Iphone'u bilemiyorum ancak androidlerde silinen seyler bildirimlerde kaliyor ve bunun cogu insan farkinda degil.Telefonuna bakma şansım var. Telefonunu bırakıyor Yani ortada da ama herhangi bir şey bulamayacak şekilde siliyor da olabilir. Bunu da gayet rahat yapabilecek kapasitede. 5 yıldır evliyim, çocuk yok.
Telefonda nelere bakmami tavsiye edersiniz mesaj falan bırakmaz da daha derinlikli bir şey var mı iphone kullanıyor bu arada.
def edin gitsin yaaa ne uğraşıyorsunuz allah aşkına sorun cevabından anlarsınız zaten elin üç kuruşlık tiperi için girdiğibiz zahmete değermi,ver telefonunu de vermezse boşa,kimse kusura bakmasın eşler arasında özel hayat diye birşey olmaz oldu yani o zaman benimle aynı evi paylaşsın aynı yatakta yatsın aynı evi paylaşalım aynı çocuğa bakalım paşamın telefonu özel olsun yok öyle bir dünya versin telefonunu hergün açık bir şekilde ortada duracak yoksa basın tekmeyi delile gerek yok adamsa koyar ortaya bahabesi yok bu soytarılığın boşverin takip etmeyin açık oynayın serin bütün kartları benim hayatımdan gidiyor bir saniye bile önemli senin içinmi harcicam deyin rest çekin,bu nedir artık yaaa.Arkadaşlar eşimin son zamanlarda telefon ekranı benim görüş acıma girebileceği zamanlarda aniden ne yapıyorsa kapattığını veya çaktırmadan benim ekranı göremeyeceğim bir açı vermeye çalıştığını fark ettim. Ona hissettirmeden onu takip etmem, kontrol etmem gerekiyor. Aracına ses kayıt cihazı koymayı düşünüyorum. Böyle bir cihaz kullanıp da tavsiye edecek olan var mı?
Ya da başka her türlü öneriye açığım bu konuda ne yapabilirim. Kimseye anlatamıyorum maalesef.
Sen aldatilmadin zaten bosaniyordunBende aldatıldım ne yapacam bilmiyorum.
Katılıyorum. Maalesef çağın hastalığı oldu. Mesele aldatma olmayabilir.Aldatmiyorsa, kumar oynuyordur. Yaptığı hareket anilarimi canlandırdı.
Ona mail gider başka bir Web tarayıcıdan girildi siz misiniz falan diyeBanka hareketlerine bakarım evet bu faydalı olur. Ama kumar oynadığını zannetmiyorum hiç açıkçası.
İcloud'a telefon şifresini girip hemen ulaşabilir miyim yoksa ayrı bir şifre mi isteyecek bilen var mı?
Başka bir şifre oluyor ve telefona doğrulama kodu gidiyor. Iclouda girmenizi tavsiye etmem yakalanma ihtimali yüksekBanka hareketlerine bakarım evet bu faydalı olur. Ama kumar oynadığını zannetmiyorum hiç açıkçası.
İcloud'a telefon şifresini girip hemen ulaşabilir miyim yoksa ayrı bir şifre mi isteyecek bilen var mı?
Banka hareketlerini en iyi e devletten risk merkezi raporu cikararak ögreniyorsunuz.Banka hareketlerine bakarım evet bu faydalı olur. Ama kumar oynadığını zannetmiyorum hiç açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?