- 12 Haziran 2019
- 32
- -1
- 36
- Konu Sahibi Sugar girl
-
Kapandım kilo aldım aldatmış demek ne demek sen kendin böyle düşünürsen eşininde aldatması normal. Aldatmak kişiliksizliktir karaktersizlik mesela biz onlar kilo alınca aldatiyor muyuz kendine güven böyle düşünme.Merhaba öncelikle.Esimin beni aldattığını kesin olarak öğrendim.Bu kişi eşimi arada telefonu ben acinca hiç konuşmadan kapattı. Tekrar aradım tekrar açtı konuşmadı.Arayan kişiyi tesbit ettim Eşim onu erkek diye kaydetmiş.uzun süredir aldatiliyormudum.Esimle tartıştık ve kavgalarımiZ oldu. Ama kesinlikle ben aldatmadim tanımıyorum ayağına yatıyor.Kadini aradim.Bana mesaj göndermiş.ben evliyim kocama soyluyecegim halbuki bekar.beni kandiriyor.Onun akabinde arkadaşıyla telefon görüşmesinde ben çocuklar için zamanimi bekliyorum dedi bunu ben duydum onu da inkar etti.YEsimin en yakın arkadaşları durumdan haberdarlarmis bi tek ben bilmiyordum.Kadini da tesbit ettim kim oldugunu nerede çalıştığını öğrendim.Simdi bu ilişkiyi nasıl kanitlayabilirim. Bu ilişkiyi nasıl ortaya cikarabilirim.Esim telefonunu sürekli evde bırakıyor yani güven kazanmak açısından unutmuş gibi yapıp dışarı çıkıyor.Tek derdim bu ilişkiyi kanıtlamak ve bunun yalan olmadığını ispatlamak.Cok üzgünüm.Cok ağlıyorum.Kapandim ve kilo aldım.Esim beni artık hiç beğenmediğini ve kendimi değiştirmem gerektirgini söyledi. Ama zayıflatasam da acilsam da doncegini sanmıyorum.Yolunu bulmuş.Evde sürekli aşk sarkilari aşk acısı kavuşma şarkıları söyleyip duruyor sinirlerim bozuldu.Hic bir şeyi ispat edemedim.Zaten kıza da merak etme hiçbir şey yapamaz demiştir.Bu ilişkiyi nasıl ortaya çıkarabilirim.Ne yapmam gerekiyor.
Kime kanitlamak icin ugrasiyorsunuz.... Siz biliyorsunuz.... Yetmezmi... Ne yapacaginiza karar verin bence...Merhaba öncelikle.Esimin beni aldattığını kesin olarak öğrendim.Bu kişi eşimi arada telefonu ben acinca hiç konuşmadan kapattı. Tekrar aradım tekrar açtı konuşmadı.Arayan kişiyi tesbit ettim Eşim onu erkek diye kaydetmiş.uzun süredir aldatiliyormudum.Esimle tartıştık ve kavgalarımiZ oldu. Ama kesinlikle ben aldatmadim tanımıyorum ayağına yatıyor.Kadini aradim.Bana mesaj göndermiş.ben evliyim kocama soyluyecegim halbuki bekar.beni kandiriyor.Onun akabinde arkadaşıyla telefon görüşmesinde ben çocuklar için zamanimi bekliyorum dedi bunu ben duydum onu da inkar etti.YEsimin en yakın arkadaşları durumdan haberdarlarmis bi tek ben bilmiyordum.Kadini da tesbit ettim kim oldugunu nerede çalıştığını öğrendim.Simdi bu ilişkiyi nasıl kanitlayabilirim. Bu ilişkiyi nasıl ortaya cikarabilirim.Esim telefonunu sürekli evde bırakıyor yani güven kazanmak açısından unutmuş gibi yapıp dışarı çıkıyor.Tek derdim bu ilişkiyi kanıtlamak ve bunun yalan olmadığını ispatlamak.Cok üzgünüm.Cok ağlıyorum.Kapandim ve kilo aldım.Esim beni artık hiç beğenmediğini ve kendimi değiştirmem gerektirgini söyledi. Ama zayıflatasam da acilsam da doncegini sanmıyorum.Yolunu bulmuş.Evde sürekli aşk sarkilari aşk acısı kavuşma şarkıları söyleyip duruyor sinirlerim bozuldu.Hic bir şeyi ispat edemedim.Zaten kıza da merak etme hiçbir şey yapamaz demiştir.Bu ilişkiyi nasıl ortaya çıkarabilirim.Ne yapmam gerekiyor.
