Aynı bela benim başımda.Erkek arkadaşımın 6 sene önceki sevgilisi sülük gibi yapıştı arayıp duruyo kendı numarasını engelledık baska numaralardan arıyo huzur bozuyo.Biz de 1 senedir beraberiz ama bu kız benim psikolojimi çok bozdu.Nasıl bir ego varsa hiç usanmadı bizi ayırsa içi rahat edecek.Ben de dua edıyorum Allah o kıza çok iyi birini versin çok sevsinler birbirlerini ve mutlu olsunlar ama bizden uzakta.Herkese oncekikle merhaba. Benim sorunun aldatilma dusuncesi. Benim nisanlim 2.yıl boyunca brni istedi. Gördü ve cok beğendiği icin. Ben 22 Nisanlim 25 yasinda . 2 aydir nisanliyiz. Guzel bir bayanim. Nisanlimda yakisikli. Hani nisanlimin hic birseyini kanitli olarak gormedim. Boyle anlatiyim Nisanlim 2.3 kez beni istedi hep hayir dedim. Ama sonra 1 haftalik konusma gibi evet dedim. 2 aydir nisanliyiz. Nisanlimizin ilk gununde eski sevgili aradi. Hani numarada kayitli degildi. Agladim. Bana uzun zamandir bitti ddedi.. Tlf elimde. Sosyal medya hesaplari bisey yok. Ama bu devirdeki insanlara guvenmiyorum. Bana beni sevdigini soyliyor. Oldukça cook kavga ediyoruz. Kendimi cok kaybediyorum. Nisanlimin isi cok yogun. Gece 1.2 kadar calisiyor. Pek aramiyor yazmiyor. Gunde 1 kez yazio. Yoplasan 20 msj var bu normalmi sizce ??
Seviyorum. Sevmesem inanki dusnkun olmam. Onu aradigim kadar. Hissetiklerimi herseyi soyluyorum. Ama o nisanlanmadan onceki gibi degil. İlgilenmiyor pek. Inshallah isinden isi olsa cok sevinirim. Sizlere tanismak istedimAldatıldığınızı nasıl anladınız ki
Îşi yoğunsa arayamaz bu aldatmaya delik değil
Ama siz onu sevmiyorsunuz gibi
Eski sevgilisi de olmuş bitmiş onu
Isteseydi onunla nişanlanırdı
Bizimki kasıtlı olarak aradi. Biliyordu o gece yanimda. Hani numarani degistir dedim tamam dedi. Is yerinide değiştiriyor istemedigim bir yer. Bunada tamam dedi. Ve birsey daha onemli olan o bu su yapsinda. Benim sevdigim yapmasin.. O yonden gucluyinAynı bela benim başımda.Erkek arkadaşımın 6 sene önceki sevgilisi sülük gibi yapıştı arayıp duruyo kendı numarasını engelledık baska numaralardan arıyo huzur bozuyo.Biz de 1 senedir beraberiz ama bu kız benim psikolojimi çok bozdu.Nasıl bir ego varsa hiç usanmadı bizi ayırsa içi rahat edecek.Ben de dua edıyorum Allah o kıza çok iyi birini versin çok sevsinler birbirlerini ve mutlu olsunlar ama bizden uzakta.
Konuyu başka yere çekmiyorum tam tersi söylediklerim doğrudan konuyla ilgili. Siz bu konuyu nişanlınıza güvensizliğiniz sebebiyle açmadınız mı? Bizlerden yardım istemiyor musunuz bu güvensizliğinizle ilgili? İşte ben de size diyorum ki güvenmemenizin sebebi adamı tanımamanız. Adamı tanımadığınız müddetçe de bu problem devam edecek. Çünkü bir insanın tanımadığı birine güvenmesi imkansız.Konuyu baska yere cektin. Görende yabanci biri ile evlenmisim. Canim dusuncelerin icin saol
Hayir canim gunde azmi cokmu anlayamadim. Gada liseli asik ergen tavirlarimi benimkio değilde 2 ay boyunca toplamda 20 mesajmı attı anlamadım?
