• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme yaşayanlar

Gokcen5o

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
1.423
387
123
Hanımlar yerleşme yaşayanlar ve hamile olanlar biraz bilgi verirmisiniz benim dün öğlen peçeteye silince az kanama geldi ama baya az idrar temizdi şimdiye kadar hala regl olmadım son regl 27 ağustos

Merhaba. Yerleşme kanaması açık pembe ya da kahverengi oluyor. Sizin nasıldı? Genellikle belirtiler adet ile aynı oluyor karın ağrısı adet oluyormuş gibi bir his. Yerleşme kanaması pıhtılı olmuyor bir de. Umarım sağlıklı bir bebişiniz geliyordur ☺️

Hanımlar yerleşme yaşayanlar ve hamile olanlar biraz bilgi verirmisiniz benim dün öğlen peçeteye silince az kanama geldi ama baya az idrar temizdi şimdiye kadar hala regl olmadım son regl 27 ağustos
Benim yerleşme kanamam birkaç saat sürdü. Reglden 1 hafta önce falan oldu. Hafif kasık ağrısı eşlik etti. Peçeteye sildikçe pembe ve açık kahverengi şeklinde oldu. Sonra kesildi tamamen

Merhaba. Yerleşme kanaması açık pembe ya da kahverengi oluyor. Sizin nasıldı? Genellikle belirtiler adet ile aynı oluyor karın ağrısı adet oluyormuş gibi bir his. Yerleşme kanaması pıhtılı olmuyor bir de. Umarım sağlıklı bir bebişiniz geliyordur ☺️
Sanmıyorum aslında ama bilemedim yani kırmızımsı minicik az pıhtı vardı nokta kadar miktarı baya az peçeteye geldi sadece

Benim yerleşme kanamam birkaç saat sürdü. Reglden 1 hafta önce falan oldu. Hafif kasık ağrısı eşlik etti. Peçeteye sildikçe pembe ve açık kahverengi şeklinde oldu. Sonra kesildi tamamen
Benimde kesildi ya dün öğlen azıcık peçeteye geldi idrar ve sonrası temizdi 1 kere oldu henüz hiç yeniden olmadı

Kızlaaar merhaba bu ay ovülasyonumu takip ettim testlerle uygun zamanları da değerlendirdim. Adetime 2 gün kala yani dün kahverengimsi akıntı tarzı bişey gördüm açık kahve adet oluyorum sandım ped koydum ama olmadım ve adet olmadan genelde 3-5 gün önden ağrılarım başlar bugün ise açık pembe akıntı gördüm lavaboya gittiğimde ve öyle eski adet ağrısı gibi bir ağrım yok arada hafif ağrı girip çıkıyor sizce bu yerleşme midir yerleşme adete bu kadar yakın olur mu aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar oldu mu

Back
X