• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma şüphesi yardım

Pcperisi

Güzel bak, güzel gör!
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2018
837
1.535
33
Arkadaşlar şu anda beraber çalıştığım bi mesai arkadaşım adına yazıyorum. Bilenler yorum yaparsa çok sevinirim.
Arkadaşım eşinin telefonu gizlice alıp fatura detaylarına bakmış, bir numara ile bir ay içerisin de defalarca mesajlaşmasını ve bir kaç kere kısa görüşmelerini görmüş, numaranın bir kısmı çıkmış detayda, rehberde arttığında bulamamış yani ya numara silinmiş, ya da kaydedilmeden mesajlaşılmış, bu numarayı bulmak mümkünü, silinen bir numara tekrar getirilebilir mi?
Not:haziran ayında olmuş, öncesi ve sonrası yokmuş.

Bu arada aranızda direk eşine sorsun diyenler olabilir, eşi öğretmen özel ders verdiği öğrencileriyle msj yoluyla soru çözüyormuş, eğer onlardan biriyse yersiz bişey olmasından korkuyor, birde özel ders verdiği öğrencileri görsel olarak biliyormuş. Amacı kim olduğunu öğrenip, haklı çıktıktan sonra kanıtlarıyla birlikte eline gitmek. Şüphelendiği bi durum olmamış hiç.

Vodafone hat ise, self servis şifresi ile tüm fatura detayına ulaşabilir. Numaraları tamamen görebilir.
Diğer operatörlerinkinde de aynıdır muhtemelen.

Ama aldatmayı düşünmeyi gerektirecek ne var ki? Hiç mi farklı öğrenci, veli, arkadaş aramış olamaz?

Kim olduğunu öğrense ne olacak ki? Şüphelendiği bir durum yoksa, detayların içeriğini görecek hali yok. Öğrencilerinden biriyse onla mı yakıştıracak? Saçma.

Vodafone hat ise, self servis şifresi ile tüm fatura detayına ulaşabilir. Numaraları tamamen görebilir.
Diğer operatörlerinkinde de aynıdır muhtemelen.

Ama aldatmayı düşünmeyi gerektirecek ne var ki? Hiç mi farklı öğrenci, veli, arkadaş aramış olamaz?
Teşekkür ederim bilgi için, tüm öğrenci _velisi numaraları kayıtlıymış, sadece bunun yokmuş bilemedim bende. Çok üzgün arkadaşım. İnşallah bişey yoktur

Kim olduğunu öğrense ne olacak ki? Şüphelendiği bir durum yoksa, detayların içeriğini görecek hali yok. Öğrencilerinden biriyse onla mı yakıştıracak? Saçma.
Eğer bu bir öğrenciyse zaten üstüne düşmeyecek, ama eski öğrencileri dahi olsa numaralarını silmezmiş

Teşekkür ederim bilgi için, tüm öğrenci _velisi numaraları kayıtlıymış, sadece bunun yokmuş bilemedim bende. Çok üzgün arkadaşım. İnşallah bişey yoktur
Iyi de herhangi bir öğrencisinin arkadaşı rica etmiş olabilir. Öğrencisinin mesaj hakkı bitmiş de birinden yazmış olabilir. Şüphelenmek için hiç neden yoksa tek buysa ilginç.

Ben pek anlayamadım şüphelendiği bir durum yok, öğrencisiyle iletişim kurmuş olma ihtimali çok yüksek. Peki neden aldatıldiğını düşünüyor?
Numaranın kayıtlı olmaması ve mesajlaşma tarihlerinin hep arkadaşım nöbetteyken olmasından dolayı. Umarım korkulacak bi durum yoktur. Çok üzgün

Iyi de herhangi bir öğrencisinin arkadaşı rica etmiş olabilir. Öğrencisinin mesaj hakkı bitmiş de birinden yazmış olabilir. Şüphelenmek için hiç neden yoksa tek buysa ilginç.
1 aylık bir süreçte sadece arkadaşımın nöbet zamanlarında mesajlaşılmış o yüzden tedirgin olmuş

Şimdi biraz daha açıklayıcı oldu. Sadece nöbet zamanlarında olması ilginç tabi. Umuyorum gerçek neyse öğrenir.
Kusura bakmayın bazı detayları vermeden özet geçmişim. İnanın o kadar üzgünki, en son çare burası geldi aklıma. İnşallah korktuğu bi durum yoktur.

Hatların kendi uygulamaları oluyor. Oradan bakıp görebilir belki. Numarayı görse ne olacak ki pek anlamadım. Okulla ilgili der geçer adam. Belki de gerçekten öyle. 1 ayda aldattı bitti mi yani ne oldu?

Valla benimde temennim insallah korktugu bir durum yoktur ancak icine suphe dusmese zaten esinin telefon fatura detaylarina bakmazdi
Kadin hisseder.

Hatların kendi uygulamaları oluyor. Oradan bakıp görebilir belki. Numarayı görse ne olacak ki pek anlamadım. Okulla ilgili der geçer adam. Belki de gerçekten öyle. 1 ayda aldattı bitti mi yani ne oldu?
Eşinin tüm çevresini, okul, öğrenci, veli vs görüşmese bile biliyormuş, tanımadığı bir bayan çıkarsa eşinin bu durumu çevirmesi çok zormuş

Valla benimde temennim insallah korktugu bir durum yoktur ancak icine suphe dusmese zaten esinin telefon fatura detaylarina bakmazdi
Kadin hisseder.
Katılıyorum size, bende sizin gibi düşünüyorum. Hissediyor insan. Defalarca sormam rağmen, bu kadarını anlattım, eğer şüphelendiği bi durum olsa onuda anlatırdım diyor. Hissetti heralde ama diyemedim bişey

Katılıyorum size, bende sizin gibi düşünüyorum. Hissediyor insan. Defalarca sormam rağmen, bu kadarını anlattım, eğer şüphelendiği bi durum olsa onuda anlatırdım diyor. Hissetti heralde ama diyemedim bişey
Bazilari kocasina lafta kondurmaz..

Back
X