- 16 Nisan 2008
- 3.832
- 111
- 118
Arkadaslar, aslinda sinirlerimi bi cok anlamda kontröl altinda tutabilen bir insanim, kolay kolay sinirlenmem, soguk kanliyimdir ayni zamanda ama bu aldatilma hikayelerini okudukca benim beynim tavana vuruyor, fokur fokur kayniyor adete, burnumdan kulaklarimdan duman cikacak nerdeyse laelaelaelaelae
Hepimiz mutlaka sinirlenip kiziyoruz ama ben delirmekle yetinmeyip birde sevdigimden soguyorum. Benim icin yapmis oldugu fedakarliklari görüncede kendime lanet ediyorum, sen bu cocugu haketmiyorsun nasil böyle birsey düsünürsen bu cocukla alakali diyip kendime kiziyorum.:mymeka:
Bu durumdan acil kurtulmam lazim. KK'ya takilmayi birak demeyin vazgecmem:asigim::enbuyukkk:
Var mi bir önerisi olan?

Hepimiz mutlaka sinirlenip kiziyoruz ama ben delirmekle yetinmeyip birde sevdigimden soguyorum. Benim icin yapmis oldugu fedakarliklari görüncede kendime lanet ediyorum, sen bu cocugu haketmiyorsun nasil böyle birsey düsünürsen bu cocukla alakali diyip kendime kiziyorum.:mymeka:
Bu durumdan acil kurtulmam lazim. KK'ya takilmayi birak demeyin vazgecmem:asigim::enbuyukkk:
Var mi bir önerisi olan?