Merhaba öncelikle.Esimin beni aldattığını kesin olarak öğrendim.Bu kişi eşimi arada telefonu ben acinca hiç konuşmadan kapattı. Tekrar aradım tekrar açtı konuşmadı.Arayan kişiyi tesbit ettim Eşim onu erkek diye kaydetmiş.uzun süredir aldatiliyormudum.Esimle tartıştık ve kavgalarımiZ oldu. Ama kesinlikle ben aldatmadim tanımıyorum ayağına yatıyor.Kadini aradim.Bana mesaj göndermiş.ben evliyim kocama soyluyecegim halbuki bekar.beni kandiriyor.Onun akabinde arkadaşıyla telefon görüşmesinde ben çocuklar için zamanimi bekliyorum dedi bunu ben duydum onu da inkar etti.YEsimin en yakın arkadaşları durumdan haberdarlarmis bi tek ben bilmiyordum.Kadini da tesbit ettim kim oldugunu nerede çalıştığını öğrendim.Simdi bu ilişkiyi nasıl kanitlayabilirim. Bu ilişkiyi nasıl ortaya cikarabilirim.Esim telefonunu sürekli evde bırakıyor yani güven kazanmak açısından unutmuş gibi yapıp dışarı çıkıyor.Tek derdim bu ilişkiyi kanıtlamak ve bunun yalan olmadığını ispatlamak.Cok üzgünüm.Cok ağlıyorum.Kapandim ve kilo aldım.Esim beni artık hiç beğenmediğini ve kendimi değiştirmem gerektirgini söyledi. Ama zayıflatasam da acilsam da doncegini sanmıyorum.Yolunu bulmuş.Evde sürekli aşk sarkilari aşk acısı kavuşma şarkıları söyleyip duruyor sinirlerim bozuldu.Hic bir şeyi ispat edemedim.Zaten kıza da merak etme hiçbir şey yapamaz demiştir.Bu ilişkiyi nasıl ortaya çıkarabilirim.Ne yapmam gerekiyor.
Hem aldatti diyorsunuz hem zayiflarsam doner mi diyerek umut besliyorsunuz.Bazen ben siz anlamakta gucluk cekiyorum.Kanitlama kisminda da sahitlik edebilecek birileri varsa mahkemede 1-0 olur.Bunu destekleyecek yazisma,konusma yada kayit varsa (ki bunlar kanunlarla delil sayilabilecek nitelikleri barindirmali) 2-0 olur.İyi bir avukat bulursaniz 3-0 olur.Ama ben sizde o dirayeti goremedim.Yanlis dusunuyorsam da kusura bakmayin.Kanitlama isi icinse mutlaka bir avukata danisin.Bir yerlerden kazanmaya calisirken kislik haklarina ihlalden kaybetmeyin elinizdekileri.Merhaba öncelikle.Esimin beni aldattığını kesin olarak öğrendim.Bu kişi eşimi arada telefonu ben acinca hiç konuşmadan kapattı. Tekrar aradım tekrar açtı konuşmadı.Arayan kişiyi tesbit ettim Eşim onu erkek diye kaydetmiş.uzun süredir aldatiliyormudum.Esimle tartıştık ve kavgalarımiZ oldu. Ama kesinlikle ben aldatmadim tanımıyorum ayağına yatıyor.Kadini aradim.Bana mesaj göndermiş.ben evliyim kocama soyluyecegim halbuki bekar.beni kandiriyor.Onun akabinde arkadaşıyla telefon görüşmesinde ben çocuklar için zamanimi bekliyorum dedi bunu ben duydum onu da inkar etti.YEsimin en yakın arkadaşları durumdan haberdarlarmis bi tek ben bilmiyordum.Kadini da tesbit ettim kim oldugunu nerede çalıştığını öğrendim.Simdi bu ilişkiyi nasıl kanitlayabilirim. Bu ilişkiyi nasıl ortaya cikarabilirim.Esim telefonunu sürekli evde bırakıyor yani güven kazanmak açısından unutmuş gibi yapıp dışarı çıkıyor.Tek derdim bu ilişkiyi kanıtlamak ve bunun yalan olmadığını ispatlamak.Cok üzgünüm.Cok ağlıyorum.Kapandim ve kilo aldım.Esim beni artık hiç beğenmediğini ve kendimi değiştirmem gerektirgini söyledi. Ama zayıflatasam da acilsam da doncegini sanmıyorum.Yolunu bulmuş.Evde sürekli aşk sarkilari aşk acısı kavuşma şarkıları söyleyip duruyor sinirlerim bozuldu.Hic bir şeyi ispat edemedim.Zaten kıza da merak etme hiçbir şey yapamaz demiştir.Bu ilişkiyi nasıl ortaya çıkarabilirim.Ne yapmam gerekiyor.
