• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma Acısı

Seneler evvel en deli çağlarımı, senelerimi dolu dolu paylaştığım heriften ayrıldım, bir iki ağladım tabi;ama akşam eve gidip pizza film yaptım. Hiç kimse için günlerimi heba edemem. İnsanlar hayatlarımızdan gelir geçerler, Ali gider Veli gelir, kimisi daha uzun kalıyor sadece. Böyle düşünürseniz çok üzülmezsiniz.:super:

Eklentiler

• Screenshot_20211019-100700_Instagram.webp
    Screenshot_20211019-100700_Instagram.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 63
Beni aldattığı kızla sevgili ve çok mutlu şu an
ben ise emeklerime ve hayallerime acıyorum.
kalbim öylesine kırık ki
psikolojim zaten berbattı bu travmadan sonra ne yaparım bilmiyorum.
ciddi anlamda kendimi yetersiz hissediyorum.
Vanessa arkadaşım. Ben senin konularını artık asla inandırıcı bulmuyorum.

En başta tamam güldün, eğlendin. Ancak artık gerçekten maksadını aşmaya başladı.

Daha önce defalarca yazdım. Ya bizimle dalga geçiyorsun, ya da kendine bir hayal alemi kurup, onu yaşadığına inanıyorsun.

Bunu rencide etmek için söylemiyorum. Psikoz diyoruz biz buna. Kendini yaşamadığın bir hayata inandırmış olabilirsin.

Rica ediyorum destek al, ya da sal artık bizi gözünü seveyim 😖

Vanessacım adam o dişlerle aldatmayı başardıysa bence tebrik etmelisin kendisini. Hayır "Vanessa'dan başka bakan olmaz bu tipe" diyordum ama, subhanallah, rabbım nelere kadir görüyor musun? Dilek kapısı mı açıktır nedir bak adam ikinciyi yapmış, kız Vanessa koca dile annem, tutar belki. Boşver bunu bu gitmiş.

Back
X