Aldatiliyorum ve hamileyim

diğer çocuk da küçük iki küçük çocuk tek başına çok çok zor olabilir tekrar düşün
senin kararın

En kötü koca evi, en iyi baba evinden bin kat iyidir. Kurduğun aileyi sen seçersin ama içine doğduğun aileye düşmüşsündür. İnsan erken yaşta evlenmeli. Neler çektim baba evinde
Kazık kadar kadının verdiği tavsiyeye bakın,en kötü koca evi daha mı iyi siz nasıl bir akıl tutulması yaşıyorsunuz öyle.

Eskiden insanlar kabile olarak yaşardı. Koca bir sülale topluluğu olarak. Böyle düşmanlara karşı güçlüydüler.ben kocamla iyiysem kaynana kim elti kim görümce kim?
Önemli olan senin namusunu koruyan bir koca. Gerisi yalan
Benim namusumdan kocam değil ben sorumluyum,bu ne akıl tutulması böyle pes size.

Konu sahibesi kaynanayla aynı evde yaşamak ve 2 çocuk .

Boşanma kararı aldınız mı n’aptınız ? Konu üstünden gecmıs zaman

Beğenme kısmına bi de kusma emojisi ya da belki bi beyni patlayan emoji falan gelebilir. Bol bol kullanacağıma eminim. İğrençlik resmen söyledikleri
Valla geçen biri dayak yemiş bırak dedim die beni birsürü azarladı 🤣🤣🤣eskilerden bahsede bahsede …

adam dovecek kadın özür diyecekmıs öyle bi kafa yapısı var

kendı nasıl yasarsa yaşasın ama buraya konu açanlar burdaki kadınlardan güç ve cesaret arıyorlar . Onlara böyle konuşmaya hakkı yok otur kocanın evınde dememeli yanlış yanlıştır .
Tabiki yapmaması lazım. Ama bi insanın fikri neyse zikri de odur. Ağzını büzemiyorsun sonuçta. Ağzının payını da versen anlamaz

Back
X