2 diz kapağına 2 kurşun at.. İhanetin affı olmaz.Merhaba öncelikle.Esimin beni aldattığını kesin olarak öğrendim.Bu kişi eşimi arada telefonu ben acinca hiç konuşmadan kapattı. Tekrar aradım tekrar açtı konuşmadı.Arayan kişiyi tesbit ettim Eşim onu erkek diye kaydetmiş.uzun süredir aldatiliyormudum.Esimle tartıştık ve kavgalarımiZ oldu. Ama kesinlikle ben aldatmadim tanımıyorum ayağına yatıyor.Kadini aradim.Bana mesaj göndermiş.ben evliyim kocama soyluyecegim halbuki bekar.beni kandiriyor.Onun akabinde arkadaşıyla telefon görüşmesinde ben çocuklar için zamanimi bekliyorum dedi bunu ben duydum onu da inkar etti.YEsimin en yakın arkadaşları durumdan haberdarlarmis bi tek ben bilmiyordum.Kadini da tesbit ettim kim oldugunu nerede çalıştığını öğrendim.Simdi bu ilişkiyi nasıl kanitlayabilirim. Bu ilişkiyi nasıl ortaya cikarabilirim.Esim telefonunu sürekli evde bırakıyor yani güven kazanmak açısından unutmuş gibi yapıp dışarı çıkıyor.Tek derdim bu ilişkiyi kanıtlamak ve bunun yalan olmadığını ispatlamak.Cok üzgünüm.Cok ağlıyorum.Kapandim ve kilo aldım.Esim beni artık hiç beğenmediğini ve kendimi değiştirmem gerektirgini söyledi. Ama zayıflatasam da acilsam da doncegini sanmıyorum.Yolunu bulmuş.Evde sürekli aşk sarkilari aşk acısı kavuşma şarkıları söyleyip duruyor sinirlerim bozuldu.Hic bir şeyi ispat edemedim.Zaten kıza da merak etme hiçbir şey yapamaz demiştir.Bu ilişkiyi nasıl ortaya çıkarabilirim.Ne yapmam gerekiyor.
Eşinin telefonundan mesajat kadına askimli hayatimli cevap gelirse çek görüntüsunu yada gizli ses kaydı al itiraf ettir konustur igrencleriMerhaba öncelikle.Esimin beni aldattığını kesin olarak öğrendim.Bu kişi eşimi arada telefonu ben acinca hiç konuşmadan kapattı. Tekrar aradım tekrar açtı konuşmadı.Arayan kişiyi tesbit ettim Eşim onu erkek diye kaydetmiş.uzun süredir aldatiliyormudum.Esimle tartıştık ve kavgalarımiZ oldu. Ama kesinlikle ben aldatmadim tanımıyorum ayağına yatıyor.Kadini aradim.Bana mesaj göndermiş.ben evliyim kocama soyluyecegim halbuki bekar.beni kandiriyor.Onun akabinde arkadaşıyla telefon görüşmesinde ben çocuklar için zamanimi bekliyorum dedi bunu ben duydum onu da inkar etti.YEsimin en yakın arkadaşları durumdan haberdarlarmis bi tek ben bilmiyordum.Kadini da tesbit ettim kim oldugunu nerede çalıştığını öğrendim.Simdi bu ilişkiyi nasıl kanitlayabilirim. Bu ilişkiyi nasıl ortaya cikarabilirim.Esim telefonunu sürekli evde bırakıyor yani güven kazanmak açısından unutmuş gibi yapıp dışarı çıkıyor.Tek derdim bu ilişkiyi kanıtlamak ve bunun yalan olmadığını ispatlamak.Cok üzgünüm.Cok ağlıyorum.Kapandim ve kilo aldım.Esim beni artık hiç beğenmediğini ve kendimi değiştirmem gerektirgini söyledi. Ama zayıflatasam da acilsam da doncegini sanmıyorum.Yolunu bulmuş.Evde sürekli aşk sarkilari aşk acısı kavuşma şarkıları söyleyip duruyor sinirlerim bozuldu.Hic bir şeyi ispat edemedim.Zaten kıza da merak etme hiçbir şey yapamaz demiştir.Bu ilişkiyi nasıl ortaya çıkarabilirim.Ne yapmam gerekiyor.
