• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma hissi yaşayanlar var mı?

ben olsaydım takıları alır saklardım ne yüzle gelip sorcak ki nerde takılar diye.sorduğunda kime ait olduğunuda öğrenirdim ve o kişinin eşini alır eşinin sana sürprizi var takı almış derdim birbir anlatırdım olay ondan sonra patlardı zaten.ehh biraz aksiyon olurdu birkaç evde.
biraz peşine düş diyeceğim ama şayet bırakıp gitmeyeceksen boşver gitsin açığını çıkarıp hala durursan yüz bulur ve devamını getirir.ama bahane arıyorum ayrılıcam diyorsanda düş peşine çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3.üde güm diye yere düşer.

aminde gitsem ne olacak oda onu istiyo zaten

ne yani aklında kalpta savaşmakmı var arkadaşım . . . sakın böyle bişey yapma. yaptığın takdirde psikolojin bozulucak .üzülen sen olucaksın. sen üzüldükçe kafan bulandıkça sıkıntını derdini tasanı çocuğundan çıkarcaksın . .. bırak ne hali varsa görsün . Allah'ından bulsun :oklava:

arkadaşlar ben biraz iyimser olmak istiyorum müsadenizle ve diyoru ki yalan söylese neden cebinde taşısın. Eşinin görüceni bilmiyor mu?

Evet var.

Kendisi simdi cok uzakta hic gorusemiyoruz bile msnden veya telefondan. Su son haftalar telefonda veya msnde gorustumuzde cok soguk davraniyor. Ya beyefendi sikildi, ya baska sevgili buldu kendine yada dedigi gibi moreli bozuktur. Artik hayirlisi....

almış olsaydım kaavga dögüş alırdı yine arkadaşının ismini vrmedi vrsede hanımlarını tanıtmadı yani tek kendi giderbni götürmüyo arkdaş ortamına halbuk hrkesle anlaşırım

4.senenin içindeyiz 2senedir eşim bnle ilgilenmez oldu evilik yl dönümünden önce cebinde kalpli altın kolye v yüzük gördüm ve bana aldı sandım evlilik yl dönümü geçti arkasına dogum günüm vrdı onu bekleyim dedim kendikendime bekledim ama vermedi sonra sevgililer günü de yakındı onuda bekledim yine vermedi sonra sordum neyin nesi onlar diye oda arkadasın emaneti dedi 4 5 kerede yalanlarını yakaladım acaba bn aldatıyomu lütfen yardım her işide gizli saklı arkadaşlarının hanımlarıylada tanıştırmıyo artık şüpelenir oldum

puffffffffffffffff
kötuye yormak ıstemem ama kalplı heee, emanet hee ... :delphin:
ya bı arkadası karısını aldatıo bu da paravan oluyo ya da düşünmek ıstemedıgım bır sey :delphin:

almış olsaydım kaavga dögüş alırdı yine arkadaşının ismini vrmedi vrsede hanımlarını tanıtmadı yani tek kendi giderbni götürmüyo arkdaş ortamına halbuk hrkesle anlaşırım

eşinın burcu ne
ona göre de yorumlayalım

hepinize tüşşekkür ederim bn anla konuşmaya kalkınca bna söylediği söz bnim ona soru sorma hakkım yokmuş yalanlarına gelince hemen hemen 2senedir bi işte çalışıyo v cmrtesi yarım çalışıyomuş v bn yeni öğrendim eve gece 11 12 1 gibi geliyor işten çıkış saatide 6.5hanımlar

canım üzgünüm ama artık her şey ortada, ev hanımımısın, geçimini eşin mi sağlıyor?Yani ona muhtaç değilsindir umarım, çünkü anlattıklarından her şey belli aslında, sen biliyorsun, imkanın varsa takip et, yada ettir.Madem hesap soramazsın diyor.O zaman kanun sorsun hesabını, kanun soruyor o hesabı yeter ki sen belgele, hatta birlikte olduğu kadına bile hesap sorabiliyorsun kanunen, onada tazminat davası açabiliyorsun, emsalleri var.Allah yardımcın olsun, onu da ıslah etsin.

Back
X