- 14 Mart 2025
- 1.106
- 1.522
- 48
- Konu Sahibi rumeysasrcn26
diğer çocuk da küçük iki küçük çocuk tek başına çok çok zor olabilir tekrar düşün
senin kararın
senin kararın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kazık kadar kadının verdiği tavsiyeye bakın,en kötü koca evi daha mı iyi siz nasıl bir akıl tutulması yaşıyorsunuz öyle.En kötü koca evi, en iyi baba evinden bin kat iyidir. Kurduğun aileyi sen seçersin ama içine doğduğun aileye düşmüşsündür. İnsan erken yaşta evlenmeli. Neler çektim baba evinde
Benim namusumdan kocam değil ben sorumluyum,bu ne akıl tutulması böyle pes size.Eskiden insanlar kabile olarak yaşardı. Koca bir sülale topluluğu olarak. Böyle düşmanlara karşı güçlüydüler.ben kocamla iyiysem kaynana kim elti kim görümce kim?
Önemli olan senin namusunu koruyan bir koca. Gerisi yalan
O hep öyle dayagı yiyin aldatılın oturun eskiler böyle diyip duruyor yorumlardaKazık kadar kadının verdiği tavsiyeye bakın,en kötü koca evi daha mı iyi siz nasıl bir akıl tutulması yaşıyorsunuz öyle.
Cidden mi nasıl bir mantık düşüncesi varsa öyle.O hep öyle dayagı yiyin aldatılın oturun eskiler böyle diyip duruyor yorumlarda
Beğenme kısmına bi de kusma emojisi ya da belki bi beyni patlayan emoji falan gelebilir. Bol bol kullanacağıma eminim. İğrençlik resmen söyledikleriO hep öyle dayagı yiyin aldatılın oturun eskiler böyle diyip duruyor yorumlarda
Valla geçen biri dayak yemiş bırak dedim die beni birsürü azarladıBeğenme kısmına bi de kusma emojisi ya da belki bi beyni patlayan emoji falan gelebilir. Bol bol kullanacağıma eminim. İğrençlik resmen söyledikleri
He kadınlar özür dilemeli kocasının gönlünü hoş tutmalıymıs baba evine dönmektenseCidden mi nasıl bir mantık düşüncesi varsa öyle.
Eskiler öyle diye vurun kırbacı kadına mantığında.
Iyy. Muhtemelen tam olarak öyle bi hayat yaşıyordur zatenValla geçen biri dayak yemiş bırak dedim die beni birsürü azarladıeskilerden bahsede bahsede …
adam dovecek kadın özür diyecekmıs öyle bi kafa yapısı var
kendı nasıl yasarsa yaşasın ama buraya konu açanlar burdaki kadınlardan güç ve cesaret arıyorlar . Onlara böyle konuşmaya hakkı yok otur kocanın evınde dememeli yanlış yanlıştır .Iyy. Muhtemelen tam olarak öyle bi hayat yaşıyordur zaten
Tabiki yapmaması lazım. Ama bi insanın fikri neyse zikri de odur. Ağzını büzemiyorsun sonuçta. Ağzının payını da versen anlamazkendı nasıl yasarsa yaşasın ama buraya konu açanlar burdaki kadınlardan güç ve cesaret arıyorlar . Onlara böyle konuşmaya hakkı yok otur kocanın evınde dememeli yanlış yanlıştır .
Yok vallaTabiki yapmaması lazım. Ama bi insanın fikri neyse zikri de odur. Ağzını büzemiyorsun sonuçta. Ağzının payını da versen anlamaz
Beğenme kısmına bi de kusma emojisi ya da belki bi beyni patlayan emoji falan gelebilir. Bol bol kullanacağıma eminim. İğrençlik resmen söyledikleri
Başka isteği varmıymış acaba.He kadınlar özür dilemeli kocasının gönlünü hoş tutmalıymıs baba evine dönmektense![]()
Aynaya bakmayı bilmiyorsa demekYok vallaterbiyesiz akılsız cahil olduk
![]()
Varsa da şooyannn da söylesin bana işlemez vallaemoji kısmında var zaten
Başka isteği varmıymış acaba.
Hayır hayır hani beğen kısmına basınca çıkıyolar ya ordan bahsediyorum. Yoksa cevap vermiş oluyosun muhatap olmadan kusmak istedim sadeceemoji kısmında var zaten
Başka isteği varmıymış acaba.
Aynen bize işlemez bunlarVarsa da şooyannn da söylesin bana işlemez valla![]()
Beğeni kısmında yok zaten,olsa fena olmaz demi pratik bas gitsinHayır hayır hani beğen kısmına basınca çıkıyolar ya ordan bahsediyorum. Yoksa cevap vermiş oluyosun muhatap olmadan kusmak istedim sadece![]()
E yani onu diyorum işteBeğeni kısmında yok zaten,olsa fena olmaz demi pratik bas gitsin![]()