Sanki eşinizin sizi sevmesini ister bir haliniz var gibi..kanıt aramaktaki amacınız eşinize bana yalan söyledin kendinizi haklı cikarmakmi yoksa boşanma davası açıp ordami kullanmak istiyorsunuz delileri..niyetiniz boşanmak değilse uğraşmayın hicMerhaba öncelikle.Esimin beni aldattığını kesin olarak öğrendim.Bu kişi eşimi arada telefonu ben acinca hiç konuşmadan kapattı. Tekrar aradım tekrar açtı konuşmadı.Arayan kişiyi tesbit ettim Eşim onu erkek diye kaydetmiş.uzun süredir aldatiliyormudum.Esimle tartıştık ve kavgalarımiZ oldu. Ama kesinlikle ben aldatmadim tanımıyorum ayağına yatıyor.Kadini aradim.Bana mesaj göndermiş.ben evliyim kocama soyluyecegim halbuki bekar.beni kandiriyor.Onun akabinde arkadaşıyla telefon görüşmesinde ben çocuklar için zamanimi bekliyorum dedi bunu ben duydum onu da inkar etti.YEsimin en yakın arkadaşları durumdan haberdarlarmis bi tek ben bilmiyordum.Kadini da tesbit ettim kim oldugunu nerede çalıştığını öğrendim.Simdi bu ilişkiyi nasıl kanitlayabilirim. Bu ilişkiyi nasıl ortaya cikarabilirim.Esim telefonunu sürekli evde bırakıyor yani güven kazanmak açısından unutmuş gibi yapıp dışarı çıkıyor.Tek derdim bu ilişkiyi kanıtlamak ve bunun yalan olmadığını ispatlamak.Cok üzgünüm.Cok ağlıyorum.Kapandim ve kilo aldım.Esim beni artık hiç beğenmediğini ve kendimi değiştirmem gerektirgini söyledi. Ama zayıflatasam da acilsam da doncegini sanmıyorum.Yolunu bulmuş.Evde sürekli aşk sarkilari aşk acısı kavuşma şarkıları söyleyip duruyor sinirlerim bozuldu.Hic bir şeyi ispat edemedim.Zaten kıza da merak etme hiçbir şey yapamaz demiştir.Bu ilişkiyi nasıl ortaya çıkarabilirim.Ne yapmam gerekiyor.
M meryy2021 Hanımefendi konunuzda kendisinden şiddet gördüğünüz ve bir sürü olumsuz özelliğini saydığınız bir adamla olan ilişkinizden ve ona olan özleminizden bahsetmişsiniz. Hatta adam bugün dönse tamam diyip devam edeceksiniz ilişkinize gibi görünüyor. Burada zaten aldatılma konusunda sıkıntı yaşayan bir kadına bu yaptığınız yorum anca hariçten gazel okumak olmuş.2 diz kapağına 2 kurşun at.. İhanetin affı olmaz.
