Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne intikamı? Millet kötü diye sen de kendi kaliteni niye aşağı çekeceksin. Çamura çamur atsan kirlenecek mi? Ama senin ellerin kirlenir. Boşanma davasında ispat et durumu sürünsünler. Muhattap olmaEsim 2 senedir iş yerinden kendinden 6 yas buyuk bir kadınla aldatiyormus kadin bosanma aşamasında hala boşanmamis sürüyor davası esimde bana bosanma davasi açtı nasıl intikam almalıyım hala aynı iş yerinde çalışıyorlar kadin oranın caycisi nasıl intikam almaliyim
Bildiğimi biliyor ama kiminle aldattığımi bildiğimi Bilmiyor mahkemede kozlarimi kullanayım diye bekliyorum kadin 6 yas buyuk 2 tane 11 ve 13 yaşlarında cocuklari var daha evli eşinden bosanamamis eşi onu aldatmış benimde esim beni onla aldatmış hayal kırıklığım çok yüksek akrabalarına vs rezil edicem ailesini ariycam hayırlı olsun iki tane torununuz olmuş diye laf sokuncam iş yerine gidip patrona anlatsam işten çıkarırmi acaba onlardan biriniİntikamını ancak olgunluğunu ve sessizliğini koruyarak alabilirsin. Bi de eşin senin bildiğini biliyor mu? Yoksa salağa mı yatıyosun ?
Esim 2 senedir iş yerinden kendinden 6 yas buyuk bir kadınla aldatiyormus kadin bosanma aşamasında hala boşanmamis sürüyor davası esimde bana bosanma davasi açtı nasıl intikam almalıyım hala aynı iş yerinde çalışıyorlar kadin oranın caycisi nasıl intikam almaliyim
İs yerine gidicem ama kolay kolay ağlayan biri değilimdir sinirlerim çok bozuk aşırı çocuklarım küçük beni aşırı zor durumda bıraktı esim olacak o.adam ne manevi ne maddi olarak ne ilgi.olarak.yok cocuklar icin bile yokKadının eşine git anlat durumu. İntikam olarak değil git anlat, huzurunu kaçır kadının. O senin kocanın evli çocuklu olduğunu biliyor, hem seni hem senin çocuklarının huzursuz olmasını sağlıyor. hem kocanı hem kadını anlat rezil olsunlar.
Git iş yerlerine önce bir iki bağır, sonra mağdur olarak yalandan bile olsa hüngür hüngür ağla. Kavga çıkarırsan seni ordan uzaklaştırırlar ama ağlarsan otur bir sakinleş bir kolonya al diye uğraşırlar. Orada anlatırsın tüm rezaleti
İs yerine gidicem ama kolay kolay ağlayan biri değilimdir sinirlerim çok bozuk aşırı çocuklarım küçük beni aşırı zor durumda bıraktı esim olacak o.adam ne manevi ne maddi olarak ne ilgi.olarak.yok cocuklar icin bile yok
Esim 2 senedir iş yerinden kendinden 6 yas buyuk bir kadınla aldatiyormus kadin bosanma aşamasında hala boşanmamis sürüyor davası esimde bana bosanma davasi açtı nasıl intikam almalıyım hala aynı iş yerinde çalışıyorlar kadin oranın caycisi nasıl intikam almaliyim