- 21 Aralık 2014
- 9.398
- 29.468
- 798
- Konu Sahibi VanessaRinki
Hahahahah yok üşütüğüm sadece.Bu ne ayol inşallah kafan güzeldir.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahah yok üşütüğüm sadece.Bu ne ayol inşallah kafan güzeldir.![]()
Dişi HannibalHahahahah yok üşütüğüm sadece.
Bilmem kac günlük adamın neyin travması olacaksa sinirlendim.yorumdan ürktüm gece gece.chucky filmi gibi![]()
Kimliğimi sızdırma bak olmuyor böyle….Dişi Hannibal![]()
neyse bu sefer anasına gidip oğlunuzdan hamileyim demeyi bari planlamadı.gelişme var vanessa daBilmem kac günlük adamın neyin travması olacaksa sinirlendim.
o dişlerle paylaşılamıyor bir de.ben şokkkkkkHep o dişleri yüzünden
Sararan dişleri suçlu boşver
Oydu dimi en sonki![]()
Bunlar hep koç dolunayın etkisi ha gayret bitinceye kadar dayanmamız lazımAllahım sen bizi neyle sıniyorsun![]()
sen de sınandın bu gece.kedi pisssstAllahım sen bizi neyle sıniyorsun![]()
Pp fotonda neden ben varım anlatsana birazHahahahah yok üşütüğüm sadece.
Koç burcu olarak çok sakin bir kadınım bide buBunlar hep koç dolunayın etkisi ha gayret bitinceye kadar dayanmamız lazım![]()
Şu an kıymalı yumurta yemem dışında hic bi sorun yokAnanı babanı kesip önüne koyup et diye sana mı yedirdi herif naptı yani? Deli misin güzelim sen? Neyin travması bu?
şöyle 105 ölçülü bir memik profilimi yapsam kendimePp fotonda neden ben varım anlatsana biraz![]()
Libidom cok düsük su aralar bakıp bakıp aklıma gelmen icin sehvet lazımPp fotonda neden ben varım anlatsana biraz![]()
Onun isleri hepŞu an kıymalı yumurta yemem dışında hic bi sorun yok
Karpuzun elinden çamaşır sulu kahve mi içtin doğru söyle
Karpuzlu araba
Öf ya nasıl güzel gadın o gadinsa ben neyim gidim uyuyayimLibidom cok düsük su aralar bakıp bakıp aklıma gelmen icin sehvet lazım![]()
Vanessa arkadaşım. Ben senin konularını artık asla inandırıcı bulmuyorum.Beni aldattığı kızla sevgili ve çok mutlu şu an
ben ise emeklerime ve hayallerime acıyorum.
kalbim öylesine kırık ki
psikolojim zaten berbattı bu travmadan sonra ne yaparım bilmiyorum.
ciddi anlamda kendimi yetersiz hissediyorum.