Aldatilma Dusuncesi..

Aynı bela benim başımda.Erkek arkadaşımın 6 sene önceki sevgilisi sülük gibi yapıştı arayıp duruyo kendı numarasını engelledık baska numaralardan arıyo huzur bozuyo.Biz de 1 senedir beraberiz ama bu kız benim psikolojimi çok bozdu.Nasıl bir ego varsa hiç usanmadı bizi ayırsa içi rahat edecek.Ben de dua edıyorum Allah o kıza çok iyi birini versin çok sevsinler birbirlerini ve mutlu olsunlar ama bizden uzakta.

Aldatıldığınızı nasıl anladınız ki

Îşi yoğunsa arayamaz bu aldatmaya delik değil

Ama siz onu sevmiyorsunuz gibi

Eski sevgilisi de olmuş bitmiş onu
Isteseydi onunla nişanlanırdı
Seviyorum. Sevmesem inanki dusnkun olmam. Onu aradigim kadar. Hissetiklerimi herseyi soyluyorum. Ama o nisanlanmadan onceki gibi degil. İlgilenmiyor pek. Inshallah isinden isi olsa cok sevinirim. Sizlere tanismak istedim

Bizimki kasıtlı olarak aradi. Biliyordu o gece yanimda. Hani numarani degistir dedim tamam dedi. Is yerinide değiştiriyor istemedigim bir yer. Bunada tamam dedi. Ve birsey daha onemli olan o bu su yapsinda. Benim sevdigim yapmasin.. O yonden gucluyin

Konuyu baska yere cektin. Görende yabanci biri ile evlenmisim. Canim dusuncelerin icin saol
Konuyu başka yere çekmiyorum tam tersi söylediklerim doğrudan konuyla ilgili. Siz bu konuyu nişanlınıza güvensizliğiniz sebebiyle açmadınız mı? Bizlerden yardım istemiyor musunuz bu güvensizliğinizle ilgili? İşte ben de size diyorum ki güvenmemenizin sebebi adamı tanımamanız. Adamı tanımadığınız müddetçe de bu problem devam edecek. Çünkü bir insanın tanımadığı birine güvenmesi imkansız.
Neyse kararınıza saygı duyuyorum deyip çekileyim ben en iyi konudan. İyi akşamlar herkese. :)

azmı? bence normal yanii daha ne istiyorsun liseliler gibi tel elinden düşmesinmi adamın
Ayyy vallah cok sevindim.. Haksiz cikmama o kadar mutlu oluyorum kiii. Napim o benim ilkim hanii görmüş gecirmis birisi oda. Diyorum acaba hala gozu disardami ☺☺☺☺

Ayyy vallah cok sevindim.. Haksiz cikmama o kadar mutlu oluyorum kiii. Napim o benim ilkim hanii görmüş gecirmis birisi oda. Diyorum acaba hala gozu disardami ☺☺☺☺
bence fazla bile boşu boşuna dert arama kendine, biz günde telefonda 3-4 kez konusuyoruz o kadar ama deli gibi çalışıyor biliyorum anlayıs göster

Konunuzdan algılanan : Çok güzel bir kadınım , nişanlım da yakışıklı. 2 sene boyunca peşimde koşturunca ipleri elimde sandım ama ipler elimden kayıyormuş gibi hissediyorum. Ne yapsam ?

Fiziksel özellikler değişir , bugünün güzeli yakışıklısı yarın yüzüne bakılmaz da olabilir. Değerlendirme ölçülerinizi gözden geçirin.

Konuyu anlatanla bu mesajı yazan insan aynı olabilir mi dedirtecek kadar garip bir cevap. Ne görmüş ne geçirmiş , gözü neden dışarıda olacak ?

1 hafta konuşma ile nişan yapacak kadar tanıyabildiğinize göre nişanlınızın tavrı normal mi değil mi , en iyi siz bilirsiniz.

Baskalarinin ne yaZdgini sorgulayacaginiza cozum.bulmaya calisn eger bisey yazmayacaksaniz cevap vermeyin.
Bunlari yazdim.diye beni.silebilirsinz ama ben.mesajimi.vermis olurum.
Demekki.kadin duzgun yazamamis ne var bunda,yok bu.kadar devrik cumle olurmu googleden cevirdim bilmem ne.hakaret etmek yerine yazmayin cevap vermeyin bosuna kalabalik.etmeyin sorcia8

Cok sagolasin canim. Ben problemimi anlatmaya calistim. Ama bi kac kisi tek yardimci oldu. Bunuda soyluyum. Zaten biz kendi cinsimiz daha cok birbirimize zarar veririz. Insanoglu iste

Ah be kızım.Yaş 22 çocuk seni sadece görüp 2 yıl boyunca istemiş.Yani o da o zaman 23 yaşındaymış.Sadece 1 hafta görüşüp evlilik kararı alıp nişanlanmışsın.Acelen ne.İkinizin de yaşı daha çok genç.Yaşının toyluğundan dolayı bu hareketlerin.Güvenmediğin insanla ne diye ciddi bir yola çıkıyorsun.

Küçüksün dedigine göre kendini cok buyuk goruyorsun Canimcimm.. Herkesin kendi cevresine gore gelenek ve gorenekleti var tatliimm.. Yine diyorum bu bosananmalar sadece bizim yasimizda olanlarmi ?? Sadece 1 haftalik konusanlarmi??

hiç bulandırma kafanı sevmese zaten nişanlanmaz cıkmaya devam eder rahat ol adam önemli bir adım atmıs yüzük takmıs ailesine almıs seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…