Aldatilma hikayelerini okudukca sevdigine sinir olanlar...

Aldatma hikayelerinden ders çıkarırım.:1closedeyes:
Zaten anafikiri hep aynıdır herkesin bildiği üzere...:1closedeyes:
Asıl önemli olan sonuçtur.:jeyyar:
Benim için tek bir sonç var.O da ''Koskocaman bir tekme''...kaydirigubbakcemile

cnm çocuğun günahı ne.nasrettin hoca hesabı testiyi kırmadan atıyorsun tokatı.sen kendine güven yeter.hem aldatılmakta ölüm değil sonuçta.yüce rabbim yaşatmasın ayrı.ama başına gelirsede bunula baş etmenin birçok yolu var.çocuğu bunaltma.evlen sonra yersin:roflol:

ne bu karamsarlık canım.bu birazda kişilik pardon kişiliksizlik meselesi.eğer içinde varsa hep gözünün önünde olsa bile yapar,eğer temiz karakterli biriyse haremede salsan bişey yapmaz.abarttım galiba harem meselesini ama neyse napim iddialı bişey olsun istedim.

Korkunun ecele faydasi yok...:1closedeyes:

Aldatilmayi yasamak varsa kaderde ne olursa olsun yasicaksin, allah yasatmasin lakin bunu kendine böyle takinti yapip ne kendine nede sevdigin cocuga hayati zehir etme...:delphin:

Burdaki yasanan olaylari okuyup kendimize kuruntu yapacagimiza onlardan ders cikaralim, ve halimize sükür edelim...:Saruboceq:

Buradakilerden etkilenmek ve bunun sonucunda etrafınızdakilere kök söktürmek biraz saçmalık olmaz mı. Her hayat farklıdır, her insan, her olay farklıdır. Burada insanlar dertlerini paylaşır, fikirler verir. Birinin başına gelen herkesin başına gelecek diye bir kural yok değilmi?
Ama gerçekten buradan etkileniyorsanız ve bunun sonucunda sevgilinize yükleniyorsanız bundanda vazgeçemiyorsanız, bir uzmana gözükün. Çünkü bence yaptığınız bu davranış normal değil.

Hayir, ona yükleniyorum demedim.
O hic farketmiyor bile.
Sadece kendi icimde yasiyorum, acaba diyorum.
Dogru bir düsünce olmadiginin bende farkindayim.
Yalniz uzmana görünecek kadarda degil, biraz abartmissinizkaydirigubbakcemile3
Her insan her olay farklidir lafina sonuna kadar katiliyorum.
Zaten baskalari yapiyor benimkide yüzde yüz yapiyor demiyorum. Ama madem bu kadar erkek yapiyorsa, büyük askla kendine es olarak sectigi bir kadini baskasiyla aldatiyorsa, benim sevdigim insanda yapabilir diyorum.
Güven var, zaten güvenmedigim bir insani hayatima almaz, onunla evlilik planlari yapmazdim.
Yalniz evli ve aldatilan bayanlarin bir kismida zamaninda benim gibiydi belki, ve sonra hic beklemedikleri bir anda sirtlarindan vuruluyorlar.

Azda olsa, süpheci olmak iyidir diye düsünüyorum. Her ne kadar sinir bozucu olsada.

Bende etrafta duydukça burada okudukça acaba??? paranoyasına kapılıyorum zaman zaman. Ve sana katılıyorum sonuna kadar güvenmektense içimde bi şüphe bırakmayı yeğlerim, insan kesinlikle konduramasa da eşine sevdiğine...hayat bu neyin garantisi var ki.
Yalnız siz bekarsınız daha şimdiden bunları takmayın, artı bekarken niye aldatsın ki başkasına kaydıysa gönlü ayrılır olur biter. Ama evlilerin olayı farklı evlenince rutinlik sıkıyor. Ve adamın gönlü aklı falan kaysada düzenini bozmaya değer bulmuyor eşine çaktırmadan oooh yürütüyo işini.

5 parmağımızın 5 i de bir mi?

bu platform hayatın içinden ta kendisi...burada okuduklarımız iyi yada kötü bize biz istemeden de olumlu ya da olumsuz bazı düşünceler katabilir..ama biz tüm bunları kendi süzgecimizden geçirmeliyiz...

herkes hayatını farklı biçimde,farklı ortamlarla yaşıyor...olumlu olanlarından haz alalım,paylaşalım o güzel duyguları amaaaa, bu tür olumsuz konular da da kendimizi aramak ve sorgulamak yerine ders çıkarabilmeli ve hatta kendi adımıza şükredebilmeliyiz..

kendi adıma asla etkilenmedim,şüphe etmedim..sadece şükrettim eşime,evliliğime,yaşantıma...

Back
X