• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma Acısı

ceycey abla ben bu çocuğa daha önceden tam 7 ay platonik aşkımdan yataklara düştüm
adını yüzünü hiçbir şeyini bilmeden deli divane gezdim.
zamanıma acıyorum
boş bir herifi gözümde büyütüp enerji harcağıdıma acıyorum

Vanessacım hiç şükretmeyi bilmiyorsun. Ya yatak sana düşseydi? Ha? Kırılırdı kemiklerin.
Şükret biraz.

ceycey abla ben bu çocuğa daha önceden tam 7 ay platonik aşkımdan yataklara düştüm
zamanıma acıyorum
Memesini siktiran lağim disliye mi ? 😳

zamanıma acıyorum
Adini yüzünü bilmedigin adam icin 7 ay yataklara düstüysen lutfen git bi psikologdan, psikiyatristten yardim al.

Hangisi bu bey Vanessa?Ünlü kişi olan mi,sonraki mi,yoksa sonrakinden sonraki mi🙄yetişemiyorum be yavrum😁😁

Mektup yaz. Sonra da bileğine salça sür ve kestim de, mektup yazdım sorumlusu sensin de :D sana verecek başka tavsiyem yok çünküsü.

Beni aldattığı kızla sevgili ve çok mutlu şu an
ben ise emeklerime ve hayallerime acıyorum.
kalbim öylesine kırık ki
psikolojim zaten berbattı bu travmadan sonra ne yaparım bilmiyorum.
ciddi anlamda kendimi yetersiz hissediyorum.
Emin ol o aldatanlar bir gün it gibi geri dönüyor.Rahat ol. Travma olacak bir şey yok. O seni kaybettiğine üzülsün. Gereksiz insanlar için kendini çok üzmeye değmez. Bazen dünyanın en fedakar kadını/ erkeği en güzel kadını /erkeği olursun ama o gider b. K gibi biriyle aldatır seni. Bu senin yetersizliğin değil onun karaktersizliğidir

Beni aldattığı kızla sevgili ve çok mutlu şu an
ben ise emeklerime ve hayallerime acıyorum.
kalbim öylesine kırık ki
psikolojim zaten berbattı bu travmadan sonra ne yaparım bilmiyorum.
ciddi anlamda kendimi yetersiz hissediyorum.
Aldatılmalar da sevdaya dahil değil mi Vanessa ?

Dişini fırçalamayan, akşama kadar hentai izleyen, arkadaşı olmayan adam mı aldattı şimdi seni?
Vay arkadaş, bu nasıl yokluktur? Dişini fırçalamayan adamın bile en az iki adet alıcısı çıkıyor. :deli:
Adama da ek olarak bravo demek istiyorum. O haliyle bile aldatmayı başarmış, pes.

Dişini fırçalamayan, akşama kadar hentai izleyen, arkadaşı olmayan adam mı aldattı şimdi seni?
Vay arkadaş, bu nasıl yokluktur? Dişini fırçalamayan adamın bile en az iki adet alıcısı çıkıyor. :deli:
Adama da ek olarak bravo demek istiyorum. O haliyle bile aldatmayı başarmış, pes.
7 ay aşkindan yataklarda sürünmüs bu herif için

Fenomen olan mı bu?
Yeni evlenmisti falan.
Ablacım tek tek asık ol ya karıstırıyoruz.

Back
X