• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma hissi yaşayanlar var mı?

xelax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
37
0
86
Adana
4.senenin içindeyiz 2senedir eşim bnle ilgilenmez oldu evilik yl dönümünden önce cebinde kalpli altın kolye v yüzük gördüm ve bana aldı sandım evlilik yl dönümü geçti arkasına dogum günüm vrdı onu bekleyim dedim kendikendime bekledim ama vermedi sonra sevgililer günü de yakındı onuda bekledim yine vermedi sonra sordum neyin nesi onlar diye oda arkadasın emaneti dedi 4 5 kerede yalanlarını yakaladım acaba bn aldatıyomu lütfen yardım her işide gizli saklı arkadaşlarının hanımlarıylada tanıştırmıyo artık şüpelenir oldum

Canım şimdi biz sana nasıl aldatıyor yada aldatmıyor diyebiliriz ki. Adamın açıklarını yakalayacaksın ki bileceksin. Cebinde bulduğun ama sana hediye edilmeyen alıtna gelince, doğruyu söyleme ihtimali var.
Eşini en iyi sen tanırsın, tavrındaki değişiklikleri neden kendisine sormuyorsun. Eminim açık açık konuşursan cevabını verecektir.

4.senenin içindeyiz 2senedir eşim bnle ilgilenmez oldu evilik yl dönümünden önce cebinde kalpli altın kolye v yüzük gördüm ve bana aldı sandım evlilik yl dönümü geçti arkasına dogum günüm vrdı onu bekleyim dedim kendikendime bekledim ama vermedi sonra sevgililer günü de yakındı onuda bekledim yine vermedi sonra sordum neyin nesi onlar diye oda arkadasın emaneti dedi 4 5 kerede yalanlarını yakaladım acaba bn aldatıyomu lütfen yardım her işide gizli saklı arkadaşlarının hanımlarıylada tanıştırmıyo artık şüpelenir oldum

Yakaladığınız yalanlar ne tür yalanlar ?

Sizi şüpheye itecek durumlar söz konusu olmalı...

Eğer paylaşırsanız; daha verimli yorumlar alırsınız...

valla pek normal gelmedi. madem emanet neden size sölemedi.niye saklasın ki.
sonra arkadaşı neden emanet versin altın takıları.
.. ben inanmadım.

ne sebeple emanet vermiş
hadi emanet verdi eşinde aldı diyelim sana niye söylemedi
yalanlar ne tür yalanlardı biraz anlatırmısın

bana da pek inandırıcı gelmedi, zaten burda okuduğumkonulardan sonra hiçbirine inancım kalmadı ya neyse :delphin:
hiç incelemiyor soruşturmuyor gibi yapıp alttan alttan araştırın derim...
mesela en ufak gibi görünen şeyler için bile yalan mı doğru mu diye araştırın, ama kesinlikle belli etmeyin
ona sorarak değil kendi kendinize araştırın...

umarım alakasız bişeydir, ama yine de tedbirli olmakta fayda var a.s.

takıların arkadasının emanetı oldugu pek ınandırıcı gelmedı bana
bu sorunun cevabını yanlızca sen bulabılırsın takıp ederek hal ve hareketlerını
ınsallah dusundugun gıbı bırsey yoktur ortada

son gunlerde o kadar cok duydumkı bu aldatılma olaylarını ne oluyor bu adamlara ya
nıye bu kadar ac gozluler nıye macera pesındeler anlamıyorum
huzurlu bır sekılde yasayınsana kardesım aılenle pasa pasa
allah ıslah etsın dıyecek baska bırsey yok

valla ben olsam şüphelenirim hele yalan yakaladımsa bunun da yalan olmadığının ne garantisi var bana çok saçma geldi yaptığı açıklama açıkçası sen takibe al bence bişey bulursan da öle hemen yüzüne vurma ama şimdi daha çok dikkat eder eğer bişeyler karıştırıyosa

bana inandırıcı gelmedi,peşini bırakma eşinin,kontrol et sürekli onu ona belli etmeden,kadınların çoğu böyle bişeyi hisseder,ben hissetmiştim...erkekler açık veriyorlar genelde,,,,bişey bulursan da hemen yüzüne vurma,açık vememeye başlar arkasını daha iyi toplamaya başlar,kanıt toplamakta güçlük çekersin,yeteri kadar kanıt topladıktan sonra yüzüne vurursun....

Eşiniz kasa görevi görmüyorsa arkadaşlarının karılarının takıları için,biraz araştırın,gözünüzü açın demek istiyorum :1closedeyes:

Şu aşamada söylenecek birşey yok, sen bile emin değilsin, eh haliyle biz bu kadar uzaktan hiç emin olamayız..

