Aldatılma hissi yaşayanlar var mı?

ya hatunmu bunlar hani gün altınlarını emanet versinler.
umarım aldatılmıyosundur.paranoya yapmadan bi gözlemle bakiim.

walla ne desem bilmiorum. . . ama herkesin dediği gibi görünen köy kılavuz istemez . . . herşey apaçık ortada. . zor durumlarda atılacak yalan belli . arkadaşımın ???? bilmiorm daha öncede görmüşsün yalanlarını . zor çok zor . . . saçmalığa bak ayrıca soru sormaya hakkın yokmş. evlilik tek kişilik deil eşinin beyni hala buna basmıyormu . ayrıca nasıl olurda size iş saatini yanlş söyler. . aslnda nasıl olursa demem yanlış olmş bitmiş .üzgünüm ama eşiniz sizi ayakta uyutmş . bunlar bariz görünen gerçkler . . . herşey ortada olduğu için bu kadar net konuşuyorum .umarım kırılmamşsınızdır

eşinzle konuşmanızın vakti gelmişte geçiyor. . ya bu düveyi gütsün ya bu diyardan gitsin. .eğerki size konuşma hakkı tanımıyorsa sizde aile büyüklerini devreye sokun .bu böyle yürümez .güven olmadıkça hayatı kendinize zehir edersnz.böyle midesiz insanlar yüzünden tüm erkeklere ön yargıyla bakamaya başladım malesef. Rabbim YAR ve YARDIMCINIZ olsun. . .

hrşeyin farkndayım ayrılalım varsa diyorum el sanada çok banada diyorum oda sen gitver dilekçeyi çok istiyorsan ben ugraşamam başka bişey demiyo

valla tamamını okudumda bence de bi haltlar karıştırıyo bu adam

yazık ya kızınıza yazık masum melek o daha niye böyle sorumsuz adamlar yuva kuruyo hiç anlamam

valla bence acaba demeye gerek yok...
aklıma gelen ilk şey aldtıldığım olurdu..

Ben uğraşamam sen git ve dılekçeyi mi dıyo :1shok:

Ben cok iyimser olamıcam bu konuda üzgünüm.. :1no2:

canım Allah kolaylık versin,nedemekki,"ben uğraşamam istiyosan dilekçeyi sen ver..."niyeti var gibi
başka şüphelendiğin durumlar varsa anlat,yazdıklarına göre bişeyler karıştırıyor sanki,kim altınını emanet ederki hemde kalpli bir kolye ve yüzük,bilmiyorum bana saçma geldi

eeee o saate kadar napıyormus da evıne gelmıyormus.

şüphende haksız değilsin bence...
arkadaşı ne diye versinki ona bu takıları..
bu bana pek inandırıcı gelmedi..yalanlarınıda yakaladım diyosun..
bu durumda senş şüpheye iter elbette..
biraz üzerine git yakın tbkibe al derim ben..varsa bişey mutlaka kokusu çıkar.umarım yokur..

altın gunu neyım yapıyorlarmıs herhalde :roflol: :roflol: o seferde arkadasın esındeymıstır belkı gun sırası :roflol: :roflol:

ya canım kusura bakma ınan sınırden yazdım.geyıge fılan da aldıgım yok yalnıs anlasılmasın.erkeklerın kadınları saf hıc bısey bılmez bıseyden havbersız gıbı gorup o sekılde davranmalarına cok kızıyorum. klava:

yorumlarınız için teşekkürler hepinize içimi dökecek birileri yok etrafımda bu bana iyi geldi saolun bayanlar

valla arkadaşım banada eşinin söylemiş olduğu bahane hiçte gerçekmiş gibi gelmedi yakın takibe alman şart olmuş öncelikle bilgisayarı karıştırarak ieşebaşlaya bilirsin eğer eşin zamanının çoğunu bilgisayarda geçiriyosa yada bigün takip edeceksin başka türlü nasıl açıklarını yakalaya bilirsinki

gece ben uyurken msnsini açıyo bi iki kere farkettim yanına tavaşça vardım biriyle cetlşyordu bni farketti ve hemen kapadı msn sinde kimler kayıtlı bilmiyorum ve bana hayırdr sen uyumuyonmu bnimi takip ediyon dedi bnde yo uykum kactı yanına geldim oda git işine dak ozaman dedi v birdaha evde hiç acmıyo

diğer msj larınızıda okudum ve çok üzüldüm.

altın kolyeler almalar, eve 12 de 1 de gelmeler, git davayı sen aç demeler, msn de geceyarıları yazışmalar., 3,4 hat kullanmalar...

kesinlikle başka birisi var arkadaşım.

eşini takip et.

eşinin arabası varmı?

Ya takibe kanıta ne gerek var daha arkadaşlar..

Daha fasla neden kandırsınki kendini..

Canım gidecek bi yerin varsa annen baban git..Eger yoksa ve o ewde kalmak zorundaysan daha fasla araştırmaki miden daha fazla bulanmasın bu durumdan..

Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…