmış gibi davranın.
Rahatlayacaktır. O zaman hata yapması daha kolay olacak.

Yani eşim telefonumu kurcalamak istese rahatsız olurdum bende.
Evli olmak kocanizin telefonuna kurcalama hakkını vermez.
Ancak bu rahatsızlıklarınizi dile getirdiğinizde ; sizi tatmin eden cevaplar alamıyorsanız bunu eşinize belirtin.
Böyle bir şey yok deyip kestirip atıyorsa da ayrılmak istediğinizi söyleyin.
Supeheyle yaşanmaz.
Ya o kadar kesin ve net yargılarla konusmamak lazım. Evli.olmak telefonunu kurcalama hakkı vermez gibilerinden. Biri psikolojik olarak rahatsiz degilse zaten durup dururken alıyim da kocam arkadasina annesine ne yazmis bakayim demez ki.Telefonu ortaya koymak varken sürekli gizleyen biri o kadar masum değildir

Ya o kadar kesin ve net yargılarla konusmamak lazım. Evli.olmak telefonunu kurcalama hakkı vermez gibilerinden. Biri psikolojik olarak rahatsiz degilse zaten durup dururken alıyim da kocam arkadasina annesine ne yazmis bakayim demez ki.Telefonu ortaya koymak varken sürekli gizleyen biri o kadar masum değildir
Ben rahatsız olurum.
En basitinden bu foruma üyeyim ve bazı yazılanları eşimin görmesini istemem.
Kadınlar arasında konuştuğumuz konuları eşimin gormesini istemem.
Kanitlasa ne olacak ?
Zaten şüphe ediyor.
Esine söylüyor ve adam umursamıyor.
Bu saatten sonra aldatsa ne aldatmasa ne ?
Adam zaten karısının gönül yükünü hafifletecek,onu ciddiye alıp ferahlatacak bir şey söylemekten çok uzak.
Ha kadında sürekli adamı darlayip,her hareketini kontrol ediyorsa o da başka bir konu.

Çok ihtiyacım var aslında bunları görüyorum ama bana ispatla hadi diyor mesajmi konuşmamı gördün diyor
4 kere aldatılan çookk yakınımdan birine eşi delili olduğu halde öyle bişey yok diyordu. Erkeklerin genel savunması bu zaten 'saçmalama öyle bişey yok nerden çıkarıyorsun?' Üst üstede görseniz inkar modu deprem oldu üstüne düştüm derler.
iPhone kullanıyorsanız ikinizde oradan takip edebilirsiniz konumunu açık bırakarak tüm gün nereye gidiyor izlersiniz.
Whatsapp ayarlardan yedekleme ayarlarına bakın ne şekilde kullanıyor. Açıksa eğer silip geri yükleyin ama bunları bence bir müddet sizi rahatsız eden hiç bişey yokmuş gibi davrandıktan sonra yapın. Telefonuna arama konuşmalarını kaydeden program yükleyebilirsiniz. Ve tabiki hattının dökümünü bulabilirsiniz.

Ben rahatsız olurum.
En basitinden bu foruma üyeyim ve bazı yazılanları eşimin görmesini istemem.
Kadınlar arasında konuştuğumuz konuları eşimin gormesini istemem.
Kanitlasa ne olacak ?
Zaten şüphe ediyor.
Esine söylüyor ve adam umursamıyor.
Bu saatten sonra aldatsa ne aldatmasa ne ?
Adam zaten karısının gönül yükünü hafifletecek,onu ciddiye alıp ferahlatacak bir şey söylemekten çok uzak.
Ha kadında sürekli adamı darlayip,her hareketini kontrol ediyorsa o da başka bir konu.
Bende rahatsız olurum ama sana şöyle bir örnek vereyim. Eski sevgilim vardı benimle çok ilgiliydi,ben onun telefonunu instagramını hiç merak etmezdim çünkü o güveni ondan almistim. Ama eski esimin telefonunda sürekli bişey oldugundan süphe ediyodum ne zaman da elime alsam eski sevgililerine ya da eskortlara baktigini görüyodum. En son dedim bırak artik hic bakma bu dogru degil,sevgili yapip tatile gittigini öğrendim aylaar sonra.
Bazı şeyler tamamen his,tamamen güven..
Böyle biriyle neden evlenirsin ki dersen o da biraz akilsizlik biraz da kader..
İçi dışı bir olanlara denk gelelim

İçi dışı bir olanlara denk gelelim
Orası öyle pek tabi..
Ancak evli bile olsak kendimize ait kucuk bir alanimiz olmasından yanayım ben.
En basitinden annemle mesajlasiyorum.
Bazen çok canım sıkılıyor.Yani telefon mühim.
Kadın hisseder ancak bir şey yokken de sürekli böyle hissediyorsa devamı gelmez o evliliğin.Haydi adam masum ama kadın bir türlü kabullenemiyor.
O da bitirir evlilikleri.

Telefonuyla hiç ilgilenme, nasıl olsa bakmıyor diye güvensin. Böylece mesajları hemen silmeyi, paniklemeyi zamanla bırakır, arkasında iz bırakmaya başlar. Biraz zaman ve sabır istiyor tabi.. whatsappı yedekleme ayarlarını aktif edip birkaç gün sonra sil yükle yaparsan yüm mesajları görürsün zaten

Sadce suphelendiginiz kadinin telefonunu biliyorsaniz walog tarzi programlari yukleyip ayni anda cevrimici olup ayni anda cevrimdisi olmalarini takip edebilirsiniz boyle programlar var haftalda 29 tl oyle bisey

Back
X