Aldatılıyorum

Çok üzüldüm durumunuza. Bi yanınız karışık eşinize yakıştırıamıyorsunuz çünkü sizi çok seviyor gibi olduğu için diğer yandan neden başka arayışa geçti üzüntüsü olur ama bir iki daha bakın telefonuna çok belli etmeyin iyice kanıt olsun sonra şaaak diye suratına beni aldattığını öğrendim diye vurun. Ondan uzaklaşmak en iyisi özürler yapmadım vs vsler çok duycaksınız ama kendinizden emin olun ve kararlı olun huzurunuz kaçsın zaten o öyle bir hatayla sizin ve doğmamış bebeğin huzurunu kaçırıyor. Boşanıcam diyin mutlaka

Hayır yeni öğrendim bende henüz bişey söylemedim bebek heycanımızı mutluluğumuzu bozmamak için durdum şimdilik. Ne yapacağımıda bilmiyorjm .

Saka misin sen? Adam bebek heycanindan cok Yeni ask heycani yasiyor resmen, senin dedigine bak.

Hayır yeni öğrendim bende henüz bişey söylemedim bebek heycanımızı mutluluğumuzu bozmamak için durdum şimdilik. Ne yapacağımıda bilmiyorjm .

Eşinin bir bebek heyecanı yok hatta aldatayım nasılsa bebek var gidemez diyor olabilir
Maalesef şuan bekar gibi sevgili arıyor pek girişken değil bulamıyor ücretli şeylere yönelecek veya çoktan yönelmiştir bulaşıcı hastalık riski var konuşman lazım
Hamilesin bu konuşmayı kaldıracak haldeyim dersen inkara müsade etmeden yalan, bahane dinlemen kes artık şu iğrençliği de sonrası boşanırsın affedersin senin kararın

Back
X