Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar yerleşme yaşayanlar ve hamile olanlar biraz bilgi verirmisiniz benim dün öğlen peçeteye silince az kanama geldi ama baya az idrar temizdi şimdiye kadar hala regl olmadım son regl 27 ağustos
Merhaba. Yerleşme kanaması açık pembe ya da kahverengi oluyor. Sizin nasıldı? Genellikle belirtiler adet ile aynı oluyor karın ağrısı adet oluyormuş gibi bir his. Yerleşme kanaması pıhtılı olmuyor bir de. Umarım sağlıklı bir bebişiniz geliyordur
Hanımlar yerleşme yaşayanlar ve hamile olanlar biraz bilgi verirmisiniz benim dün öğlen peçeteye silince az kanama geldi ama baya az idrar temizdi şimdiye kadar hala regl olmadım son regl 27 ağustos
Benim yerleşme kanamam birkaç saat sürdü. Reglden 1 hafta önce falan oldu. Hafif kasık ağrısı eşlik etti. Peçeteye sildikçe pembe ve açık kahverengi şeklinde oldu. Sonra kesildi tamamen
Merhaba. Yerleşme kanaması açık pembe ya da kahverengi oluyor. Sizin nasıldı? Genellikle belirtiler adet ile aynı oluyor karın ağrısı adet oluyormuş gibi bir his. Yerleşme kanaması pıhtılı olmuyor bir de. Umarım sağlıklı bir bebişiniz geliyordur
Benim yerleşme kanamam birkaç saat sürdü. Reglden 1 hafta önce falan oldu. Hafif kasık ağrısı eşlik etti. Peçeteye sildikçe pembe ve açık kahverengi şeklinde oldu. Sonra kesildi tamamen
Kızlaaar merhaba bu ay ovülasyonumu takip ettim testlerle uygun zamanları da değerlendirdim. Adetime 2 gün kala yani dün kahverengimsi akıntı tarzı bişey gördüm açık kahve adet oluyorum sandım ped koydum ama olmadım ve adet olmadan genelde 3-5 gün önden ağrılarım başlar bugün ise açık pembe akıntı gördüm lavaboya gittiğimde ve öyle eski adet ağrısı gibi bir ağrım yok arada hafif ağrı girip çıkıyor sizce bu yerleşme midir yerleşme adete bu kadar yakın olur mu aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar oldu mu