Aynısını yazmaya geldim. Benim yaptığım işin kalitesini de, profesyonelliğimi de kimseye kanıtlamak zorunda değilim hele ki konu sahibesi gibi küçükbeyinli bir insana ve aynı derecede küçükbeyinli kocasına.
Ablacım sen iyi misin, burası kadın sitesi sen nasıl burda kadınlara hakaret edersin? Ettiğin hakaret kendi fikrin olsa yine neyse, kendi fikrin de değil kadınlara ayrımcılık yapan küçücük beyinli bir erkeğin fikirleri. Yalnız o erkek bile bir şekilde fikirlerini değiştirmiş sen hala aynı yerdesin, daha da kötüsü tamamiyle işsiz ve boşsun, kendi işine bakmak yerine hayatını adama bekçilik yapmayı adamışsın. Umarım o kadın o berbat işlerini seçmek gibi bir hataya düşmez, belli ki o kadına rahat vermeyeceksin.
Foruma üye olmak için IQ sınırı gelmeli, başka kadınları karalayan söylemlerde bulunan kadınlar siteden uzaklaştırılmalı
Kazen
Bu salakça söylemlerin altına ciddi ciddi yorum yazan üyeleri de kınıyorum ayrıca.