azmı? bence normal yanii daha ne istiyorsunHayir canim gunde azmi cokmu anlayamadim. Gada liseli asik ergen tavirlarimi benimki
Ayyy vallah cok sevindim.. Haksiz cikmama o kadar mutlu oluyorum kiii. Napim o benim ilkim hanii görmüş gecirmis birisi oda. Diyorum acaba hala gozu disardami ☺☺☺☺azmı? bence normal yanii daha ne istiyorsunliseliler gibi tel elinden düşmesinmi adamın
bence fazla bile boşu boşuna dert arama kendine, biz günde telefonda 3-4 kez konusuyoruz o kadar ama deli gibi çalışıyor biliyorum anlayıs gösterAyyy vallah cok sevindim.. Haksiz cikmama o kadar mutlu oluyorum kiii. Napim o benim ilkim hanii görmüş gecirmis birisi oda. Diyorum acaba hala gozu disardami ☺☺☺☺
Herkese oncekikle merhaba. Benim sorunun aldatilma dusuncesi. Benim nisanlim 2.yıl boyunca brni istedi. Gördü ve cok beğendiği icin. Ben 22 Nisanlim 25 yasinda . 2 aydir nisanliyiz. Guzel bir bayanim. Nisanlimda yakisikli. Hani nisanlimin hic birseyini kanitli olarak gormedim. Boyle anlatiyim Nisanlim 2.3 kez beni istedi hep hayir dedim. Ama sonra 1 haftalik konusma gibi evet dedim. 2 aydir nisanliyiz. Nisanlimizin ilk gununde eski sevgili aradi. Hani numarada kayitli degildi. Agladim. Bana uzun zamandir bitti ddedi.. Tlf elimde. Sosyal medya hesaplari bisey yok. Ama bu devirdeki insanlara guvenmiyorum. Bana beni sevdigini soyliyor. Oldukça cook kavga ediyoruz. Kendimi cok kaybediyorum. Nisanlimin isi cok yogun. Gece 1.2 kadar calisiyor. Pek aramiyor yazmiyor. Gunde 1 kez yazio. Yoplasan 20 msj var bu normalmi sizce ??
Ayyy vallah cok sevindim.. Haksiz cikmama o kadar mutlu oluyorum kiii. Napim o benim ilkim hanii görmüş gecirmis birisi oda. Diyorum acaba hala gozu disardami ☺☺☺☺
Cok sagolasin canim. Ben problemimi anlatmaya calistim. Ama bi kac kisi tek yardimci oldu. Bunuda soyluyum. Zaten biz kendi cinsimiz daha cok birbirimize zarar veririz. Insanoglu isteBaskalarinin ne yaZdgini sorgulayacaginiza cozum.bulmaya calisn eger bisey yazmayacaksaniz cevap vermeyin.
Bunlari yazdim.diye beni.silebilirsinz ama ben.mesajimi.vermis olurum.
Demekki.kadin duzgun yazamamis ne var bunda,yok bu.kadar devrik cumle olurmu googleden cevirdim bilmem ne.hakaret etmek yerine yazmayin cevap vermeyin bosuna kalabalik.etmeyin sorcia8
Ah be kızım.Yaş 22 çocuk seni sadece görüp 2 yıl boyunca istemiş.Yani o da o zaman 23 yaşındaymış.Sadece 1 hafta görüşüp evlilik kararı alıp nişanlanmışsın.Acelen ne.İkinizin de yaşı daha çok genç.Yaşının toyluğundan dolayı bu hareketlerin.Güvenmediğin insanla ne diye ciddi bir yola çıkıyorsun.Herkese oncekikle merhaba. Benim sorunun aldatilma dusuncesi. Benim nisanlim 2.yıl boyunca brni istedi. Gördü ve cok beğendiği icin. Ben 22 Nisanlim 25 yasinda . 2 aydir nisanliyiz. Guzel bir bayanim. Nisanlimda yakisikli. Hani nisanlimin hic birseyini kanitli olarak gormedim. Boyle anlatiyim Nisanlim 2.3 kez beni istedi hep hayir dedim. Ama sonra 1 haftalik konusma gibi evet dedim. 2 aydir nisanliyiz. Nisanlimizin ilk gununde eski sevgili aradi. Hani numarada kayitli degildi. Agladim. Bana uzun zamandir bitti ddedi.. Tlf elimde. Sosyal medya hesaplari bisey yok. Ama bu devirdeki insanlara guvenmiyorum. Bana beni sevdigini soyliyor. Oldukça cook kavga ediyoruz. Kendimi cok kaybediyorum. Nisanlimin isi cok yogun. Gece 1.2 kadar calisiyor. Pek aramiyor yazmiyor. Gunde 1 kez yazio. Yoplasan 20 msj var bu normalmi sizce ??
