Aldatılma şüphesi.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Acid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Acid

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
8
0
36
Eskişehir
Selam bayanlar. Size danışmam gereken bir şey var. Sevgilimle bir süredir kavgalıydık ve 3-4 gün görüşmedik. Barıştığımız gün onda farklı birşeyler sezinledim. Benimle farklı şekilde birlikte oldu nedenini sorduğumda "bu sefer böyle olsun istedim" diye bir cevap verdi ama ben çok garipsedim. Ardından "bu geçen süre içinde başka bir kızla birlikte olduğumu düşünmüyorsun herhalde?" diye sorunca şüphelendim ama "saçmalama, tabii ki böyle bir şey düşünmedim." dedim ama içim içimi yiyor hala. Bir de ben duygusal davranmaya çalıştıkça o işi espiriye vuruyor, şefkat istediğimi bilmesine ramen geyik yapıyor. Sizce ben aldatıldım mı? Nedir sorun? Şahsi paranoyam da olabilir. Yardımlarınızı bekliyorum..

başka bir kızla birlikte olduğumu düşünmüyorsun herhalde?"

kadın hisseder hisseder...ne hissediyorsanda %90 odur canım...

bence kendi ağzıyla demiş bile ...niye durduk yere zart dıye desın bunu demek senin bir farklılık hissetını anladı savunmaya gectı..

slm cnm bence üstünde dur.aldatılmış olabilirsin araştırmalar yap.telefonunu karıştır filan işte.cinsellik anlamındamı farklı şekilde birlikte oldu?orasını anlayamadım cnm

kadın hisseder hisseder...ne hissediyorsanda %90 odur canım...

bence kendi ağzıyla demiş bile ...niye durduk yere zart dıye desın bunu demek senin bir farklılık hissetını anladı savunmaya gectı..

öyle mi dersiniz? hiç ihtimal vermiyorum bu güne kadar. uzun bir süredir birlikteyiz aslında sadece tatillerde ayrılıyoruz çok da ciddi gidiyordu ilişkim.. peki ne yapmalıyım? facebook'una baktım temiz. telefonuna bakmadım ama. baksammı??

Ben aldattığını sanmıyorum ama hissettiysen birşeyler biraz araştır derim. Zaten öyle bir durum varsa kendi ağzıyla söylediğine göre mutlaka başka bir açıkta vermiştir

bir erkekte farklı davranmaya başlama varsa bence kesin hayatında bir farklı bir gelişme vardır..takibe al ama belli etmeden yemiş gibi görün tamam de...o buna eğer bir şey yapıyorsa daha fazlasını yapma cesaretı verip bir yerde hata yapmasına neden olur...ceb telefonunu karsıtır dıyecemde ...güzelım bunlar kızları mustafa,ali ,veli dıye kaydeder ...sen msj lara bak en ıyısı kendini üzme ama...sürekli geyik işini sevmedim bu seni alaya aldığını gösterir...aman dikkat dende onla dalga geçer gıbı konuş...ayna etkisi yap yanı o nasılsa sende öyle davran...

Bu aralar çok sık gündemde ola bir konu oldu bu aldatılma,
bende hissediyorum ama bişey yapamıyorum ayrı illerdeyiz gelmesini bekliyorum,
ilk işim telefonunu kurcalamak olucak çağrı listesine ve msjlara bakıcam,
yoğunluktan belli olur diye düşünüyorum,
arkadaşımızında dediği gibi onlar kızların adını ali veli diye kaydederler msj sağlamı
aslında bu tür oyunlara girmek yalnış kayıtsız güvenmek lazım,
ama onlar insanda maalesef bu güvenleri bırakmıyolar,
ayrıca 3 4 günde hemen nerden bulup aldatıcak seni
bana biraz eskiye dayanıyo gibi geldi, o sürede onlara hediye mi oldu
inşallah yoktur öyle bişey ama 3 günde hemen nasıl bulmuş olabilir ki

telefonuna oyun oynama bahanesiyle baktım en son benim mesajlarım var gönderilen mesajlarda da bir şey yok.. gökçem'in dediği mantıklı geçmişe dayanıyor da olabilir çünkü gerçekten 3-4 gün çok kısa gerçi geçmişinde çok hızlı bir hayatı olmuş dediğine göre.. öfff çevremde herkesin aynı derdi var daha dün bir arkadaşım aldatıldığını öğrenip bitirdi ilişkisini.. ne oluyor bu adamlara? bahar dönemi geldi ondan herhalde.. baya bi ağzını aradım dün. görünürde bir şey yok. ama dediğiniz gibi yemiş numarası yapayım madem mutlaka başka açıklar verir.

erkekler gözünün önündede yapsa baksa etse inkar ederler hiçbir zaman kabul etmezler,ama sizinki zaten ağzıyla söylemiş bile,bence sizde zamanınınızı onunla boşa harcamayın we sizin değerinizi bilcek başkalarına şans verin

Of anılarım gözümün önüne geldi. Çok benzerini yaşamıştım da. Ben kıllanmamıştım işin garibi saftım o zamanlar Onu da kendim gibi yapamaz sanıyordum. Hele şu geyik yapması falan aynı tiynetsizlik... Yapmamıştır ama belki gene biz iyi niyetli olalım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…