Aldatilma hikayelerini okudukca sevdigine sinir olanlar...

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Arkadaslar, aslinda sinirlerimi bi cok anlamda kontröl altinda tutabilen bir insanim, kolay kolay sinirlenmem, soguk kanliyimdir ayni zamanda ama bu aldatilma hikayelerini okudukca benim beynim tavana vuruyor, fokur fokur kayniyor adete, burnumdan kulaklarimdan duman cikacak nerdeyse laelaelaelaelae:kızgın:

Hepimiz mutlaka sinirlenip kiziyoruz ama ben delirmekle yetinmeyip birde sevdigimden soguyorum. Benim icin yapmis oldugu fedakarliklari görüncede kendime lanet ediyorum, sen bu cocugu haketmiyorsun nasil böyle birsey düsünürsen bu cocukla alakali diyip kendime kiziyorum.:mymeka:

Bu durumdan acil kurtulmam lazim. KK'ya takilmayi birak demeyin vazgecmem:asigim::enbuyukkk:

Var mi bir önerisi olan?

KKya üye oldugumdan beri artık bi nebze daha mesafeliyim evliliğe...
burada okuduklarım ve duyduklarım beni bi çok şeyden soguttu acıkcası
ama şu var
bu durum biraz da özgüvenle alakalı
kendine güvenmeli kadın
burada okuduklarıyla yada duyduklarıyla paranoya sahibi olup eşini her fırsatta suclamamalı, guvensizlik duyuyorsa bunu çaktırmamalı
yani eşşegin aklına karpuz kabugunu düşürmemeli :delphin:
ne eninde sonunda aldatılacagıma inandırırım kendimi
ne de benim kocam asla yapmaz diyenlerden olurum
yani dengede tutmak adına özgüvenime sarılırım sıkıca...:kahve:

Burdaki tüm evlilik ve aldatılma hikayelerini okudum..Üstüne gidip nişanlandım..Bir kere bile soğuma hissetmedim..:delphin:
Güzel hikayelere imrendim kötü bitenlere üzüldüm ve dua ettim..Kendi hayatımı asla bunlarla kıyaslamadım.Kıyaslanmamalı da bence.Sadece kulağa küpe olmalı..

hiçbirşeyin garantisi yok ki bunun olsun diye düşünüyorum ... ama oturup aldatlırsam ne yaparım diye düşünüp panik havasın da girmiyorum çünkü biliyorum ki böyle yaparsam korkularımı beslemekten öteye gitmeyecek bu....hergün aynı düşünceyle bir ömür geçermi geçmez tabiii paranoyak olur insan

bende kk ya yenı uye oldugumda uzaga evlenenlerın pısmanlıgından cok etkılenmıstım cunku bende uzaga evlenıcem hatta benı okadar etkılemıstıkı sevgılıme ara verelım benım kafam karısık bu uzaklık konusunda demıstım tabı oda benı ıkna etmek ıcın bırsuru dıl dokmustu askımcım benım.ama bole olumsuz seylerı okuyuncada evlılıkten korkuyorm gercı mutlu evlılıklerı okuyuncada bıran once evlenesım gelıyo velhasılkelam nolursa olsun kk dan vazgecmem:sm_cool::teytey::dance:

Sevdiğine kızmamalıki böyle bir durumda
Ders çıkarmalı aslında okuduklarından paylaşılanlardan
Düşünmüyormuyum tabiki o an okuduğumda düşünüyorm bir an aklıma geliyor ama gelip geçici
Hiçbir zaman sevgilim yada eşim asla yapmaz beni aldatmaz bırakmaz demem ama ona belli etmem
Kendi içimde gardımı alırım
Ama yapar da demem ...
Bu duygumu ilişkimize zarar vericek kadar abartmam içimde yaşarım...
Taakiiiii bunları tetikliycek durumlar çıkana kadar 2,5 senedir bir durum çıkmadı inşallah da çıkmaz

valla ben sadece erkeklerden daha bi nefret eder oldum....
ama acaba aldatildim mi diye hic düsünmedim...
zaten acaba yapiyormudur diye düsünürsen devamli o iliskiyi saglikli bir sekilde sürdüremezsin....
her erkek aldatir diye bir sey yok ama asla yapmaz cok güveniyorumda diyemez hic bir kadin cünkü bu gercegi yansitmaz...
sana önerim sevginden ve sevgisinden eminsen bosuna bulandirma aklini....

Sevdiğine kızmamalıki böyle bir durumda
Ders çıkarmalı aslında okuduklarından paylaşılanlardan
Düşünmüyormuyum tabiki o an okuduğumda düşünüyorm bir an aklıma geliyor ama gelip geçici
Hiçbir zaman sevgilim yada eşim asla yapmaz beni aldatmaz bırakmaz demem ama ona belli etmem
Kendi içimde gardımı alırım
Ama yapar da demem ...
Bu duygumu ilişkimize zarar vericek kadar abartmam içimde yaşarım...
Taakiiiii bunları tetikliycek durumlar çıkana kadar 2,5 senedir bir durum çıkmadı inşallah da çıkmaz