Küçüksün dedigine göre kendini cok buyuk goruyorsun Canimcimm.. Herkesin kendi cevresine gore gelenek ve gorenekleti var tatliimm.. Yine diyorum bu bosananmalar sadece bizim yasimizda olanlarmi ?? Sadece 1 haftalik konusanlarmi??Ah be kızım.Yaş 22 çocuk seni sadece görüp 2 yıl boyunca istemiş.Yani o da o zaman 23 yaşındaymış.Sadece 1 hafta görüşüp evlilik kararı alıp nişanlanmışsın.Acelen ne.İkinizin de yaşı daha çok genç.Yaşının toyluğundan dolayı bu hareketlerin.Güvenmediğin insanla ne diye ciddi bir yola çıkıyorsun.
hiç bulandırma kafanı sevmese zaten nişanlanmaz cıkmaya devam eder rahat ol adam önemli bir adım atmıs yüzük takmıs ailesine almıs seniHerkese oncekikle merhaba. Benim sorunun aldatilma dusuncesi. Benim nisanlim 2.yıl boyunca brni istedi. Gördü ve cok beğendiği icin. Ben 22 Nisanlim 25 yasinda . 2 aydir nisanliyiz. Guzel bir bayanim. Nisanlimda yakisikli. Hani nisanlimin hic birseyini kanitli olarak gormedim. Boyle anlatiyim Nisanlim 2.3 kez beni istedi hep hayir dedim. Ama sonra 1 haftalik konusma gibi evet dedim. 2 aydir nisanliyiz. Nisanlimizin ilk gununde eski sevgili aradi. Hani numarada kayitli degildi. Agladim. Bana uzun zamandir bitti ddedi.. Tlf elimde. Sosyal medya hesaplari bisey yok. Ama bu devirdeki insanlara guvenmiyorum. Bana beni sevdigini soyliyor. Oldukça cook kavga ediyoruz. Kendimi cok kaybediyorum. Nisanlimin isi cok yogun. Gece 1.2 kadar calisiyor. Pek aramiyor yazmiyor. Gunde 1 kez yazio. Yoplasan 20 msj var bu normalmi sizce ??
Bu dedigini oda diyor canim.. Allah yardimcimiz olsun. Dusune dusune hasta olacammhiç bulandırma kafanı sevmese zaten nişanlanmaz cıkmaya devam eder rahat ol adam önemli bir adım atmıs yüzük takmıs ailesine almıs seni
Canim erkek ihtiyaci vardir flortleri olmustur tabiki. Ben onunla ask yasasaydim flortu olmazdi elbet. Hani bi iletişim ve arkadasca biseyimiz olmadigi icin2 yıl boyunca sizi isterken sadece sizi düşünüp sizi bekledi mi zannettiniz ki
aynen o yüzden eskilere takılmadan önünüze bakın canım inşallah gönlüne göre olur senn deCanim erkek ihtiyaci vardir flortleri olmustur tabiki. Ben onunla ask yasasaydim flortu olmazdi elbet. Hani bi iletişim ve arkadasca biseyimiz olmadigi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?