ız sürmeye devam et bakalım..Somut birşey olursa, patlatırsın bombayı..

sabırlı davranmıssın oncelıkle tebrık ederım ben olsam yıldonumu gecer gecmez kafasına bınerdım sanırım, sen yıne dogum gunu sevgılıler gunu gecsın dıye beklemıssın esınızın kuyumculukla takıyla falan bı ılgısı varmı bunu merak ettım oncelıkle ben?takıları ılk sordugunuzda bunlar ne dıye mimiklerı falan nasıldı panık oldumu bunlara dıkkat etseydın az cok anlarsın hal ve hareketlerınden biz ne desek bo şu anda kanımca..

vallahi arkadaşım bence şüphelenmekte haklısınız arkadaşının emenetini neden saklıyor söylemiyor ve arkadaşı niye ona versin kaldıki sen sabretmişsin ben kesinlikle olay çıkartırım hadi doğum günü ve sevgililer günü hatırlanmıyor ama evlilik yıldönümü çok önemli hediye olmasa bile hatırlamalı bence siz biraz daha takip edin ve delil toplayın derim ben

Takının emaneti olur mu banka kasası mı eşin.
Bence düşünüp kendi kendini yiyeceğine otur detaylı konuş her şeyi anlatsın.
Başka kuşkular da varsa onları da dile getirmelisin.
Kurarken düşünürken adam iyice çıtayı yükseltir nasılsa anlamıyor diye.
Belki de birşey yoktur o da ortaya çıkar rahatlarsın.
Anlatırken mutlaka kendini ele verir. gözünün içine bakarak anlatsın kaçırmasın.
Filmlerde öyle yaparlar ya.

hepinize tüşşekkür ederim bn anla konuşmaya kalkınca bna söylediği söz bnim ona soru sorma hakkım yokmuş yalanlarına gelince hemen hemen 2senedir bi işte çalışıyo v cmrtesi yarım çalışıyomuş v bn yeni öğrendim eve gece 11 12 1 gibi geliyor işten çıkış saatide 6.5hanımlar

yazık yaaa nasıl böyle bişey yapar..sen onunla evlisin nasıl sorma hakkın yokmuss..ben yeri gelince sevgilime ble soruyorum..bence onunla acık acık konusmalısın sen..sende onu meraklandır..örnegin cep telefonunu sakla..hep yanında tası ailenden birine mesajlar cektir..mesajlar gelsin oku ve gül..ama attıkları mesajlar komik olsun..bunu böyle uygulaa..zamanı gelince sana sorucaktır ne bunlar diyee..sende ona aynı cevabı verirsin benim nasıl sorma hakkım yoksa senınde yok de.. sonra iş kavgaya kadar gelirse verirsin cep telefonunu ailenden tanıdıgından gelen mesajları göster...ve sonraa trip yapppppp..bana nasıl güvenmessin falan diyee..inan iş yarıyooo aynı problemden olan evli arkadasım yapmıstı bunu..sonra adam kaybetme korkusunu yaşayınca izaya geldiiiii ...

eşinizin bir arkadaşım emaneti demesi hiç inandırıcı değil birde arkadaşlarının eşiyle tanıştırmaması falan normal değil yani.şimdi seni aladatıyorda diyemem yüzde yüz ama çok büyük bir ihtimal bana öyle geldi ilgisizlik falan birde yalan söylemesi hiç hayra alamet değil.eğer durumun varsa tak birini peşine şu adamın foyasını meydana çıkar canım.şüpherle nasıl yaşıyorsun sen hiç aklım almıyor evlilikte yüzde yüz güven olmalı...........

sabırlı davranmıssın oncelıkle tebrık ederım ben olsam yıldonumu gecer gecmez kafasına bınerdım sanırım, sen yıne dogum gunu sevgılıler gunu gecsın dıye beklemıssın esınızın kuyumculukla takıyla falan bı ılgısı varmı bunu merak ettım oncelıkle ben?takıları ılk sordugunuzda bunlar ne dıye mimiklerı falan nasıldı panık oldumu bunlara dıkkat etseydın az cok anlarsın hal ve hareketlerınden biz ne desek bo şu anda kanımca
yoktatlım altın yüzük dahi takmaz sen cebimimi karıştırıyon dedi.Bn karıştırma huyum yok rüyamda bana yüzük almış bnde uyanınca ona dedimki ryamda yüzük almışsın ama bana mı baş kasınamı bilmiyorum dedimsaçma dedi 2gün gecince cebine bakmak istedim ve baktım ne görim yüzük sonrası başta ve bekledim bana verme yince bak sacma deyilmiş ortada bi yüzük var dedim

ah ah bnenim mesele çok uzun kızlar üçtane ceptelefonu var hatları farklı v 2.5 yaşında kızımız var kızım telefona yada cebine el uzatsın kıyamet kopuyo düşünün bn deyil kızı hatta anlamaz bile2.5 yaşın daki kız

Back
X