• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatilma,boşanmama ve emdr tedavisi

Memureanne90

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
97
Puanlar
98
Merhabalar
Konumdan Anlaşılacağı üzere emdr tedavisi yaptıran var mı psikolog tarafından

Emdr nedir? Aldatildiysaniz neden bosanmiyorsunuz?

sadece soruyorum kaç kez emdr olacaksın huylu huyundan vazgeçer mi sence

Çok üzülüyorum böyle durumlara...
Kabahati işleyen karşı taraf ama bedel ödeyen siz..
emdr değil hafızanızı sildirseniz anca işe yarar =(

Arkadaşlar biliyorum evet gerçekten zor
Bir başkası olsa bosan git derdim.
İki yavrumu bu şekilde boynu bükük bırakmak istemiyorum

sadece soruyorum kaç kez emdr olacaksın huylu huyundan vazgeçer mi sence
Hayatımda ilk kez yaşadım. Eşim de bin pişman evet affetmek istemiyorum ama yüreğim çok acıyor kaldiramamsktan korkuyorum hergun aynı eve girmek bile çok acı. Ama çocuklar var

Hayatımda ilk kez yaşadım. Eşim de bin pişman evet affetmek istemiyorum ama yüreğim çok acıyor kaldiramamsktan korkuyorum hergun aynı eve girmek bile çok acı. Ama çocuklar var
Herhalde esiniz aldatırken çocukları olduğunu bilmiyordu? O sebepten sizin fedakarlık etmeniz gerekiyor öyle mi?

Bu fedakarliklari da nedense hep kadinlar yapiyor. Cocuk varsa var esiniz aldatirken cocuklarin varligindan habersiz miydi?
Çok büyük boşluğa düştüm diyor
Nefsine yenilmiş
İkimiz de çok çok üzgünüz
İşte çocuklar için hersey
Benimki mecburi fedakarlık gönlümden gelmiyor

Nefsine yenilmiş
Tamam sizde boşluktasınız şu an sizde aynı karşılığı verin olsun bitsin yarabbimm sabır 😳
Siz onun annesi değilsiniz çocuk için bir yetiskinin aptallığının bedelini ödeyip kendimi feda edemem.

Tamam madem çocuklar o fedakârlık yapsın aynı evde ev arkadasi olarak yaşayın kabul edebilir mi? Maksat çocuklara yuva ya hani dimi?

Aldatırken kocanızın çocukları yok muymuş
Kendi niye düşünmememiş
Çocuklarla ilgilenseydi boşluğa düşmezdi
Affederseniz akıllanmaz sadece daha gizli saklı yapar yapacağını

Nefsine yenilmiş
Onun uzuntusu yakalandigi icindir bir dahakini daha dikkatli yapar. Cocuklariniz kucukse ev arkadasi gibi yasayin ayaklarinizin ustunde durabilecek seviyeye geldiginizde bosanin madem cocuklar icin hersey.

Onun uzuntusu yakalandigi icindir bir dahakini daha dikkatli yapar. Cocuklariniz kucukse ev arkadasi gibi yasayin ayaklarinizin ustunde durabilecek seviyeye geldiginizde bosanin madem cocuklar icin hersey.
Şu an öyleyiz açıkçası, kamu kurumunda çalışıyorum ben de. Tek derdim evlatlarım. Hazmetmek zor. Eski ben değilim.
Ben de durma bosan derdim çevreme ama bu öyle farklı bir imtihan ki.
Konuşmak kolay değilmiş.
O yüzden anne olunca onlarin mutlulugunu düşünüyorsun . Ben de bencillik yaparsam iki taraftan da yara almış olacaklar

Bu tedavi oyle bisey degil.
Oldu ki sizin istediğini gibi oldu bu anıyı sizden sildi
Şunu sorun kendinize siz köpek gibi pişman olsaydınız aldatma sonucu eşiniz sizi mi silerdi anıyı mı?

Back
X