Siz baştan yanlış strateji izlemişsiniz. Eşiniz tabii ki seni aldattım terk edeceğim demez adama neden soruyorsunuz. Üç maymunu oynayıp delil toplayacaktınız. Mesajları kayıtları ekran görüntülerini vs elde edecektiniz. Bu saatten sonra zor kanıtlarsınız. Ama görüşüyorlarsa takip edebilirsiniz. Kendiniz istediğiniz için mi kapandınız eşiniz istemedi mi kapanmanızı.Merhaba öncelikle.Esimin beni aldattığını kesin olarak öğrendim.Bu kişi eşimi arada telefonu ben acinca hiç konuşmadan kapattı. Tekrar aradım tekrar açtı konuşmadı.Arayan kişiyi tesbit ettim Eşim onu erkek diye kaydetmiş.uzun süredir aldatiliyormudum.Esimle tartıştık ve kavgalarımiZ oldu. Ama kesinlikle ben aldatmadim tanımıyorum ayağına yatıyor.Kadini aradim.Bana mesaj göndermiş.ben evliyim kocama soyluyecegim halbuki bekar.beni kandiriyor.Onun akabinde arkadaşıyla telefon görüşmesinde ben çocuklar için zamanimi bekliyorum dedi bunu ben duydum onu da inkar etti.YEsimin en yakın arkadaşları durumdan haberdarlarmis bi tek ben bilmiyordum.Kadini da tesbit ettim kim oldugunu nerede çalıştığını öğrendim.Simdi bu ilişkiyi nasıl kanitlayabilirim. Bu ilişkiyi nasıl ortaya cikarabilirim.Esim telefonunu sürekli evde bırakıyor yani güven kazanmak açısından unutmuş gibi yapıp dışarı çıkıyor.Tek derdim bu ilişkiyi kanıtlamak ve bunun yalan olmadığını ispatlamak.Cok üzgünüm.Cok ağlıyorum.Kapandim ve kilo aldım.Esim beni artık hiç beğenmediğini ve kendimi değiştirmem gerektirgini söyledi. Ama zayıflatasam da acilsam da doncegini sanmıyorum.Yolunu bulmuş.Evde sürekli aşk sarkilari aşk acısı kavuşma şarkıları söyleyip duruyor sinirlerim bozuldu.Hic bir şeyi ispat edemedim.Zaten kıza da merak etme hiçbir şey yapamaz demiştir.Bu ilişkiyi nasıl ortaya çıkarabilirim.Ne yapmam gerekiyor.
Siz neden uğraşıyorsunuz ki?? Kendinizi bu şekilde kandırmaya oyalamaya devam etmeyin.. O adama artık kendinizi beğendirme çabasına da girmeyin bence..Merhaba öncelikle.Esimin beni aldattığını kesin olarak öğrendim.Bu kişi eşimi arada telefonu ben acinca hiç konuşmadan kapattı. Tekrar aradım tekrar açtı konuşmadı.Arayan kişiyi tesbit ettim Eşim onu erkek diye kaydetmiş.uzun süredir aldatiliyormudum.Esimle tartıştık ve kavgalarımiZ oldu. Ama kesinlikle ben aldatmadim tanımıyorum ayağına yatıyor.Kadini aradim.Bana mesaj göndermiş.ben evliyim kocama soyluyecegim halbuki bekar.beni kandiriyor.Onun akabinde arkadaşıyla telefon görüşmesinde ben çocuklar için zamanimi bekliyorum dedi bunu ben duydum onu da inkar etti.YEsimin en yakın arkadaşları durumdan haberdarlarmis bi tek ben bilmiyordum.Kadini da tesbit ettim kim oldugunu nerede çalıştığını öğrendim.Simdi bu ilişkiyi nasıl kanitlayabilirim. Bu ilişkiyi nasıl ortaya cikarabilirim.Esim telefonunu sürekli evde bırakıyor yani güven kazanmak açısından unutmuş gibi yapıp dışarı çıkıyor.Tek derdim bu ilişkiyi kanıtlamak ve bunun yalan olmadığını ispatlamak.Cok üzgünüm.Cok ağlıyorum.Kapandim ve kilo aldım.Esim beni artık hiç beğenmediğini ve kendimi değiştirmem gerektirgini söyledi. Ama zayıflatasam da acilsam da doncegini sanmıyorum.Yolunu bulmuş.Evde sürekli aşk sarkilari aşk acısı kavuşma şarkıları söyleyip duruyor sinirlerim bozuldu.Hic bir şeyi ispat edemedim.Zaten kıza da merak etme hiçbir şey yapamaz demiştir.Bu ilişkiyi nasıl ortaya çıkarabilirim.Ne yapmam gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?