- 12 Haziran 2019
- 32
- -1
- 36
- Konu Sahibi Sugar girl
Merhaba öncelikle.Esimin beni aldattığını kesin olarak öğrendim.Bu kişi eşimi arada telefonu ben acinca hiç konuşmadan kapattı. Tekrar aradım tekrar açtı konuşmadı.Arayan kişiyi tesbit ettim Eşim onu erkek diye kaydetmiş.uzun süredir aldatiliyormudum.Esimle tartıştık ve kavgalarımiZ oldu. Ama kesinlikle ben aldatmadim tanımıyorum ayağına yatıyor.Kadini aradim.Bana mesaj göndermiş.ben evliyim kocama soyluyecegim halbuki bekar.beni kandiriyor.Onun akabinde arkadaşıyla telefon görüşmesinde ben çocuklar için zamanimi bekliyorum dedi bunu ben duydum onu da inkar etti.YEsimin en yakın arkadaşları durumdan haberdarlarmis bi tek ben bilmiyordum.Kadini da tesbit ettim kim oldugunu nerede çalıştığını öğrendim.Simdi bu ilişkiyi nasıl kanitlayabilirim. Bu ilişkiyi nasıl ortaya cikarabilirim.Esim telefonunu sürekli evde bırakıyor yani güven kazanmak açısından unutmuş gibi yapıp dışarı çıkıyor.Tek derdim bu ilişkiyi kanıtlamak ve bunun yalan olmadığını ispatlamak.Cok üzgünüm.Cok ağlıyorum.Kapandim ve kilo aldım.Esim beni artık hiç beğenmediğini ve kendimi değiştirmem gerektirgini söyledi. Ama zayıflatasam da acilsam da doncegini sanmıyorum.Yolunu bulmuş.Evde sürekli aşk sarkilari aşk acısı kavuşma şarkıları söyleyip duruyor sinirlerim bozuldu.Hic bir şeyi ispat edemedim.Zaten kıza da merak etme hiçbir şey yapamaz demiştir.Bu ilişkiyi nasıl ortaya çıkarabilirim.Ne yapmam gerekiyor.