Insallah canim:nazar:

size bişi anlatayım da gülünkaydirigubbakcemile3
gecen nasıl bir evlenme teklifi aldınız başlıgını okudum okudukca kötü olanlarını deil de iyi olanlarını düşündüm ,imrendm hoş daha etmedi benım sevgilim ama neyse o gun zaten bıraz sinirliydim , onu aradım .meşgulmş ,bana nete takıl dedi müsait olana kadar. bende takıldıkca daha cok kzıyom sana ddeyip konuyu actım kızdıkca da kızdımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
snra düşününce çokta mantıklı bişey yapmadıgımı farkettım ama sevgilime söylemedım daha kk dan öğrendiğimi bunları :teytey:
snra ne mi oldu bıras benım zorumlada olsa " aşkım sen haklsın " demek zorunda kaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
burdakılerı okudukca daha cok korkuyorum evlilikten ,evlenınce herseyın sıradan olacagını düşünyrm Allah hayr etsın kk bayanlarının sonlarını :lepi:

saedce bi derdim vara takılıp kalmayalım arkadaşlar bu sitede daha ne güzellikler var mesela ortaya karışıkta bi sürü topic var açın okuyun yeni çıkan filmlere gidin burda yorumlarınızı yazın güzellik tüyoları alın alın vs vs... azcık dertlerden uzaklaşın arada bi bakarsınız buraya da canııımmm

Ben aldatılma hikayelerini okudukça ya da mutsuz evlilikleri sevmekten korkuyorum..Yeni yeni farkına vardım kapılarımı kapatmışım sevgiye..Gerçekten çok korkuyorum..Şuan sevdiğim biri yok çünkü sevemiyorum kimseyi kendime yaklaştırmıyorum..Öyle güvensizim ki insanlara karşı nasılsa sonu kötü olur ben hiç bulaşmayım en iyisi düşüncesindeyim..Umarım bir gün gerçekten güvenirim de bu düşünceği yıkar birisi

ne münasebet...
ben eşimle kendi ilişkimi ve kendi kaderimi yaşıyorum...
bir gün beni aldatırsa da bu hikayenin sona ereceğini de biliyorum...
bütün erkekler aynıdır gibi bir genellemenin içine sokmam onu...

burda okuduklarimiz ne kadar moral bozucu olsada,
aldatmak insanin karakteriyle ilgili diye düsünüyorum.:delphin:

icinde varsa, agzinizla kus tutsaniz yapacagini gene yapar,engel olamazsiniz.
her insan aldatir diye bisey de yok.

gurbik güzel bir laf etmis:asigim:

eşşegin aklına karpuz kabugunu düşürmemeli
ne eninde sonunda aldatılacagıma inandırırım kendimi
ne de benim kocam asla yapmaz diyenlerden olurum
yani dengede tutmak adına özgüvenime sarılırım sıkıca...

alkis smilisi niye yok bizde yav? alkis alkis alkis gurbige.Şeniz

Eşime neden sinir olayım ki?Aldatan benim eşim değil şükür.Bu tip insanların var olduğunu duyunca O na daha çok bağlanıyorum.Eşime sonuna kadar da güveniyorum.Herşeyi eşimle bağlantı kurarak düşünecek olursam bu takıntı haline dönüşür zamanla.

bu dedigini bi keresinde dha okumustum sensible ve sana hak vermistim
acikcasi ben burdakileri okudukca vay be neler oluyormus diyorum moralim bozuluyor canim skliyor hakikaten de sonra karsimdaki adama bakiyorum benim bunlari okudugumu biliyor canimin skldigini da hayatta boyle seyler olabilcegini bildigimi de.. biz birbirimizi bunlara ragmen seviyoruz bunlara ragmen yanyanayiz ve daha dikkat ediyoruz diyorum.
ha bazen seytan tetikliyo ya simdi soyleyse boyleyse diye tetiklemiyo degil ama sonunda sakin ol kiziim sen ona guvenmeyi sectin gerisini Allaha havale et diyorum.
siz dua edin insallah kotu bisi yapmaz yanlis bisi yapmaz diye gerisini Allaha birakin.. umarim hepimizin hakkinda hayirlisi olur.

Buradakilerden etkilenmek ve bunun sonucunda etrafınızdakilere kök söktürmek biraz saçmalık olmaz mı. Her hayat farklıdır, her insan, her olay farklıdır. Burada insanlar dertlerini paylaşır, fikirler verir. Birinin başına gelen herkesin başına gelecek diye bir kural yok değilmi?
Ama gerçekten buradan etkileniyorsanız ve bunun sonucunda sevgilinize yükleniyorsanız bundanda vazgeçemiyorsanız, bir uzmana gözükün. Çünkü bence yaptığınız bu davranış normal değil.

burdaki hikayeleri okuyunca, genelde sadece bir iki sayfasina dayanabiliyorum aldatilma vs olaylarinin... korkuyorum... evlenmekten korkuyorum,kaynanadan korkuyorm, görümceden korkuyorum...kötü niyetli insanlardan korkuyorum...en cok da Allahtan korkmayan hemcinslerimden korkuyorum..... sevgilime güvenmek istiyorum ama sonsuz bir güvenin gözü kör etmesinden korkuyorum, bu korkuyla sonsuz güven filan duyamiyorum.. ondan cok cevresindekilere güvenmiyorum... ve dua ediyorum, yüregindeki bana olan sevgiyi Allaha emanet ediyorum...

Back
X