Aldatılma korkusu yaşayanlar

Korkmam için bir neden olmali
Durup dururken kimse böyle bir duyguyla yaşamaz yaşayamaz dünya işkenceye döner hatta evlilik

Kasımpaşa modum daima on.
Bu korkuyla yaşanmaz

Karşı tarafınızın aldatma potansiyeli varsa siz de aynı potansiyele sahipsiniz, karşı taraf korkmuyor da siz neden korkuyorsunuz? eğer güven sorunu yaşıyorsanız ilişkinizi bir daha gözden geçirin.
Yanlış yanlışla doğru olur mu ki..

Evliyim, kocamı çooook çok seviyorum, ölüm hastalık gibi durumlar sebebiyle onu kaybetmekten korkuyorum. Bir de evladımız var 11 yıllık evliyiz hiç aldatılmaktan korkmak aklıma gelmedi. Beni aldatmasından korkacağım biriyle evlenmem çocuk doğurmam. Ha aldatılır mıyım İnşaallah aldatılmam. Böyle birşey olursa da olacak bellidir yani

Ben yaşıyorum çünkü çok kadın aldatıliyor çevremde de duydum (aldatmanın cinsiyeti yok tabi de bize dokunan tarafı erkeğin aldatması sonucta) ve bunlar da bir zamanlar güvendi sevdi iyi biri sandılar o zaman ben de güvenip sevip öyle saninca bana da olabilir neden olmasın gibi geliyor yani birine güvenmek için ne sebep var gökten bir haber mi gelecek güvenilir diye sanki😀 Bu korkuyu aşmanın tek yolu o tarz olayları fazla duymamak cevredeki iyi ilişkilere bakmak galiba. Bu arada halihazırda bir ilişkiniz var da karşınızdakinin aldatmasindan mi korkuyorsunuz yoksa benim gibi genel korku mu?

Ben de yaşıyorum çünkü geçmişimde iki kez aldatıldım ve arkadaşlarımın başına da geldi. O yuzden herkes bir yerden sonra aldatacakmış gibi geliyor

Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama biri beni aldatacaksa yolu açık olsun yani. Ne yapabilirim ki, kendi kaybeder.

Ben de yaşıyorum bu korkuyu ve bu erkekleri çok sevmeme engel olabilir. Bence bütün erkekler aldatır. Ben bunu bilerek kocama böbreğimi nasıl vericem mesela? :D veremem. Aldatılma korkusuyla da ilişki kurulur, sevilir ama abartılmadan sevilir bence.

Konu sahibi konusuna yorum yaptı mi? Biz kendi kendimize yorum yaptık heralde 🤦‍♀️

Son düzenleme:
Neden korkuyorsunuz? Özgüven sıfır sanırım

Back
X