Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy terbiyesiz ... senin p.p.nu başka bir erkekle nasıl bu şekilde konuşabilir. O adamın ağzını burnunu kırması gerekiyordu bunu söyledikten sonra.Eşimin yalanlari diye bir konu acmistim 15 gun once. Esimin cok fazla yalan soylediginden vs. bahsetmistim. Eski sevgilisini aradigini yakalamistim o zamandir telefonuna arama kaydi yukledim her seyini dinliyorum. Burada bir cok arkadas demisti beni aldatmaya yatkin oldugunu. Aynen de oyleymis. Dun gece dinledigim konusmalarda beynimden asagi kaynar sular bosaldi diyebilirim. Bir arkadasinla konusuyor erkek arkadaslarinin yaninda. Arkadasina iyi manita yok mu diye sormusmus da bilmem ne of ne kiz geciyomus falan pislik pislik konusmalar. Bir baska konusmada yine baska arkadasiyla bir kadin hakkinda igrenc igrenc konusmalar. Sonra bir baska arkadasi telefonu almis diyoki telefondakine edaya soyleyelim de kader diye bir kiz varmis onu da ceme getirsin. Bir baska telefonda samsundan birisi demis kizlar varmis gorusecekmis esim bi heyecan ne zaman gidiyoz diyo. Haftasonu pavyonu aramis kac tane "karı" var diye. Harem kuracakti heralde serefsiz. Bunlarin yaninda bir de sevgililer gununde bana cicek ve parfum vs hediye almisti kalpli bir kutunun icinde. Arkadasina diyoki gelmiyon mu neyse ben de kariya hediye aldiydim onu goturup veriyim diyo. Arkadasi da gotur ver tabi olum (cok afedersiniz) seninki zaten g*tü buyutmus bu ara diyo. Ve esim ne yapiyo dersiniz. Karisinin adini soyleyerek ona demessem seni o.c.um diyecem benim karinin resmini cekmis bana atmis diye silmedim resmi de diyo ve GULUYOR......... Ben bu kadar igrenc bir adamla nasil evlenmisim. Suan 3 aylik bir oglumuz var ve bosanacagim. Henuz dun gece ogrendjm kimse bilmiyor. Nasil bir yol izlemeliyim?
Eşimin yalanlari diye bir konu acmistim 15 gun once. Esimin cok fazla yalan soylediginden vs. bahsetmistim. Eski sevgilisini aradigini yakalamistim o zamandir telefonuna arama kaydi yukledim her seyini dinliyorum. Burada bir cok arkadas demisti beni aldatmaya yatkin oldugunu. Aynen de oyleymis. Dun gece dinledigim konusmalarda beynimden asagi kaynar sular bosaldi diyebilirim. Bir arkadasinla konusuyor erkek arkadaslarinin yaninda. Arkadasina iyi manita yok mu diye sormusmus da bilmem ne of ne kiz geciyomus falan pislik pislik konusmalar. Bir baska konusmada yine baska arkadasiyla bir kadin hakkinda igrenc igrenc konusmalar. Sonra bir baska arkadasi telefonu almis diyoki telefondakine edaya soyleyelim de kader diye bir kiz varmis onu da ceme getirsin. Bir baska telefonda samsundan birisi demis kizlar varmis gorusecekmis esim bi heyecan ne zaman gidiyoz diyo. Haftasonu pavyonu aramis kac tane "karı" var diye. Harem kuracakti heralde serefsiz. Bunlarin yaninda bir de sevgililer gununde bana cicek ve parfum vs hediye almisti kalpli bir kutunun icinde. Arkadasina diyoki gelmiyon mu neyse ben de kariya hediye aldiydim onu goturup veriyim diyo. Arkadasi da gotur ver tabi olum (cok afedersiniz) seninki zaten g*tü buyutmus bu ara diyo. Ve esim ne yapiyo dersiniz. Karisinin adini soyleyerek ona demessem seni o.c.um diyecem benim karinin resmini cekmis bana atmis diye silmedim resmi de diyo ve GULUYOR......... Ben bu kadar igrenc bir adamla nasil evlenmisim. Suan 3 aylik bir oglumuz var ve bosanacagim. Henuz dun gece ogrendjm kimse bilmiyor. Nasil bir yol izlemeliyim?
Ayy terbiyesiz ... senin p.p.nu başka bir erkekle nasıl bu şekilde konuşabilir. O adamın ağzını burnunu kırması gerekiyordu bunu söyledikten sonra.
Nasıl oluyor o anlamadım cnmKızlar bu arada eğer ki eşleriniz ile sıkıntılı durum varsa gmaili ortak yapın internette nereye ne zaman girmiş konum bilgileri direk etkinliğe düşüyor denenmiş yöntem
Ortak bir Gmail hesabı kullanırsanız kendi telefonundan ne yaparsa fotoğraflar internet arama geçmişi hepsini görebilirsiniz arama geçmişi silse dahi etkinliğimden görebilirsinizNasıl oluyor o anlamadım cnm