aldatılıyorum

onu uygunsuz bir halde sokağa atardım:ssz:
Hic gülecegim yoktu :) ama haklisin hemde uc kisiyle yuhh.. ben olsam ilk kendimi sorgulardim acaba bendenmi kaynaklaniyor diye olurya adama istedigi gibi bir es felan olmasam yada herseyini reddetsem vs vs ha bende sorun yoksa tekmeyi basardim

akşam işten eve geldiğinde valizi kapının önünde bulurdu

Önce bir doktor kontrolüne giderdim bana bir hastalık bulaştırdı mı diye. Sonra bir süre sesimi çıkarmadan güvenilir bir avukatla görüşür beni aldattığına dair yasal olarak kabul görecek delilleri toplardım titizlikle. Sonra da "haysiyetsiz hayat sürme" nedeniyle boşanma davası açar, maddi manevi tazminat talep ederdim. Aile çevresine yaptıklarını bir kez açıklar, sonra da bir daha onun hakkında konuşmaz yoluma giderdim.

haklısınız sadece telefon dedim ilkini yakaladığımda kendi sorguluyorum, çevresindekiler her defasında kendine ne kadar şanslı olduğunu belirtiyorlar ama şunu okumuştum hiperaktif erkekler aldatmaya meyilli oluyormuş tşkler

her defasında yakaladığımda mesajlarını kişilerin numaralarını ve isimlerini kaydediyorum delil konusunda sıkıntı yok şimdi iş ailelerle konuşmaya kaldı

Hic gülecegim yoktu :) ama haklisin hemde uc kisiyle yuhh.. ben olsam ilk kendimi sorgulardim acaba bendenmi kaynaklaniyor diye olurya adama istedigi gibi bir es felan olmasam yada herseyini reddetsem vs vs ha bende sorun yoksa tekmeyi basardim

Bırakın artık şu tarz konularda suçu kendinizde aramayı! Eşi varken başka bi kadının varlığı söz konusu,hatta kadınların!!! 1 değil 3 kişiden bahsediliyo bu resmen adamın karaktersizliği ve doyumsuzluğu. Güzelim eşi varken ne diye başka kadın- kadınlar??? Konu sahibi arkadaşım bence siz hiç kendinizi sorgulamayın ve o kocayı direk boşayın. Böylesi terbiyesizliği size yaşatan bi adamın varlığı size ancak mutsuzluk ve nefret verecektir çünkü bundan sonra.

madalya takardım....
arkadaşım sorumu bu tabiki boşanır ve donuna kadar alırdım...

4. de olacağı belli olduğu için affetmezdim dimdik durur boşardım. Büyük konuşmayayaım sineye çekmek zorunda olanalrda oluyor durmun nedir bilemiyorum ama Eğer maddi sıkıntın yoksa sil at hayatından. Dünyada bir tek "o" yok bir ekz geliniyor dünyaay 2.si yok maalesef. Allah yardımcın olsun.

Her defasında....yani birkaç kez yakaladın öylemi? Yahu o adama hala neden tutuyorsun ben onu merak ediyorum

ailelerle paylaşıp ayrılmak 7 aylık bebeğim için susmuştum ama artık enayi yerine koyulmak istemiyorum

bencede en güzelini yaparsın canım üstelik birde bebeğiniz var çocuğunun annesine insan bunları nasıl layık görüp yapar ya çok yazık allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım o adamdan ne köy nede kasaba olur sanaa

eşim beni 3 kişiyle aldatsa ...
sebebini sorarım neden böyle yapıosun diye ya da o kaydettiğim insanları arar nasıl bi ilişki seviyesi olduğunu öğrenir ona göre davranırdım

Back
X